- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Hayirli olsun cnm :)))Allahima şükürler olsun hamileyimmmmm
Benm de duzensiz. Sat 4subat 've ben de de ikinci cizgi cikti. Doktora gttm hamilesn, 20sinden snra kese yi gormek icin gel dedi :)Kızlar en son adetim 2 şubat.
Adetlerim düzensiz, dünden beri bel ağrım var sabah test yapayım dedim.
Galiba silik bi cizgi var. Ben mi yanlış görüyorum bi bakar mısınız?
Tam bat ı bilmediğim için umutlanmakta istemiyorum
Amiiiiiiin inşallahNe güzel topic burası ya içim açılıyor valla hamile kalan kalana:)
Uğur getirsin bizede burası inşallah Hamileyim yazalım bizlerde tez zamanda yarabbim:)
Kızlar bugün adet geçeli 2. Günüm normalde aksamaz adetim adete 3 gün kala kan verdim 0.100 çıktı neden olmuyorum hala
idrar testi yaptın mı yeniidrar testi yaptı yeni
Yok cnm yapmadım dahaidrar testi yaptın mı yeni
Olsa kanda cukmazmiydiyapsana arkadaşım belki çıkar günün geçmiş
ne biliyim canım ama bazen kanda bile çıkmıyormuş günü geçmeyince bazılarının belki öyledir test varsa yap benceOlsa kanda cukmazmiydi
Test yok suan ama yarın olmazsam yapıcamne biliyim canım ama bazen kanda bile çıkmıyormuş günü geçmeyince bazılarının belki öyledir test varsa yap bence
Ay canim yazini okumadan fotorafida acmadan direk ikinciyi gorunce heyecan yaptim tebrik edicektim insallah ardir ov.testiylede hamilelik cikabiliyor cok kisinin ki dogru cikti bat yakinken yarin sabah ilk idrarla gebelik yap hadi insallah vardirKızlar bende de aşırı bir batma var kasıklarımda. Hani reglin 2. Günü en şiddetli halini alır ya ağrı aynen öyle . Bata 3 gün var 2 gündür böyle. Ve sürekli göZlerin kararıyor. Ovulasyon testi vardı evde burdaki 2. Çizginin bir anlamı va ir mı yardım edin
Canim sen yumurtlama doneminde degilmisin git calis mudur olcan bidehadi ya yakınımda olsan hemen verirdim merak ettim
hhahaha ama kocam daha gelmediCanim sen yumurtlama doneminde degilmisin git calis mudur olcan bide
Olsun dosyalari duzenle sen gelince getir bakim dosyalari odama diyiverirhhahaha ama kocam daha gelmedi
Olsun dosyalari duzenle sen gelince getir bakim dosyalari odama diyiverir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?