Benim adetten 6 gün sonra çıktı bekle biraz insallah vardir allah buyukturKızlar bugün adet geçeli 2. Günüm normalde aksamaz adetim adete 3 gün kala kan verdim 0.100 çıktı neden olmuyorum hala
Cnm dollenmeden sonra bazı insanlarda tutunma 6. Günde olurken bazisinda 10. Günde gerçekleşiyor .ve tutunma dan sonra hcg salgilaniyor ve ilk önce kana belli bir süre sonra idrara geçiyor yani sende tutunma geç olduysa idrara henüz geçmemiş olması gayet normal :) inş hamilesindirKızlar Slm
Bugün adet günüm ama henüz olmadım
Belirtim yok belirti diyebileceğim tek şey bugün sadece sağ göğüs ucumda bir iğnelenme acı oldu o kadar
Zaten normalde de adet öncesi göğüslerde şişme ağrı filan olmuyor bende
Adete 6 gün kala yaptığım test negatifti
Eğer olsa o Zaman en azından silik çizgi çıkar mıydı
bir tane program var resminin kontrasını artırınca çift çizgi net belli umarım hamilesindirKızlar bu ay ben gonal f iğne ile tedavi oldum ve çatlama iğnesi oldum bugün çatlama iğnesinden sonra 8. Günüm adetime 8 gün var ve adet ağrısı gibi ağrılarım var sivilcelerim çıktı normalde adetten 1 gun önce ağrım olur ertesi günü adet olurum.ve bi onceki hamileliğimde de adete 9 gün kala ağrım başlamıştı ve 6 gün kala yaptığım idrar testinde çıkmıştı bugünde dayanamadım test yaptım silik çizgi cikti ama çatlama iğnesinin etkisi dir henüz diye tahmin ediyorum bana bir yardımcı olun sizde benim gibi belirtiler yasiyormusunuz ?
Önceden kan vermismiydin sende cnm adetten onceBenim adetten 6 gün sonra çıktı bekle biraz insallah vardir allah buyuktur
İnş cnm ya çok saol bakalım bi önceki hamileliğimde çatlama iğnesinden sonra 12. Gün yaptığım test de çok daha belirgin di yine 12. Günü bekliycem inş o zaman daha belirgin olurbir tane program var resminin kontrasını artırınca çift çizgi net belli umarım hamilesindir
Canim catlama ignesinin etksi 3 gun suruyor die biliyorum ama cok cok silik ciktina gore hala devam ediyor olabilir 2 gun sonra bidaha yap kayulasirsa tamamdir insallahKızlar bu ay ben gonal f iğne ile tedavi oldum ve çatlama iğnesi oldum bugün çatlama iğnesinden sonra 8. Günüm adetime 8 gün var ve adet ağrısı gibi ağrılarım var sivilcelerim çıktı normalde adetten 1 gun önce ağrım olur ertesi günü adet olurum.ve bi onceki hamileliğimde de adete 9 gün kala ağrım başlamıştı ve 6 gün kala yaptığım idrar testinde çıkmıştı bugünde dayanamadım test yaptım silik çizgi cikti ama çatlama iğnesinin etkisi dir henüz diye tahmin ediyorum bana bir yardımcı olun sizde benim gibi belirtiler yasiyormusunuz ?
Mudurum is basindabir tane program var resminin kontrasını artırınca çift çizgi net belli umarım hamilesindir
İşte pazartesiye kadar kendime süre verdim cnm bekliycem pazartesi yaptığım gibi atarım fotosunu ınsallh hamileyimdir. Bebek düşüneli 27. Ayım bu ay .sen ne zamandır düşünüyorsun cnm ?Canim catlama ignesinin etksi 3 gun suruyor die biliyorum ama cok cok silik ciktina gore hala devam ediyor olabilir 2 gun sonra bidaha yap kayulasirsa tamamdir insallah
İkinci çizgi var Can'ım silik olarakKızlar bu ay ben gonal f iğne ile tedavi oldum ve çatlama iğnesi oldum bugün çatlama iğnesinden sonra 8. Günüm adetime 8 gün var ve adet ağrısı gibi ağrılarım var sivilcelerim çıktı normalde adetten 1 gun önce ağrım olur ertesi günü adet olurum.ve bi onceki hamileliğimde de adete 9 gün kala ağrım başlamıştı ve 6 gün kala yaptığım idrar testinde çıkmıştı bugünde dayanamadım test yaptım silik çizgi cikti ama çatlama iğnesinin etkisi dir henüz diye tahmin ediyorum bana bir yardımcı olun sizde benim gibi belirtiler yasiyormusunuz ?
Evet var ama işte hala çatlama iğnesinin etkisinden dolayı olabilir diye bi 3 gün daha bekliycem cnm o zamanda çıkarsa kesin hamileyimdir yani inşallah :)İkinci çizgi var Can'ım silik olarak
Test muduru muduru ayol iki espirik yapip egleneyim dedim kendi capimda kursamda biraktinkız yapma öyle ne müdürü
Insallah canim benim 4 yil canimİşte pazartesiye kadar kendime süre verdim cnm bekliycem pazartesi yaptığım gibi atarım fotosunu ınsallh hamileyimdir. Bebek düşüneli 27. Ayım bu ay .sen ne zamandır düşünüyorsun cnm ?
Bende sana yaklaşıyorum cnm ama allahtan umit kesilmez bende pko hastasıyım 3 kez kimyasal gebelik yaşadım 4. Yani son hamileliğimde bebek yerine et parçası oluştu 6 haftalikken kürtaj oldum şimdi yinede heyecanın içine atıldım işte dediğin gibi her ay umit ediyor insan.eşin ve sen tedavi oluyor musunuz peki cnm ?Insallah canim benim 4 yil canimbi kere dusuk yaptim biraz esimde biraz bende saglik problerimiz vardi halada var bakalim iste bi umut heray
Gecmis olsun Rabbim verir insallah saglikli hayirli eevlat herkese esim ameliayat oldu onun artik bi tedavisi yok vitamin falan iciyor onun sorunlarinda bende bisey yoktu simdi onda sorun bitti bende cikti cikolta kistim oldu simdide hipofiz adenomum varBende sana yaklaşıyorum cnm ama allahtan umit kesilmez bende pko hastasıyım 3 kez kimyasal gebelik yaşadım 4. Yani son hamileliğimde bebek yerine et parçası oluştu 6 haftalikken kürtaj oldum şimdi yinede heyecanın içine atıldım işte dediğin gibi her ay umit ediyor insan.eşin ve sen tedavi oluyor musunuz peki cnm ?
Çikolata kisti için de tedavi var diye biliyorum cnm ya takma kafana yani rabbim çaresiz dert vermesin.bak ne güzel cuma gecesindeyiz inş rabbim dualarimizı geri çevirmez böyle bir gecede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş bizede tüm isteyenlere de ...Gecmis olsun Rabbim verir insallah saglikli hayirli eevlat herkese esim ameliayat oldu onun artik bi tedavisi yok vitamin falan iciyor onun sorunlarinda bende bisey yoktu simdi onda sorun bitti bende cikti cikolta kistim oldu simdide hipofiz adenomum var
Insallah canim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cok zor cikolata kistinin tedavisi hamile kalmak tabi biraz zor ama ben onu kafaya takmiyorum otlarla falan kuculttum zaten sorunum adenomum iste o buyuk sorun bakalim derdi veren Rabbim dermanida verir yinede hamd olsunÇikolata kisti için de tedavi var diye biliyorum cnm ya takma kafana yani rabbim çaresiz dert vermesin.bak ne güzel cuma gecesindeyiz inş rabbim dualarimizı geri çevirmez böyle bir gecede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş bizede tüm isteyenlere de ...
eğlen hemşo ayıpsınTest muduru muduru ayol iki espirik yapip egleneyim dedim kendi capimda kursamda biraktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?