Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim gebelikten suphelendi ilk kan testi onunla alakaliydi gebelik gorunmuyo dedi ama henuz erken dedi ama adetime 1 hafta falan var daha. Anlamadim yaa herturlu mecbur beklicem artik. Tesekkuler canim cevap icin
Reglne bir hafta varsa çıkması gerekir diye düşünüyorum canım ama bilmiyorum..

hele bak hele abboww ne kadar da hamile çıktı bu ay maşallah subhanallah tebrik ediyorumm tüm hamileleri şuan elleri göbişlerindedir eminim Allah'ım bütün eli kulağında olanları da o mutlu haberle sevindirsin yakın vakitte inşallah Allah'ım beni de beni deee AMİN (yürekten)

Tebrikler canım hayırlı olsun seninde idrarda çıkmıyordu değil mi değerin kaç.çıktı
Canim sürekli idrar testi yaptım çıkmadı enson dün yaptım idrar negatif çıktı bugün dedim artık ne olacaksa olsun kasiklarim ve benim hatırlayacak kadar agrimaya baslamisti kan testi yaptım beta 135.3 cikti

Canim sürekli idrar testi yaptım çıkmadı enson dün yaptım idrar negatif çıktı bugün dedim artık ne olacaksa olsun kasiklarim ve benim hatırlayacak kadar agrimaya baslamisti kan testi yaptım beta 135.3 cikti
hayırlı uğurlu olsun sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah allah hep mutlu mesut günler göstersin hayırlı evlat olsun

Ayy inanmıyorum benim cildim kusursuzdur normalde eşim annem arkadaşlarım ufak ufak bi sürü sivilce çıkmış sana bişey dokunmuş diyorlardı hamilelik belirtisi olabilir mi acep?
Ne güzel yeni belirti buldum yine yaww

Kızlar çok mutluyum
Ben izmirde egepol hast.gidiyordum doktorum çok ilgisizdi a gel ilaçtan 3 ay sonra gel demişti kist yapar mı umrunda bile olmadan...
Neyse bu sabah smrna tüp bebek merkezini aradım birden aklıma geldi gün içinde dönüş yaptılar..
Çok ilgililer eşimle beni adetimin 3.günü çağırıyorlar..
Çok büyük bi sorun yoksa sizi mutlu göndericez burdan dediler , içime umut doğdu ,65 tl egepolde sinir olcağıma 120 tl testler de dahilmiş , değer diye düşünüyorum , Adam akıllı ele alacak doktor , eğer 1 0 martta adet olursam inşallah olmayım Allahım ,3.günü oraya gitcez eşiniz den de örnek alıcaz , ne gerekiyorsa yapılcak merkezimizde emin ellerde olacaksınız dedi doktor inşallah ne kaybederim ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…