Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim testesteronun mu cikti ki yada bi test daha yap bakalim

Sizin yazdiklarinizi okudukca yeniden umutlaniorum cok sagolun arkadaslr iyiki burayi tercih etmsm.Rabbim hepinizin tum dileklerini kabul etsinn.
sağlık ocagında kan verdiğinde kan tüpüne yapıştırılan kağıtta hasta numarası var onun fotografını çek yada yaz bi kenara sonra internetten kimlik numaran ve kasta numaranla sonucuna kendin bakabilirsin. değerinide görmüş olursun aklınızda bulunsun

Kızlar günaydın şu gebelik testinin fotosunu çekip fotoğraf düzenleme programıyla rengini koyulaştırma olayı nedir? Aslı var mıdır? Sabah sabah bende yaptım da
arkadaşım bu kontrast olayı eğer göremeyeceğimiz şekilde de olsa gebelik varsa ve ççokk çok hafif çizgi varsa çıkarıyor tabi böyl eolup hamile olduğu kesinleşenlere göre geçerliğine bakmak lazım ama bnce varki kontrasla oynandığındı çizgi görünür hale geliyor.ben senin de testini pc kopyalıp yaptım 2.çizgi var evet ama yanıltmak da istemem ancak şöylede bir durum var netten negatif test örneğide kopyaladım kontrasıyla oynadım onda 2.çizgi yok bilgin olsun

Kizlar doktora gittimm hamileymisimmmm .. daha kese gozukmedi erken diye haftaya yine gidecegim. Ama diger yaptirdigim hormon testlerinde de cikmis.. allah herkese nasip etsin insallahh..
çok sevindim o programda kontrası oynayınca seninkinde. 2 .çizgi net belli idi sana yazdım görmedin resmi buraya yükleyemedim şimdi diğer arkadaşınkinede baktım onda da çift çizgi var umarım o da hamiledir.

Canım sana zahmet bir de bunu yapar mısın?

Eklentiler

• IMG_20160303_114512.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20160303_114512.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 66
arkadaşlar bu kontrast değiştirme programını iki negatif netten aldım ve iki de bizim kızların tam emin olamadıklarında denedim net olarak negatif testlerde asla kontrasla oynadım 2. çizgi çıkmadı ama bizim kızların gölge gibi gördüklerinde 2 .çizgi net belli bir arkadaşımız evet hamile bakalım diğer arkadaşımızda öylemi eğer öyleyse yeni bir şey keşfettik kontrası ile oynayarak varsa çizgi ortaya çıkıyor iyice de sapıttııkk

testestoron ne canım..test almak aklımda ama çok halsizlik var dışarı çıkmıyorum.olmadı yarın çıkıp alayım
Testesteron erkeklik hormonu canim gecen ay bende senin gibi oldum gununde geldi ama cok azdi ertesi gun gelmedi sonraki gun yine cok az geldi en son kac gunluk birden biraktiysa artik heryerime gecti dr gittim 2. Gun testesteron yukselmis dedi o yuzden sordum

Kızlar bi bakar mısınız adetim bugun itibariyle 5 gun oldu geceli. sabah gebelik testi yaptm negatif çıktı. Ovulasyon testi yaptım silik çıktı ne demek bu ya

Eklentiler

• DSC_0672.webp
    3 KB · Görüntüleme: 79
Canım sana zahmet bir de bunu yapar mısın?
canım 2.çizgi var bu testi yenimi yaptın iki yaptığım önceki ve sonrakinde 2.çizgi gözüküyor bu test te galiba 2 çizgi arası geniş marka hangisi bilmiyorum ama normal çizgi aralığı böylemi pozitifde acaba

Hadi bakalim yeni kesfimiz hayirli olsun yakinda labaratuar bile acariz bizbu gidisle

Albi marka canım test. Bilmiyorum ki ilk defa kullandım. Emeğine sağlık çok teşekkür ederim

Kızlar meraba ben yeni katildim daha onceden hep takip ederdim bugun nasip oldu katilmak ben 6 aylik evliyim bebek istiyoruz ama bi turlu nasip olmadi son adetimden sonra sogan kürünü uygulandim 4 gun sadece ictim sonrada yaki yapistirdim 2 gun kaldi ve yumurtlama gunumde bir gun boyunca yumurtaliklarimin cok agridini hissettim iki gun boyuncada gaz sancisi cok cektim adetime daha 13 gun var ilk defa yumurtlama gunlerinde boyle sikayetim oldu sizce normal mi bu basina boyle bisey gelen varmi

anladım canım bu 3. ay adetlerim enteresan olmaya başladı lekelenmenin sabahında çift çizgi görmüştüm.adet olunca tekrar yapmadım

evet bende ayın 14unde gıtcem yanına da ondan sonra catlama ıgnesımı yapılcak ben bunu bılmıyordum sanıyordumkı baktı eger yumurtalar oluşmamışsa dgr ay yıne klomene devam edılıyor dye bılıyordm

inşalla günicen de hamiledir onda da gözüktü ama
Ay insallah Canim seni burada genel mudur olarakilan ediyorum bizde senin calisanlarin maasimizi cift cizgi haberiyle verirsin artik tek cikanlarada calismayana cift yok die posta koyarsin sevdim bu isi ben mudurum insallah benim maasimida verirsin bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…