Adetten 3 gun once kan vermistim cikmamisti adetim 6 gun gecikti kan verdim bu son testtte ciktiÖnceden kan vermismiydin sende cnm adetten once
Adete 3 kala kanda bile yoktu ve hiç idrar testinde de çıkmadı adet 6 gun geçtikten sonra kan testi yaptım tekrar onda çıktı başkası yapısı farklı oluyor kiminde erken çıkıyor kiminde de geç herkeste farkı oluyorCanım ben adete 5 gün kala idrarda çıktı hemen ve ertesı gunde kanda 43 çıktı. Senın işdrarda nasıl çıkmadı benım deger daha dussuk olmasına ragmen çıktı
Herkese hayırlı cumalar yeni bir anne adayı olarak hepinize dua edecegim allah ellerimizi bos cevirmesin aminnGunaydin arkadaslarve degerli hamislerimiz herkeze hayirli cumalar bu gun bol bol dua etme gunu cuma gunu guzel bir gun hepimiz icin bol bol dua edicem Rabbim insallah sesimi duyar dualarimi kabul eyler insallah
Geç döllenme olmuş demkki. İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın canım hayırlı olsunAdete 3 kala kanda bile yoktu ve hiç idrar testinde de çıkmadı adet 6 gun geçtikten sonra kan testi yaptım tekrar onda çıktı başkası yapısı farklı oluyor kiminde erken çıkıyor kiminde de geç herkeste farkı oluyor
insallah canim insallahHerkese hayırlı cumalar yeni bir anne adayı olarak hepinize dua edecegim allah ellerimizi bos cevirmesin aminn
Adetten 5 gün önce mi 107 çıktı canım. Gayet ıyı hayırlı olsun :)gunaydaın kızlarrr :) <3 adetten 5 gün önce idrrr da çıktı kanda 107
iki gn sonra 202 3 gün adet günümdede 996 sizce iyimi
Allah razi olsun çok mutluyum ya güzel rabbim herkese tattirsin insallahGeç döllenme olmuş demkki. İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın canım hayırlı olsun
Yumurtlamaya yakın doktoruma gidicem canım.oyle karar aldımSen bi kan ver bence
Benm de duzensiz. Sat 4subat 've ben de de ikinci cizgi cikti. Doktora gttm hamilesn, 20sinden snra kese yi gormek icin gel dedi :)
Sancı olur endişelenmeyin.rahim genişlediği için oluyor.Hamilelik boyunca olacak birşey..Bebek büyüyor diye düşünBende ara ara giren siddetli kasilmalar var sanci girio gecio. Uyku bende de cok yapti ama biraz gecti gibi
Eger yumurtan geç çatlamadiysa mutlaka çıkar cnm test yap bence bu topiğe bir hamile daha katılsın bizede umut olsunbugun adetimi 2 gun gecti adet olacakmis gibi belirtim de yok biraz mide bulantim oldu aksam ama 1 2 dk ya gecti test yapmaya cesart edemiyorum en son adet gunum de yapmistim negatif ti 4 5gun beklemek istiyorum kesin sonuc icin ve 2 3gun oldu kasiklarim da degil de biraz yukarida sol tarafta atmalar oluyor haraket degil de atiyor bilemiyorum benim oglum 5 aylik haraket etmisti karnimda ondan once hep atiyordu aksam eltim de bana hamile gibisin dedi yuzunden beli sanki dedi kilo almaya basladim beni goren hamilemisin diyor oglum da da oyle olmustu daha ilk aydan sismistim ya icmden oyle geciyor ki hamileyim ovu testi alipta yapsami acaba hamile olupta teste cikmayip ta ovu testin de cikan varmidir
Çokk iyigunaydaın kızlarrr :) <3 adetten 5 gün önce idrrr da çıktı kanda 107
iki gn sonra 202 3 gün adet günümdede 996 sizce iyimi
Günaydın kızlaaarrbugün umutlarımız mutlulukla buluşsuuunnn
aynen hc br belırtısı yokda bende dedım bende anormallık mı vr dedım bır tarıh verdı ogun gıtcem yumurtalara bakcak da snra ıgnemı verck ısleyıs nasıl olıyor
insallah canim evt yumurtlama gec oldu 18 gun oldu yerlesme olana kadar da 1 hafta gecmisti yani 23 25 gibi de yarlesme olmussa hamilelik testin de cikmayabilir bir hafta gecmis oluyor bakalim bu gun ovu testi yapicam insallah varsa cikarEger yumurtan geç çatlamadiysa mutlaka çıkar cnm test yap bence bu topiğe bir hamile daha katılsın bizede umut olsun
Günaydın inşallahhhh canımGünaydın kızlaaarrbugün umutlarımız mutlulukla buluşsuuunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?