- 28 Temmuz 2014
- 815
- 672
- 103
Hep aşama aşama :) İnşallah tüm aşamaları sağlıklı bir şekilde atlatırızİnşallah görebilirsin, keseyle iş bitse iyi sonrasındada acaba kalp atışlarını duyabilecek miyim diye düşünüp duruo insan
@bhchrk vedisikartal87 kzılar nasıl gidiyor hamılelık. Biliyosunuz ben ıkı gun önce öğrendım hamılelıgımı ve bugun bende kol ve bacaklarımda aşırı halsizlik var ve aşırı iştah artışı var dünyaları yiyorum, uyku halıde bugun başladı halsizlikle beraber ve arada kasık ve bel agrım olup geçiyor. sizde durumlar nasıl ??
Aynen o da var bende çok uzun sürmüyor geçiyor bebek yerleşiyodur inşaallah :)Bende ara ara giren siddetli kasilmalar var sanci girio gecio. Uyku bende de cok yapti ama biraz gecti gibi
Canım gün içinde ne yapıyosun günlük rıtin işlerini yapıyo musun yoksa hep uzanıyo musun?Bende ara ara giren siddetli kasilmalar var sanci girio gecio. Uyku bende de cok yapti ama biraz gecti gibi
Hayirlisi olsun cnm gozun aydin :)Insallahh canimm cok tesekkr ederm hayirlisiyla birde keseyi gorursek bakalim
Calisiorum ben malesef uzanamiorum o yuzden :)Canım gün içinde ne yapıyosun günlük rıtin işlerini yapıyo musun yoksa hep uzanıyo musun?
Bana dopktor haftaya cuma gel dedi inş ben de gorurum de rahatlarım
en iyisi beklemek sabır sabır....bide yaptım snra işim çıktı baya sonra baktm üstünden 5 saat falan gecti düşün o yüzden cıktı belki başta yoktu çünkü. bata var daha 1 hafta
aynen canm başka yapıcak bişi yok. sende ne var ne yoken iyisi beklemek sabır sabır....
ben daha ovulasyon dönemindeyimaynen canm başka yapıcak bişi yok. sende ne var ne yok
ayyy inşallah tutar inşallah bu ay :)ben daha ovulasyon dönemindeyim
Bebek sonucuyla dönersin inşallah canımTahlilleri almaya gidiyorum bana dua edin lutfen
sonucu bildir mutlaka :) hayırlı haberler ver bakalımmTahlilleri almaya gidiyorum bana dua edin lutfen
Kizlar tekrar merhaba benim yaklasik 1 haftadir mide bulantim karin ve kasik bolgemde agri var oyleki bazen kasiklarimla beraber ayak uclarima kadar agri hissediyorum .Subatin 20 sinde ilk defa korunmasiz iliskiye girmistik ama iliskinin uzerine 4 yada
5 . Gununde bu bahsettigim agrilari ciddi sekilde hissetmeye basladim. Bu kadar erken belirti olmayacagini idrar yolu enfeksiyonu kapmis olabilcegimi soyledi herkez bende bugun kadin doguma gititm. Kan testi hormon test ultrason alttan kontrol hepsinr baktihepsi temiz ama neden agrin var cozemedim dedi en son bobreklerim icin tekrar ultrsaona girdim oda temiz cikti. Doktorda sasirdi cok bu duruma. Psikoljiktir diyenler olcak simdi ama yani bu agriyi ceken bilir diyim bazen belimi bukemiyorum. Doktor en son adetin gecerse tekrar gel bi dedi gebelerinde kullanacagi agri kesici ve bulanti icin mide hapi yazdi.anlamadigim gebelik olsa cikmazmiydi zaten kanda.ilk korunmamiz iliskiye gireli 12. Gun oldu bugun. Aranizda bu tarz bi durum yadayan varmi?lutfen yardim (((
Canım Merhaba,
Psikolojik değil kesinlikle diyorsan gebelik olabilir. Gebelik için bakılan kan testi farklı oluyor yani doktorun kan testinde neyden şüphelendiği ve neye göre kan testi istediğine bağlı. Her kan testinde veya ultrasyonda gebelik belli olmaz canım.
Biraz daha sabret :)
Allahima şükürler olsun hamileyimmmmmsonucu bildir mutlaka :) hayırlı haberler ver bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?