Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım ben adete 5 gün kala idrarda çıktı hemen ve ertesı gunde kanda 43 çıktı. Senın işdrarda nasıl çıkmadı benım deger daha dussuk olmasına ragmen çıktı
Adete 3 kala kanda bile yoktu ve hiç idrar testinde de çıkmadı adet 6 gun geçtikten sonra kan testi yaptım tekrar onda çıktı başkası yapısı farklı oluyor kiminde erken çıkıyor kiminde de geç herkeste farkı oluyor

Gunaydin arkadaslar ve degerli hamislerimiz herkeze hayirli cumalar bu gun bol bol dua etme gunu cuma gunu guzel bir gun hepimiz icin bol bol dua edicem Rabbim insallah sesimi duyar dualarimi kabul eyler insallah
Herkese hayırlı cumalar yeni bir anne adayı olarak hepinize dua edecegim allah ellerimizi bos cevirmesin aminn

Geç döllenme olmuş demkki. İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın canım hayırlı olsun

gunaydaın kızlarrr :) <3 adetten 5 gün önce idrrr da çıktı kanda 107
iki gn sonra 202 3 gün adet günümdede 996 sizce iyimi

Günaydın arkadaşlar , sabah kalktım sıfır belirti ile göğüslerim bile inmiş bel kasık ağrısı zaten yok..hakkımda hayırlısı...bat 6 gün kaldı....

Benm de duzensiz. Sat 4subat 've ben de de ikinci cizgi cikti. Doktora gttm hamilesn, 20sinden snra kese yi gormek icin gel dedi :)

Hayırlısı olsun canım.
Ben sabah tekrar test yaptım tek çizgi maalesef
Akşam da yapmıştım galiba onunda buharlasma cizgisi belli oldu

Eger yumurtan geç çatlamadiysa mutlaka çıkar cnm test yap bence bu topiğe bir hamile daha katılsın bizede umut olsun

aynen hc br belırtısı yokda bende dedım bende anormallık mı vr dedım bır tarıh verdı ogun gıtcem yumurtalara bakcak da snra ıgnemı verck ısleyıs nasıl olıyor

canım bendeki durumu şöyle anlatiyim tabi herkes için farklı olabilir. bugün gittin doktora klomen biteli 4. günüm olduğu için yumurtaların gayet güzel büyümüş çok sağlıklılar az biraz daha zamanımız var 4 gün sonra gel dedi. tekrar bakıp duruma göre sanırım çatlatma iğnesi verecek. daha ilişkiye biraz daha var dedi. iğneden sonrada ilişki takvimi uygular diye düşünüyorum saflığıma geldi çok detaylı soramadım ama :)

muhtemelen seninde bu şekilde olur. tabi iğne vermeyedebilir tam bilmiyorum benim yaşım 30 olduğundan baştan garanti olması için direk ilaç verdiğine göre iğnede verebilir.

Eger yumurtan geç çatlamadiysa mutlaka çıkar cnm test yap bence bu topiğe bir hamile daha katılsın bizede umut olsun
insallah canim evt yumurtlama gec oldu 18 gun oldu yerlesme olana kadar da 1 hafta gecmisti yani 23 25 gibi de yarlesme olmussa hamilelik testin de cikmayabilir bir hafta gecmis oluyor bakalim bu gun ovu testi yapicam insallah varsa cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…