- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 33
Baştan anlamamistim cnm ksr bkm adenomun ne olduğunu bilmiyordum şimdi baktım ya ilaçlar ile tedavi yada ameliyat deniyor sana doktorun hangisini önerdi peki ? Sanırım bu adenom hamile kalmayı da engelliyormus ama tedavisi var sonuçta cnm allahım yardımcın olsun insallahInsallah canim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cok zor cikolata kistinin tedavisi hamile kalmak tabi biraz zor ama ben onu kafaya takmiyorum otlarla falan kuculttum zaten sorunum adenomum iste o buyuk sorun bakalim derdi veren Rabbim dermanida verir yinede hamd olsun
Ayy çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah darısı bize :)Allahima şükürler olsun hamileyimmmmm
Aminnn Simdilik ilac canim ama buyurse hamile kalma sansim ameliyatsiz zor insallah gerek kalmazda tez zamanda olur saglikli ve hayirlisiyla insallahBaştan anlamamistim cnm ksr bkm adenomun ne olduğunu bilmiyordum şimdi baktım ya ilaçlar ile tedavi yada ameliyat deniyor sana doktorun hangisini önerdi peki ? Sanırım bu adenom hamile kalmayı da engelliyormus ama tedavisi var sonuçta cnm allahım yardımcın olsun insallah
Canim adet olursan adetinin 7. Gununden itibaren civanpercemi ic bnimda solda kistim 2cm di ilk ayda 1cm dustu hemen etki ediyor goruceksin 2 aydir icmiyorum yine basladi agrisi bu ay (hamis olmazssam ki insallah vardir ) bende icicem tekrarBir suredir disaridan takip ertigim bu basliga yazmak icin sonunda uye oldum. Bat 5 mart, ama regl olucakmisim gibi hissetmiyorum.midemde hic yanma olmazdi son 3 gundur surekli midem yaniyor ve gaz sorunum var,karnimda agri,goguslerimde buyume var.gecen hafta sol yumurtaligimda agriyla doktora gittigimde 3.5cm lik kist var dedi ama adet doneminde atilirmis.buna ragmen gebelik mumkun mu bilemiyorum,eger olursa burdan yazicam.Allah herkesin gonlune gore versin insallah.
Canim adet olursan adetinin 7. Gununden itibaren civanpercemi ic bnimda solda kistim 2cm di ilk ayda 1cm dustu hemen etki ediyor goruceksin 2 aydir icmiyorum yine basladi agrisi bu ay (hamis olmazssam ki insallah vardir ) bende icicem tekrar
Canım ben adete 5 gün kala idrarda çıktı hemen ve ertesı gunde kanda 43 çıktı. Senın işdrarda nasıl çıkmadı benım deger daha dussuk olmasına ragmen çıktıCanim sürekli idrar testi yaptım çıkmadı enson dün yaptım idrar negatif çıktı bugün dedim artık ne olacaksa olsun kasiklarim ve benim hatırlayacak kadar agrimaya baslamisti kan testi yaptım beta 135.3 cikti
Nasil program arkadasimbir tane program var resminin kontrasını artırınca çift çizgi net belli umarım hamilesindir
İnşallah canım benim insallah ameliyata gerek kalmazAminnn Simdilik ilac canim ama buyurse hamile kalma sansim ameliyatsiz zor insallah gerek kalmazda tez zamanda olur saglikli ve hayirlisiyla insallah
Belirtilerin hamilelik belirtileri cnm ve kist hamileliğe engel bir durum değil inşallah hamilesindir aslında test yapsan artık çıkar rabbim gönlüne göre versinBir suredir disaridan takip ertigim bu basliga yazmak icin sonunda uye oldum. Bat 5 mart, ama regl olucakmisim gibi hissetmiyorum.midemde hic yanma olmazdi son 3 gundur surekli midem yaniyor ve gaz sorunum var,karnimda agri,goguslerimde buyume var.gecen hafta sol yumurtaligimda agriyla doktora gittigimde 3.5cm lik kist var dedi ama adet doneminde atilirmis.buna ragmen gebelik mumkun mu bilemiyorum,eger olursa burdan yazicam.Allah herkesin gonlune gore versin insallah.
Çok teşekkürler allah razı olsun
Evet var ama işte hala çatlama iğnesinin etkisinden dolayı olabilir diye bi 3 gün daha bekliycem cnm o zamanda çıkarsa kesin hamileyimdir yani inşallah :)
Bir suredir disaridan takip ertigim bu basliga yazmak icin sonunda uye oldum. Bat 5 mart, ama regl olucakmisim gibi hissetmiyorum.midemde hic yanma olmazdi son 3 gundur surekli midem yaniyor ve gaz sorunum var,karnimda agri,goguslerimde buyume var.gecen hafta sol yumurtaligimda agriyla doktora gittigimde 3.5cm lik kist var dedi ama adet doneminde atilirmis.buna ragmen gebelik mumkun mu bilemiyorum,eger olursa burdan yazicam.Allah herkesin gonlune gore versin insallah.
Gunaydin arkadaslarve degerli hamislerimiz herkeze hayirli cumalar bu gun bol bol dua etme gunu cuma gunu guzel bir gun hepimiz icin bol bol dua edicem Rabbim insallah sesimi duyar dualarimi kabul eyler insallah
İnşallah cnm çok saol :) rabbim sanada sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsininsallah hamilesindir canım, güzel haberler bekliyoruz. :)
insallah insallah insallahhhhhhhhhhhhGünaydın Canım, Hayırlı cumalar..
En kısa zamanda buraya Hamileyimmmmm diye yazmanız dileği ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?