- 2 Kasım 2014
- 407
- 246
- 133
- 37
Canım hayırlı oksun Allah ım kucağına aldırsın sağlıkla cümle isteyenlerede hayırlısıyla nasip etsin. Ne kadardır uğraşıyorsun herhangi bir sıkıntın varmıydı pko gibiHerzaman canlarimm herzaman dua edecegimm. Unutmam unuturmuyum sizle paylastim herseyi :)
Canim bi test yap silikte olsa cikar belkikızlar merhabalar..ben yenıyım buralarda sizlere danısmak ıstıyorum 3,5 yıllık evlıyız herhangı bı sorun olmamasına ragmen bebek sahıbı olamadık henuz doktorlar zaman konusunda sanssız oldugumuzu dıle getırırler hep..neyse gecen ay yumurtlama takıbım yapıldı ancak yıne hamıs kalamadım..bu ay 9 subatta regl oldum ve tahmını rastgele 17-21-22-23-24-25 subatı degerlendırdık oncelerı umıtlıydım ancak 2 gundur asırı adet sancısı cekıyorum yınede hamıle olabılır mıyım test yapıp uzulmekte ıstemıyorum ama 2 gune sanırım regl olucam ..asırı ıdrar cıkma 1 haftadır devam edıyor bır enfeksıyın olabılecegınden de suphelıyım daha once hıc boyle olmamıstı bel kasık ve adet sancım cok yogun onerılerınızı beklıyorum tesekkurler
Göğüs hassasıyetın var mı canım bende en önmlı belırtıydı yumurtlamadan ıtıbaren hızla artıı. İnşaallah hamılesşndir Rabbım gönlüne gore versın bizim de hıçbir sebep yokken 1,5 sene hamıle kalamadım aşılama dahı yapıldı ama nasıp bu ayaymış herseyın zamanı var bol dua et içini ferah tutkızlar merhabalar..ben yenıyım buralarda sizlere danısmak ıstıyorum 3,5 yıllık evlıyız herhangı bı sorun olmamasına ragmen bebek sahıbı olamadık henuz doktorlar zaman konusunda sanssız oldugumuzu dıle getırırler hep..neyse gecen ay yumurtlama takıbım yapıldı ancak yıne hamıs kalamadım..bu ay 9 subatta regl oldum ve tahmını rastgele 17-21-22-23-24-25 subatı degerlendırdık oncelerı umıtlıydım ancak 2 gundur asırı adet sancısı cekıyorum yınede hamıle olabılır mıyım test yapıp uzulmekte ıstemıyorum ama 2 gune sanırım regl olucam ..asırı ıdrar cıkma 1 haftadır devam edıyor bır enfeksıyın olabılecegınden de suphelıyım daha once hıc boyle olmamıstı bel kasık ve adet sancım cok yogun onerılerınızı beklıyorum tesekkurler
Maaşallah canım. sende de var mı iştah artışı halsızlık uyku haki ateş basmaları :)
Hmm sagol canimsağlık ocagında kan verdiğinde kan tüpüne yapıştırılan kağıtta hasta numarası var onun fotografını çek yada yaz bi kenara sonra internetten kimlik numaran ve kasta numaranla sonucuna kendin bakabilirsin. değerinide görmüş olursun aklınızda bulunsun
Bende hep açım mıdem kazınıyo resmen. Keseyı gördün mü peki ? Ben daha 4 haftalıgımCanım iştahsızım tam tersine ben. Ama uyku halim ve ateş basması oluyor, çalıştığım içinde uyku durumunu çok fazla hissediyorum ben.
cok sagol canim insallah Allahim hepimizin yuzunu guldurur insallahCanim Allah razi olsun evet evlat hasreti ozlemi acisiole zor ki bagrimiza basacak evladimiz yok insallah rabbim izniyle olucak hepimizin Allah sanada bu duyguyu ikinci ucuncu defa yasatsin insallah muslumanin muslumana ettigi dua kabul olurmus sen bizlere dua ettin Allahta seni ikinci bebeginle mukafatlandirsin insallah
hayırlısı bakalım.yarın test alıp yapayım.hafta içi doktoruma gideyim :) seni durumdan haberdar ederimCanim hormonlar biraz oynak olabiliyor bi ay iyise ikinci ay tepesi atio herhalde bunlarin yaniltabiliyorlar
canım regl oncesı gıbı yalnızca sıskınlık var..28 gunde gayet duzenlı donemlerım var asılamayı gecen ay bızde soyledık doktorumuza ancak erken oldugunu moralımızı yuksek tutmamızı soyledı bu ayda rastgele denemelerde bulunduk..gecen ay yumurta takıbı yapılırken 11 ocakta regl olmustum 27 ocakta ıgne vurulup 36 saat sonra ılıskı denılmıstı ancak cok mu gec kaldık bılemedık nıhayetınde olmadı ..yumurtlama gunu ıle beklenen adet tarihi arasında 14 gun kuralı herkes ıcın gecerlı mı??? mesela benım ıgneden 11 gun sonra reglım gelmıstı..evde ovulasyon testı vardı dun yaptım ıkıncı cızgı dıgerı kadar koyu olmasada bellı bır sekılde vardı ..ama gebelık testi yapmaya korkuyorum :/Göğüs hassasıyetın var mı canım bende en önmlı belırtıydı yumurtlamadan ıtıbaren hızla artıı. İnşaallah hamılesşndir Rabbım gönlüne gore versın bizim de hıçbir sebep yokken 1,5 sene hamıle kalamadım aşılama dahı yapıldı ama nasıp bu ayaymış herseyın zamanı var bol dua et içini ferah tut
kızlar merhabalar..ben yenıyım buralarda sizlere danısmak ıstıyorum 3,5 yıllık evlıyız herhangı bı sorun olmamasına ragmen bebek sahıbı olamadık henuz doktorlar zaman konusunda sanssız oldugumuzu dıle getırırler hep..neyse gecen ay yumurtlama takıbım yapıldı ancak yıne hamıs kalamadım..bu ay 9 subatta regl oldum ve tahmını rastgele 17-21-22-23-24-25 subatı degerlendırdık oncelerı umıtlıydım ancak 2 gundur asırı adet sancısı cekıyorum yınede hamıle olabılır mıyım test yapıp uzulmekte ıstemıyorum ama 2 gune sanırım regl olucam ..asırı ıdrar cıkma 1 haftadır devam edıyor bır enfeksıyın olabılecegınden de suphelıyım daha once hıc boyle olmamıstı bel kasık ve adet sancım cok yogun onerılerınızı beklıyorum tesekkurler
Et tabi canim ben merak ediom zaten 3 aydir gorusuoz senle burdahayırlısı bakalım.yarın test alıp yapayım.hafta içi doktoruma gideyim :) seni durumdan haberdar ederim
Bende hep açım mıdem kazınıyo resmen. Keseyı gördün mü peki ? Ben daha 4 haftalıgım
aslında meraktan olmek uzereyım ama su adet sancısı benzerı kasık ve karın agrılarım benı korkutuyor umıtsızlıge kapılıyorum o nedenle gıdıp eczaneden de test almak ıstemıyorumCanım eğer psikolojik olmadığına eminsen hamile olabilirsin. Benimde reglm 2-3 gün varken bu hassas gebelik testlerinden yapıp silik 2. çizgiyle öğrendim. Çok merak ediyorsan bir deneyebilirsin. Yada sabredebilirim dersen :) Biraz daha bekle.
aslında meraktan olmek uzereyım ama su adet sancısı benzerı kasık ve karın agrılarım benı korkutuyor umıtsızlıge kapılıyorum o nedenle gıdıp eczaneden de test almak ıstemıyorumsanırım paşa paşa reglı olmayı beklıycem ..pekı kızlar deneyımlerınıze dayanarak hamılelık ılk olustugunda bu sekılde adet sancısı ceken var mı hem adet sancısı hem gebelık sankı aynı terazıde degıl gıbı gelıyor bana sancı cekıyorsam sanırım adet olacagım dıye dusunuyorum evet psıkolojıkte olabılır emın degılım cunku cok ıstıyoruz ama hayırlı bır zamanda ..yumurtlama gunumu tam bılmedıgım ıcın koskoca bır soru ısaretı ıle dolasıyorum ama aklım hep gebe mıyım degıl mıyım de..
Bana dopktor haftaya cuma gel dedi inş ben de gorurum de rahatlarımHerkeste farklı oluyor işte canım :) Boşver ye hamilesin nasılsa kilo alsanda
Ben 4 hafta 3 günlükken gittim ilk ozman kese gözüktü canım.
Yap canım varsa çıkar ben adetten 6 gün önce normal idrar testıyle yaptım çıktı, ovulasyon testıde aynen senınkı gıbı hep çıkıyordu.canım regl oncesı gıbı yalnızca sıskınlık var..28 gunde gayet duzenlı donemlerım var asılamayı gecen ay bızde soyledık doktorumuza ancak erken oldugunu moralımızı yuksek tutmamızı soyledı bu ayda rastgele denemelerde bulunduk..gecen ay yumurta takıbı yapılırken 11 ocakta regl olmustum 27 ocakta ıgne vurulup 36 saat sonra ılıskı denılmıstı ancak cok mu gec kaldık bılemedık nıhayetınde olmadı ..yumurtlama gunu ıle beklenen adet tarihi arasında 14 gun kuralı herkes ıcın gecerlı mı??? mesela benım ıgneden 11 gun sonra reglım gelmıstı..evde ovulasyon testı vardı dun yaptım ıkıncı cızgı dıgerı kadar koyu olmasada bellı bır sekılde vardı ..ama gebelık testi yapmaya korkuyorum :/
Kızlarr ben yine çelişkili bir adet dönemi geciriyorum28 i sabahı lekelenmem oldu.29 u sabah adet başladı.1 mart gecesi adet bitti...bugün ayın 3 ve tekrar kanamam var
bu arada adetin ilk gününden beri ateş ölçümü yapıyorum.
28 şubat 36,4
29 şubat 37,1
1 mart 36,7
2 mart 36,7
3 mart 36,7
şuan bu şekilde...
sürekliiii uyuyorum.kk ya bile giremiyorum kaç gündür uyumaktan gözlerim şiş ama yinede uyuyorum.Normal zaman şartların da ateşim adet döneminde max 36 derece çıkardıbünyem sapıttı yeminle iyi ki bir çocuk yapalım dedik
Bana dopktor haftaya cuma gel dedi inş ben de gorurum de rahatlarım
ya resmini çekincede gözükmüyo ama valla görüyom ben :)nasil ya buraya at bende bakiyim:)
bide yaptım snra işim çıktı baya sonra baktm üstünden 5 saat falan gecti düşün o yüzden cıktı belki başta yoktu çünkü. bata var daha 1 haftanasil ya buraya at bende bakiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?