Ay canim kistim ayri onu solemiom bileBen bi de kistliyim adetler duzensiz acaba hamismiyiz
kan vermekten bıktım her ay sonu hüsranCanim ustune mi goruyon acaba Allah korusun kimyasal mi oldu ki cift cizgide gormusun bi kan ver
nasil ya buraya at bende bakiyim:)ben gözle görüyorum ama burda cıkmadı :)
Ay canim kistim ayri onu solemiom bileben senden umitliyim testinde silikte olsa var insallah bat ne zaman
Canim dusukte parca geliyor kimyasaldada normal kanamayla biraz yogun pihtilar geliyor ikiside cokagrili oluyor ama agrin nasildi ben dusuk yaptim ay normalde zaten cok kotu regl agrilari cekerim gunde en az 3 agri kesici icerim dusuk yaparkenki agri beni adet agrilarinin gozunu seveyim dedirtti felaket bi agri ayni anda kasik ve bel muthis agriyo afedersin wc ye gidememistim 4 gun sonunda kese dustu yani dusuk degildir gibime geldi ustune gordun belkidekan vermekten bıktım her ay sonu hüsranbenim tahminim ya kimyasal geçirdim yada düşük yaptım.çünkü çok saancım oldu kıvrandım resmen neyse her ihtimale karşı yarın test alıp bakıcam.
2 gun sonra bidaha yap insallah daha koyu cikicak paketle ver adama hediyeni anca hazirlayabildim deBat normalde dundu. Dünde esimin doğumgünüydü sürpriz yaparım diye test yaptım tek çizgiydi.
Bu sabah yaptım böyle cikti
2 gun sonra bidaha yap insallah daha koyu cikicak paketle ver adama hediyeni anca hazirlayabildim de
Korunurken kaldinOda olur bak guzel fikirmis
Eğer ben hamileysem korunurken kaldım adam diyecek üzerine ceketimi atsam hamile kalıyor
Cok tesekkur ederimm canimm. Allahim sizlerede nasip etsin insallahhh dualarim sizinle. Simdi kese gormek icin bekliycez bakalimmAy hayirli olsun canim cok sevindim Rabbim saglikla hayirlisiyla kucagina almayi buyutmeyide nasip etsin bizlere dua et
Evet canim gormemis olabilirim telefondan giriyorum nete bazen acmiyor. Cok tesekkr ederim allahim herkese nasip etsin .çok sevindim o programda kontrası oynayınca seninkinde. 2 .çizgi net belli idi sana yazdım görmedin resmi buraya yükleyemedim şimdi diğer arkadaşınkinede baktım onda da çift çizgi var umarım o da hamiledir.
Allah razi olsun canim heyecanla bekle artikCok tesekkur ederimm canimm. Allahim sizlerede nasip etsin insallahhh dualarim sizinle. Simdi kese gormek icin bekliycez bakalimm
sağ kasık ve bel ağrısı oldu canım.adetlerim pek sancılı olmaz..geçen ay da hep pıhtı attım.en son yoğun akıntı gibi nerdeyse bir avuç çamur gibi bişiler geldi.doktora gittiğimde herşey normaldi.bu ayda böyle olduCanim dusukte parca geliyor kimyasaldada normal kanamayla biraz yogun pihtilar geliyor ikiside cokagrili oluyor ama agrin nasildi ben dusuk yaptim ay normalde zaten cok kotu regl agrilari cekerim gunde en az 3 agri kesici icerim dusuk yaparkenki agri beni adet agrilarinin gozunu seveyim dedirtti felaket bi agri ayni anda kasik ve bel muthis agriyo afedersin wc ye gidememistim 4 gun sonunda kese dustu yani dusuk degildir gibime geldi ustune gordun belkide
Insallahh canimm cok tesekkr ederm hayirlisiyla birde keseyi gorursek bakalim
Canim goguslerindede sut geliodu yanlis hatirlamiyosam sen su hormon testlerini iyice bi yaptir bence herseye baksin ne dusuk ne yuksek acaba psikoljikte olabilir mi ki uzlme bu smile sana yakismio nerde herseyesağ kasık ve bel ağrısı oldu canım.adetlerim pek sancılı olmaz..geçen ay da hep pıhtı attım.en son yoğun akıntı gibi nerdeyse bir avuç çamur gibi bişiler geldi.doktora gittiğimde herşey normaldi.bu ayda böyle oldubebek düşündüğüm için mi oluyo bunlar acaba 10 yıllık evliyim.2 doğum yaptım şu 3 ay ki adetimi daha önce hiç yaşamamıştım
yarın test alıp yapayım olmadı kendi doktoruma gideyim bu sefer
Herzaman canlarimm herzaman dua edecegimm. Unutmam unuturmuyum sizle paylastim herseyi :)Allah razi olsun canim heyecanla bekle artikburayida unutma umut ol bizlere
2 kere bakıldı hormonlarıma herşey nolmal..evet aslında çok pozitif biriyim ama ne bileyim böyle olunca moralim bozuluyo..hadi adet olayım amenna ama bari onuda doğru düzgün olayım yahu dimi :) :) :)Canim goguslerindede sut geliodu yanlis hatirlamiyosam sen su hormon testlerini iyice bi yaptir bence herseye baksin ne dusuk ne yuksek acaba psikoljikte olabilir mi ki uzlme bu smile sana yakismio nerde herseyeyapan ceyagem poztif dusun sıkma canini
Maaşallah canım. sende de var mı iştah artışı halsızlık uyku hali ateş basmaları :)Evet canım Amin
Allah sağlıkla seninde kucağına almayı nasip eder inşallah, hepimizde mutlu haberler olsun.
Benim 5+5 günlükÇok heyecanlıyım :)
Canim hormonlar biraz oynak olabiliyor bi ay iyise ikinci ay tepesi atio herhalde bunlarin yaniltabiliyorlar2 kere bakıldı hormonlarıma herşey nolmal..evet aslında çok pozitif biriyim ama ne bileyim böyle olunca moralim bozuluyo..hadi adet olayım amenna ama bari onuda doğru düzgün olayım yahu dimi :) :) :)
hamile kalamıyorum diye üzülmüyorum inan ki daha yeni başladık çalışmalara kolay hamile kalamadığımıda biliyorum :) ama eninde sonunda kaldığımı da biliyorum ve takılmıyorum o kısıma...en güzeli kendi doktoruma gitmek olucak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?