Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende ara ara giren siddetli kasilmalar var sanci girio gecio. Uyku bende de cok yapti ama biraz gecti gibi

Kizlar tekrar merhaba benim yaklasik 1 haftadir mide bulantim karin ve kasik bolgemde agri var oyleki bazen kasiklarimla beraber ayak uclarima kadar agri hissediyorum .Subatin 20 sinde ilk defa korunmasiz iliskiye girmistik ama iliskinin uzerine 4 yada
5 . Gununde bu bahsettigim agrilari ciddi sekilde hissetmeye basladim. Bu kadar erken belirti olmayacagini idrar yolu enfeksiyonu kapmis olabilcegimi soyledi herkez bende bugun kadin doguma gititm. Kan testi hormon test ultrason alttan kontrol hepsinr bakti hepsi temiz ama neden agrin var cozemedim dedi en son bobreklerim icin tekrar ultrsaona girdim oda temiz cikti. Doktorda sasirdi cok bu duruma. Psikoljiktir diyenler olcak simdi ama yani bu agriyi ceken bilir diyim bazen belimi bukemiyorum. Doktor en son adetin gecerse tekrar gel bi dedi gebelerinde kullanacagi agri kesici ve bulanti icin mide hapi yazdi.anlamadigim gebelik olsa cikmazmiydi zaten kanda.ilk korunmamiz iliskiye gireli 12. Gun oldu bugun. Aranizda bu tarz bi durum yadayan varmi?lutfen yardim(((

Canım Merhaba,
Psikolojik değil kesinlikle diyorsan gebelik olabilir. Gebelik için bakılan kan testi farklı oluyor yani doktorun kan testinde neyden şüphelendiği ve neye göre kan testi istediğine bağlı. Her kan testinde veya ultrasyonda gebelik belli olmaz canım.
Biraz daha sabret :)

Canim gebelikten suphelendi ilk kan testi onunla alakaliydi gebelik gorunmuyo dedi ama henuz erken dedi ama adetime 1 hafta falan var daha. Anlamadim yaa herturlu mecbur beklicem artik. Tesekkuler canim cevap icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…