Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Baştan anlamamistim cnm ksr bkm adenomun ne olduğunu bilmiyordum şimdi baktım ya ilaçlar ile tedavi yada ameliyat deniyor sana doktorun hangisini önerdi peki ? Sanırım bu adenom hamile kalmayı da engelliyormus ama tedavisi var sonuçta cnm allahım yardımcın olsun insallah

Bir suredir disaridan takip ertigim bu basliga yazmak icin sonunda uye oldum. Bat 5 mart, ama regl olucakmisim gibi hissetmiyorum.midemde hic yanma olmazdi son 3 gundur surekli midem yaniyor ve gaz sorunum var,karnimda agri,goguslerimde buyume var.gecen hafta sol yumurtaligimda agriyla doktora gittigimde 3.5cm lik kist var dedi ama adet doneminde atilirmis.buna ragmen gebelik mumkun mu bilemiyorum,eger olursa burdan yazicam.Allah herkesin gonlune gore versin insallah.

Aminnn Simdilik ilac canim ama buyurse hamile kalma sansim ameliyatsiz zor insallah gerek kalmazda tez zamanda olur saglikli ve hayirlisiyla insallah

Canim adet olursan adetinin 7. Gununden itibaren civanpercemi ic bnimda solda kistim 2cm di ilk ayda 1cm dustu hemen etki ediyor goruceksin 2 aydir icmiyorum yine basladi agrisi bu ay (hamis olmazssam ki insallah vardir ) bende icicem tekrar

Canim adet olursan adetinin 7. Gununden itibaren civanpercemi ic bnimda solda kistim 2cm di ilk ayda 1cm dustu hemen etki ediyor goruceksin 2 aydir icmiyorum yine basladi agrisi bu ay (hamis olmazssam ki insallah vardir ) bende icicem tekrar

Yeni oldugum icin yanlislikla tekrarlanmis bu uzgunum kizlar

Canim sürekli idrar testi yaptım çıkmadı enson dün yaptım idrar negatif çıktı bugün dedim artık ne olacaksa olsun kasiklarim ve benim hatırlayacak kadar agrimaya baslamisti kan testi yaptım beta 135.3 cikti
Canım ben adete 5 gün kala idrarda çıktı hemen ve ertesı gunde kanda 43 çıktı. Senın işdrarda nasıl çıkmadı benım deger daha dussuk olmasına ragmen çıktı

Belirtilerin hamilelik belirtileri cnm ve kist hamileliğe engel bir durum değil inşallah hamilesindir aslında test yapsan artık çıkar rabbim gönlüne göre versin

Kistin cinsine bağlı ama neden olmasın :) Benimde sağ kasığımda ciddi ağrılar vardı burayada belirti olarak yazmışımdır. Doktora hamilelik şüphesi ile gittiğimde sağ kasığımda basit bir kist olduğunu söyledi ve hamile olduğumu belirtti. Normaldede varmış ama hissetmememişim, bebek oluşumuyla kist beni zorlamış ve kasık ağrılarınıda oyüzden yaşamışım demekki. Ciddi bir kist veya hamile kalmana engel olabilecek bir kist olsaydı doktor bunu sana söylerdi diye düşünüyorum.
Umarım hamilesindir.

Gunaydin arkadaslar ve degerli hamislerimiz herkeze hayirli cumalar bu gun bol bol dua etme gunu cuma gunu guzel bir gun hepimiz icin bol bol dua edicem Rabbim insallah sesimi duyar dualarimi kabul eyler insallah

Günaydın Canım, Hayırlı cumalar..
En kısa zamanda buraya Hamileyimmmmm diye yazmanız dileği ile.

Kizlar Günaydın ne okudum sizinle paylaşayım hemen..

Şimdiye kadar yalnızca hayvanların yumurtlamasini ayrıntılı bir şekilde görüntüleyen araştırmacılardan sonra bir yabancı kadın doğum uzmanı bir hastasına rahim ameliyatı yaptığı sırada kayda Almis nokta işareti büyüklüğünde ki bir yumurtanın yumurtaliktan çıkma sürecinin 15 dakikada tamamladığına ameliyat sırasında tanık olmuş. ..

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-04-09-13-20.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 66
bugun adetimi 2 gun gecti adet olacakmis gibi belirtim de yok biraz mide bulantim oldu aksam ama 1 2 dk ya gecti test yapmaya cesart edemiyorum en son adet gunum de yapmistim negatif ti 4 5gun beklemek istiyorum kesin sonuc icin ve 2 3gun oldu kasiklarim da degil de biraz yukarida sol tarafta atmalar oluyor haraket degil de atiyor bilemiyorum benim oglum 5 aylik haraket etmisti karnimda ondan once hep atiyordu aksam eltim de bana hamile gibisin dedi yuzunden beli sanki dedi kilo almaya basladim beni goren hamilemisin diyor oglum da da oyle olmustu daha ilk aydan sismistim ya icmden oyle geciyor ki hamileyim ovu testi alipta yapsami acaba hamile olupta teste cikmayip ta ovu testin de cikan varmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…