Elim ekim ayağım tutmuyor sevinçten allah herkese anne olmayı nasip etsinn
Allah tüm isteyenlerin elini bos cevirmesin rabbim aminnnGözünaydın bizlere de çok dua et sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah...
Elim ekim ayağım tutmuyor sevinçten allah herkese anne olmayı nasip etsinn
Allah razı olsunGözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Reglne bir hafta varsa çıkması gerekir diye düşünüyorum canım ama bilmiyorum..Canim gebelikten suphelendi ilk kan testi onunla alakaliydi gebelik gorunmuyo dedi ama henuz erken dedi ama adetime 1 hafta falan var daha. Anlamadim yaaherturlu mecbur beklicem artik. Tesekkuler canim cevap icin
Cok sukur canim hamd olsun Rabbime seninde yuzunu guldurdu darisi basimiza insallah saglikli hayirli evlatlar versin insallahAllahima şükürler olsun hamileyimmmmm
Inşallah canim allah herkese nasip etsin kimin gönlünde ne varsa allah kucağına versinCok sukur canim hamd olsun Rabbime seninde yuzunu guldurdu darisi basimiza insallah saglikli hayirli evlatlar versin insallah
Tebrikler canım hayırlı olsun seninde idrarda çıkmıyordu değil mi değerin kaç.çıktıInşallah canim allah herkese nasip etsin kimin gönlünde ne varsa allah kucağına versin
Reglne bir hafta varsa çıkması gerekir diye düşünüyorum canım ama bilmiyorum..
Teşekkür ederim canımm :) allahım herkese nasip etsin inşallah :)Hayirlisi olsun cnm gozun aydin :)
Çok teşekkürler allah razı olsunRunya22 Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canim sürekli idrar testi yaptım çıkmadı enson dün yaptım idrar negatif çıktı bugün dedim artık ne olacaksa olsun kasiklarim ve benim hatırlayacak kadar agrimaya baslamisti kan testi yaptım beta 135.3 ciktiTebrikler canım hayırlı olsun seninde idrarda çıkmıyordu değil mi değerin kaç.çıktı
hayırlı uğurlu olsun sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah allah hep mutlu mesut günler göstersin hayırlı evlat olsunCanim sürekli idrar testi yaptım çıkmadı enson dün yaptım idrar negatif çıktı bugün dedim artık ne olacaksa olsun kasiklarim ve benim hatırlayacak kadar agrimaya baslamisti kan testi yaptım beta 135.3 cikti
Ayy inanmıyorum benim cildim kusursuzdur normalde eşim annem arkadaşlarım ufak ufak bi sürü sivilce çıkmış sana bişey dokunmuş diyorlardı hamilelik belirtisi olabilir mi acep?Merhaba arkadaslar kendi erken hamilelik belirtilerimi sizinle paylasmak istedim belki sizede yardimci olur, fakak herkezde ayni durumlar yasanmaya bilir tabi. Reglme 2 hafta kala sol kasigimda siddetli bi agri batma ve gerilme vardi, bir hafta kalada yuzumde hic olmadigi kadar sivilce cikti normalde regli olunca olur ama her zamankinden yoğundu, 26 da hasta olmam gerekiyodu fakat olmadim regli sancilarim vardi ama her zamamkinden daha hafif ve goguslerimde hassasiyet olucam zannettim ama olmadim dayanamayip 3 gun sonra kan testi yaptirdim ve pozitif. Rabbim isteyene hayirli ve saglikli cocuklar nadip etsin
Allah razı olsun canim yeri göğü yaradan rabbim hiç bir ağacı meyvesiz birakmasinhayırlı uğurlu olsun sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah allah hep mutlu mesut günler göstersin hayırlı evlat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?