Canim testesteronun mu cikti ki yada bi test daha yap bakalimKızlarr ben yine çelişkili bir adet dönemi geciriyorum28 i sabahı lekelenmem oldu.29 u sabah adet başladı.1 mart gecesi adet bitti...bugün ayın 3 ve tekrar kanamam var
bu arada adetin ilk gününden beri ateş ölçümü yapıyorum.
28 şubat 36,4
29 şubat 37,1
1 mart 36,7
2 mart 36,7
3 mart 36,7
şuan bu şekilde...
sürekliiii uyuyorum.kk ya bile giremiyorum kaç gündür uyumaktan gözlerim şiş ama yinede uyuyorum.Normal zaman şartların da ateşim adet döneminde max 36 derece çıkardıbünyem sapıttı yeminle iyi ki bir çocuk yapalım dedik
sağlık ocagında kan verdiğinde kan tüpüne yapıştırılan kağıtta hasta numarası var onun fotografını çek yada yaz bi kenara sonra internetten kimlik numaran ve kasta numaranla sonucuna kendin bakabilirsin. değerinide görmüş olursun aklınızda bulunsunSizin yazdiklarinizi okudukca yeniden umutlaniorum cok sagolun arkadaslr iyiki burayi tercih etmsm.Rabbim hepinizin tum dileklerini kabul etsinn.
arkadaşım bu kontrast olayı eğer göremeyeceğimiz şekilde de olsa gebelik varsa ve ççokk çok hafif çizgi varsa çıkarıyor tabi böyl eolup hamile olduğu kesinleşenlere göre geçerliğine bakmak lazım ama bnce varki kontrasla oynandığındı çizgi görünür hale geliyor.ben senin de testini pc kopyalıp yaptım 2.çizgi var evet ama yanıltmak da istemem ancak şöylede bir durum var netten negatif test örneğide kopyaladım kontrasıyla oynadım onda 2.çizgi yok bilgin olsunKızlar günaydın şu gebelik testinin fotosunu çekip fotoğraf düzenleme programıyla rengini koyulaştırma olayı nedir? Aslı var mıdır? Sabah sabah bende yaptım da
çok sevindim o programda kontrası oynayınca seninkinde. 2 .çizgi net belli idi sana yazdım görmedin resmi buraya yükleyemedim şimdi diğer arkadaşınkinede baktım onda da çift çizgi var umarım o da hamiledir.Kizlar doktora gittimm hamileymisimmmm .. daha kese gozukmedi erken diye haftaya yine gidecegim. Ama diger yaptirdigim hormon testlerinde de cikmis.. allah herkese nasip etsin insallahh..
arkadaşım bu kontrast olayı eğer göremeyeceğimiz şekilde de olsa gebelik varsa ve ççokk çok hafif çizgi varsa çıkarıyor tabi böyl eolup hamile olduğu kesinleşenlere göre geçerliğine bakmak lazım ama bnce varki kontrasla oynandığındı çizgi görünür hale geliyor.ben senin de testini pc kopyalıp yaptım 2.çizgi var evet ama yanıltmak da istemem ancak şöylede bir durum var netten negatif test örneğide kopyaladım kontrasıyla oynadım onda 2.çizgi yok bilgin olsun
testestoron ne canım..test almak aklımda ama çok halsizlik var dışarı çıkmıyorum.olmadı yarın çıkıp alayımCanim testesteronun mu cikti ki yada bi test daha yap bakalim
Testesteron erkeklik hormonu canim gecen ay bende senin gibi oldum gununde geldi ama cok azdi ertesi gun gelmedi sonraki gun yine cok az geldi en son kac gunluk birden biraktiysa artik heryerime gecti dr gittim 2. Gun testesteron yukselmis dedi o yuzden sordumtestestoron ne canım..test almak aklımda ama çok halsizlik var dışarı çıkmıyorum.olmadı yarın çıkıp alayım
canım 2.çizgi var bu testi yenimi yaptın iki yaptığım önceki ve sonrakinde 2.çizgi gözüküyor bu test te galiba 2 çizgi arası geniş marka hangisi bilmiyorum ama normal çizgi aralığı böylemi pozitifde acabaCanım sana zahmet bir de bunu yapar mısın?
Hadi bakalim yeni kesfimiz hayirli olsun yakinda labaratuar bile acariz bizbu gidislearkadaşlar bu kontrast değiştirme programını iki negatif netten aldım ve iki de bizim kızların tam emin olamadıklarında denedim net olarak negatif testlerde asla kontrasla oynadım 2. çizgi çıkmadı ama bizim kızların gölge gibi gördüklerinde 2 .çizgi net belli bir arkadaşımız evet hamile bakalım diğer arkadaşımızda öylemi eğer öyleyse yeni bir şey keşfettik kontrası ile oynayarak varsa çizgi ortaya çıkıyor iyice de sapıttııkk
canım 2.çizgi var bu testi yenimi yaptın iki yaptığım önceki ve sonrakinde 2.çizgi gözüküyor bu test te galiba 2 çizgi arası geniş marka hangisi bilmiyorum ama normal çizgi aralığı böylemi pozitifde acaba
inşalla günicen de hamiledir onda da gözüktü amaHadi bakalim yeni kesfimiz hayirli olsun yakinda labaratuar bile acariz bizbu gidisle
anladım canım bu 3. ay adetlerim enteresan olmaya başladıTestesteron erkeklik hormonu canim gecen ay bende senin gibi oldum gununde geldi ama cok azdi ertesi gun gelmedi sonraki gun yine cok az geldi en son kac gunluk birden biraktiysa artik heryerime gecti dr gittim 2. Gun testesteron yukselmis dedi o yuzden sordum
Hadi bakalim yeni kesfimiz hayirli olsun yakinda labaratuar bile acariz bizbu gidisle
t çizgi biraz uzakta ama net biir çizgi belki aralığı o testin öyle bilemem umarım hamilesindirAlbi marka canım test. Bilmiyorum ki ilk defa kullandım. Emeğine sağlık çok teşekkür ederim
evet bende ayın 14unde gıtcem yanına da ondan sonra catlama ıgnesımı yapılcak ben bunu bılmıyordum sanıyordumkı baktı eger yumurtalar oluşmamışsa dgr ay yıne klomene devam edılıyor dye bılıyordmCanim goguslerde degilde kasiklarda biraz agri yapiyor oda biden fazla yumurta oldugu icin benim drda bana 4.gun baslatti hic bi sakincasi olcani sanmiyorum ilac bitince dr gidip ultarasonla kac yumurta olusmus buyumusmu catlama ignesine gerek var mi yok mu diebakiyor ona gore sana igne gunu veriyor ignenin 36.saatindede iliski oneriyor ve afedersin pozisyonunu soluyor
Ay insallah Canim seni burada genel mudur olarakilan ediyorum bizde senin calisanlarin maasimizi cift cizgi haberiyle verirsin artik tek cikanlarada calismayana cift yok die posta koyarsininşalla günicen de hamiledir onda da gözüktü ama
Aminn ağzın bal yesin limon.t çizgi biraz uzakta ama net biir çizgi belki aralığı o testin öyle bilemem umarım hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?