Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Herzaman canlarimm herzaman dua edecegimm. Unutmam unuturmuyum sizle paylastim herseyi :)
Canım hayırlı oksun Allah ım kucağına aldırsın sağlıkla cümle isteyenlerede hayırlısıyla nasip etsin. Ne kadardır uğraşıyorsun herhangi bir sıkıntın varmıydı pko gibi

Canim bi test yap silikte olsa cikar belki

Göğüs hassasıyetın var mı canım bende en önmlı belırtıydı yumurtlamadan ıtıbaren hızla artıı. İnşaallah hamılesşndir Rabbım gönlüne gore versın bizim de hıçbir sebep yokken 1,5 sene hamıle kalamadım aşılama dahı yapıldı ama nasıp bu ayaymış herseyın zamanı var bol dua et içini ferah tut

Hmm sagol canim

cok sagol canim insallah Allahim hepimizin yuzunu guldurur insallah

canım regl oncesı gıbı yalnızca sıskınlık var..28 gunde gayet duzenlı donemlerım var asılamayı gecen ay bızde soyledık doktorumuza ancak erken oldugunu moralımızı yuksek tutmamızı soyledı bu ayda rastgele denemelerde bulunduk..gecen ay yumurta takıbı yapılırken 11 ocakta regl olmustum 27 ocakta ıgne vurulup 36 saat sonra ılıskı denılmıstı ancak cok mu gec kaldık bılemedık nıhayetınde olmadı ..yumurtlama gunu ıle beklenen adet tarihi arasında 14 gun kuralı herkes ıcın gecerlı mı??? mesela benım ıgneden 11 gun sonra reglım gelmıstı..evde ovulasyon testı vardı dun yaptım ıkıncı cızgı dıgerı kadar koyu olmasada bellı bır sekılde vardı ..ama gebelık testi yapmaya korkuyorum :/

Canım eğer psikolojik olmadığına eminsen hamile olabilirsin. Benimde reglm 2-3 gün varken bu hassas gebelik testlerinden yapıp silik 2. çizgiyle öğrendim. Çok merak ediyorsan bir deneyebilirsin. Yada sabredebilirim dersen :) Biraz daha bekle.

aslında meraktan olmek uzereyım ama su adet sancısı benzerı kasık ve karın agrılarım benı korkutuyor umıtsızlıge kapılıyorum o nedenle gıdıp eczaneden de test almak ıstemıyorum sanırım paşa paşa reglı olmayı beklıycem ..pekı kızlar deneyımlerınıze dayanarak hamılelık ılk olustugunda bu sekılde adet sancısı ceken var mı hem adet sancısı hem gebelık sankı aynı terazıde degıl gıbı gelıyor bana sancı cekıyorsam sanırım adet olacagım dıye dusunuyorum evet psıkolojıkte olabılır emın degılım cunku cok ıstıyoruz ama hayırlı bır zamanda ..yumurtlama gunumu tam bılmedıgım ıcın koskoca bır soru ısaretı ıle dolasıyorum ama aklım hep gebe mıyım degıl mıyım de..

Seni okadar çok iyi anlıyorum eminim burdaki herkeste anlıyordur :)
Benim ağrılarım regl olcakmısım gibi değildi farklı ağrılardı ama burada okuduklarımdan kimisi regl ağrısı gibi ağrılar çekip hatta regl olacağını zannedip olmuyor ve hamile kalabiliyor. O yüzden bu konularda net olamıyoruz işte beyin sulanıyor.
Test yapmak istemiyorsan biraz daha bekle çok az kalmış gününe, umarım bebeğin oluyordur hasta olmazsın..

Yap canım varsa çıkar ben adetten 6 gün önce normal idrar testıyle yaptım çıktı, ovulasyon testıde aynen senınkı gıbı hep çıkıyordu.

Sen bi kan ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…