Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ole zaten canim yumurtalarin catlama biyutuna gelmeden zaten vurmuyor igneyi ama sana tavsiyem o klomeni ustuste 3 aydan fazla kullanma kist yapma olasiligi cok yuksek

aynen hc br belırtısı yokda bende dedım bende anormallık mı vr dedım bır tarıh verdı ogun gıtcem yumurtalara bakcak da snra ıgnemı verck ısleyıs nasıl olıyor

bhchrk ve disikartal87 kzılar nasıl gidiyor hamılelık. Biliyosunuz ben ıkı gun önce öğrendım hamılelıgımı ve bugun bende kol ve bacaklarımda aşırı halsizlik var ve aşırı iştah artışı var dünyaları yiyorum, uyku halıde bugun başladı halsizlikle beraber ve arada kasık ve bel agrım olup geçiyor. sizde durumlar nasıl ??

Canım benim belirtilerimde reglmden 10 gün öncesinde başlamıştı, bunlar belirti ama tabi net birşey diyemeyiz psikolojikte olabiliyor yada hiç olmayan ağrılar yeni yeni olmaya başladığında hemen hamileliğe yoruyoruz :) Azcık daha bekle az kalmış, inşallah umduğun gibidir ve hamilesindir.

Canım sende hamılesın galiba Rabbım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsin. Kaç haftalıksın ?

Canim degerlendir bu gunleri yumurtlama gununde kasik agrisi cekiyosan yumurtalarin catliyodur bu kotu bisey degil

anladım canım bu 3. ay adetlerim enteresan olmaya başladı lekelenmenin sabahında çift çizgi görmüştüm.adet olunca tekrar yapmadım
Canim ustune mi goruyon acaba Allah korusun kimyasal mi oldu ki cift cizgide gormusun bi kan ver

Bel ağrısından ölüyorum.
Tek belirtim göğüs dolgunluğu ve bel ağrısı eğer hamileysem

Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin darisi bizimde basimiza insallah peki sizde nasil belirtiler oldu

17şubatta buraya yazdığım yazım canım, umarım işini görür :)
İnşallah en kısa zamanda bebeğin olur.

Regliden sonraki ilk ilişkimiz ve ilk denemeydi. Yaklaşık 10 gün sonra;
Ciddi derecede uyku hali (Uykuya çok düşkün biri değilim) ve çalıştığım içinde bu uyku halini ben gerçekten hissettim
Yine aynı zamanlarda sadece bir gün yatana kadar geçmeyen bir bulantı yaşadım (şiddetli bir bulantıydı) ama kusmadım.
Onun dışındakiler çok hafifti, yaşam durumumu etkileyecek şekilde değildi.
Bide ben normalde kendimi güzel bulurum ama aynadan bakınca kendimi hiç beğenmedim. ( Bu hala devam ediyor :) )
Reglmden 1 hafta önce sivilcelendim normaldede reglm'e yakın çıkar ama 1-2 tane busefer 4-5 tane yüzümde çıktı.
Sık idrara çıkıyordum ama çok su ve sıvı tüketen biriyim oyüzdendir dedim.
Normalde gastritim var (mide yanması) ilaç kullanıyordum, hamile kalmak isteyince bıraktım ya ilacı bıraktığım için yada hamilelikten dolayı bilmiyorum bunu ama mide yanmamda çok oldu..
Ve tabiki gögüslerimde hassasiyet (özellikle yanlışlıkla dokunulunca ve birine sarılınca daha net hissediyordum acıyı)

Bunların hepsine "psikolojik düşünüosun, psikolojik hissediyosun sen dedim kendi kendime.
Ama bu belirtilerden sonra kasıklarımda 8-9 önce başlayan ağrılarım oldu özellikle sağ kasığımda (idrarımı yaparken daha şiddetli) dedimki tamam sen hepsine psikolojik diyosun ama bu kasık ağrısı kesinlikle psikolojik değil dedim yine kendi kendime Hatta eğer hamilelik değilse başka bir rahatsızlığım oluştu diye düşündüm.

Ben kendimi fazlasıyla dinledim ve bu yüzdende kendime çok kızıyordum, dinlediğim içinde bu belirtileri kesinlikle yaşadığıma eminim. Belki çok dinlemeseydim bunların bazılarını hissetmeyebilirdim.
Düşünerek yazdım ama aklıma gelen birşey olursa eklerim yada sizde sormak isterseniz cevaplarım.

aynen hc br belırtısı yokda bende dedım bende anormallık mı vr dedım bır tarıh verdı ogun gıtcem yumurtalara bakcak da snra ıgnemı verck ısleyıs nasıl olıyor

walla açıkçası bende bilmiyorum her an her şey olabilir diyorum klomen hapı bile beklemiyordum iğne derse şaşırmıcam. ama bu ay vurulmucam ben dese bile çünkü muhtemelen tam çatladığı sıralar eşim yurtdışına gitmek durumunda olacak değerlendiremicez

Bel ağrısından ölüyorum.
Tek belirtim göğüs dolgunluğu ve bel ağrısı eğer hamileysem
Ay canim insallah bel agrisi bendede bugun cok fena basim ve goguslerim adenomumdan dolayi hep agriyor hep dolgun ve sizlar ben artik nasil anlicam sasirdim

Aynı durum bendede var 13 üne doktora gittim yumurtan var rahim duvarın kalınlaşmış demişti şimdi 8.günüm hala adet olamadım testler negatif 4 5 aydır düzensizim pko başlangıcı demişti ama hiç bu kadar gecikmedi sinirlerim bozulmaya başladı benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…