Ole zaten canim yumurtalarin catlama biyutuna gelmeden zaten vurmuyor igneyi ama sana tavsiyem o klomeni ustuste 3 aydan fazla kullanma kist yapma olasiligi cok yuksekevet bende ayın 14unde gıtcem yanına da ondan sonra catlama ıgnesımı yapılcak ben bunu bılmıyordum sanıyordumkı baktı eger yumurtalar oluşmamışsa dgr ay yıne klomene devam edılıyor dye bılıyordm
aynen hc br belırtısı yokda bende dedım bende anormallık mı vr dedım bır tarıh verdı ogun gıtcem yumurtalara bakcak da snra ıgnemı verck ısleyıs nasıl olıyorfarketmez 3.-5. gün arası başlayabiliyorsun banada doktor 3. gün başla dedi ama bende 4. gün başlayabilmiştim. ilaç Pazartesi günü bitti bugüne kadar ekstra bir durumla karşılaşmadım yarın da doktora gidicem yumurtalara bakıcak. kimisinde çok şişkinlik falan olmuş ama eğer sende olursa bunu sadece ilaca bağlama. geçen ay kullanmadığım halde reglime 10 gün kaladan beri aşırı ağrı şişkinlik vardı hatta acaba hamilemiyim sandım ama regl günüme 3 gün kala kırmızıları gördüm. zaten ilacın prospektüsüne bakarsan yan etkilerinin çok az olduğunu görürsün.
Kızlar meraba ben yeni katildim daha onceden hep takip ederdim bugun nasip oldu katilmak ben 6 aylik evliyim bebek istiyoruz ama bi turlu nasip olmadi son adetimden sonra sogan kürünü uygulandim 4 gun sadece ictim sonrada yaki yapistirdim 2 gun kaldi ve yumurtlama gunumde bir gun boyunca yumurtaliklarimin cok agridini hissettim iki gun boyuncada gaz sancisi cok cektim adetime daha 13 gun var ilk defa yumurtlama gunlerinde boyle sikayetim oldu sizce normal mi bu basina boyle bisey gelen varmi
Canım sende hamılesın galiba Rabbım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsin. Kaç haftalıksın ?Canım benim belirtilerimde reglmden 10 gün öncesinde başlamıştı, bunlar belirti ama tabi net birşey diyemeyiz psikolojikte olabiliyor yada hiç olmayan ağrılar yeni yeni olmaya başladığında hemen hamileliğe yoruyoruz :) Azcık daha bekle az kalmış, inşallah umduğun gibidir ve hamilesindir.
Canim degerlendir bu gunleri yumurtlama gununde kasik agrisi cekiyosan yumurtalarin catliyodur bu kotu bisey degilKızlar meraba ben yeni katildim daha onceden hep takip ederdim bugun nasip oldu katilmak ben 6 aylik evliyim bebek istiyoruz ama bi turlu nasip olmadi son adetimden sonra sogan kürünü uygulandim 4 gun sadece ictim sonrada yaki yapistirdim 2 gun kaldi ve yumurtlama gunumde bir gun boyunca yumurtaliklarimin cok agridini hissettim iki gun boyuncada gaz sancisi cok cektim adetime daha 13 gun var ilk defa yumurtlama gunlerinde boyle sikayetim oldu sizce normal mi bu basina boyle bisey gelen varmi
Canım benim belirtilerimde reglmden 10 gün öncesinde başlamıştı, bunlar belirti ama tabi net birşey diyemeyiz psikolojikte olabiliyor yada hiç olmayan ağrılar yeni yeni olmaya başladığında hemen hamileliğe yoruyoruz :) Azcık daha bekle az kalmış, inşallah umduğun gibidir ve hamilesindir.
Canım benim belirtilerimde reglmden 10 gün öncesinde başlamıştı, bunlar belirti ama tabi net birşey diyemeyiz psikolojikte olabiliyor yada hiç olmayan ağrılar yeni yeni olmaya başladığında hemen hamileliğe yoruyoruz :) Azcık daha bekle az kalmış, inşallah umduğun gibidir ve hamilesindir.
Canim ustune mi goruyon acaba Allah korusun kimyasal mi oldu ki cift cizgide gormusun bi kan veranladım canım bu 3. ay adetlerim enteresan olmaya başladılekelenmenin sabahında çift çizgi görmüştüm.adet olunca tekrar yapmadım
Canım sende hamılesın galiba Rabbım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsin. Kaç haftalıksın ?
canım ya şu linkleri bi daha atarmısın geriye döndüm ama bulamadım zahmet olmazsa sanat çizgi biraz uzakta ama net biir çizgi belki aralığı o testin öyle bilemem umarım hamilesindir
Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin sizde nsekerli_seker .!.:Evet canım Amin
Allah sağlıkla seninde kucağına almayı nasip eder inşallah, hepimizde mutlu haberler olsun.
Benim 5+5 günlükÇok heyecanlıyım :)
Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin darisi bizimde basimiza insallah peki sizde nasil belirtiler olduEvet canım Amin
Allah sağlıkla seninde kucağına almayı nier inşallah, hepimizde mutlu haberler olsun.
Benim 5+5 günlükÇok heyecanlıyım :)
ne demek canım deneyelim doğruluğu artsın işimize yarasın sizler deneyin bende zamanı gelince denerim http://banagore.co/hamilelik-testi-belirginlestirme-yontemi.html bu sayfayı oku sonra alt kısımda ki linke gir resmini yükle burayada yazcanım ya şu linkleri bi daha atarmısın geriye döndüm ama bulamadım zahmet olmazsa sana
Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin darisi bizimde basimiza insallah peki sizde nasil belirtiler oldu
aynen hc br belırtısı yokda bende dedım bende anormallık mı vr dedım bır tarıh verdı ogun gıtcem yumurtalara bakcak da snra ıgnemı verck ısleyıs nasıl olıyor
Ay canim insallah bel agrisi bendede bugun cok fena basim ve goguslerim adenomumdan dolayi hep agriyor hep dolgun ve sizlar ben artik nasil anlicam sasirdimBel ağrısından ölüyorum.
Tek belirtim göğüs dolgunluğu ve bel ağrısı eğer hamileysem
Aynı durum bendede var 13 üne doktora gittim yumurtan var rahim duvarın kalınlaşmış demişti şimdi 8.günüm hala adet olamadım testler negatif 4 5 aydır düzensizim pko başlangıcı demişti ama hiç bu kadar gecikmedi sinirlerim bozulmaya başladı benimdeBen öyle bir duruma geldim ki nerdeyse delirecem adetim 6 gün geçti ve hic gecikmemisti fakat testler de hiç birşey yok neyim var bilmiyorum kasiklarim çok ağrıyor bende beklemekten usandım yok soda yok çamaşır suyu yok test yok ovulasyon iyice kafa gitti kocam delirdigimi düşünmeye başladı nasıl bir yaratığa dönmüştüm anlatamam ne adet geliyor nede gebelik kendini belli ediyor psikolojik olabilir mi yada çok kafaya taktiğin için mi gecikti
Ay canim insallah bel agrisi bendede bugun cok fena basim ve goguslerim adenomumdan dolayi hep agriyor hep dolgun ve sizlar ben artik nasil anlicam sasirdim
ben gözle görüyorum ama burda cıkmadı :)ne demek canım deneyelim doğruluğu artsın işimize yarasın sizler deneyin bende zamanı gelince denerim http://banagore.co/hamilelik-testi-belirginlestirme-yontemi.html bu sayfayı oku sonra alt kısımda ki linke gir resmini yükle burayada yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?