ciddimisin :) dış gebelik değildir değilmi daha yarın ilkkez keseyi görücezÇokk iyiya erken döllenme yada çoğul gebelik gibi duruyor hayırlı olsun
Canım sen adet olmadn mı hala?insallah canim evt yumurtlama gec oldu 18 gun oldu yerlesme olana kadar da 1 hafta gecmisti yani 23 25 gibi de yarlesme olmussa hamilelik testin de cikmayabilir bir hafta gecmis oluyor bakalim bu gun ovu testi yapicam insallah varsa cikar
Ohoo 18 gün olduysa kesin çıkar cnm bence artık yapabilirsin testi merakta bırakma bizi bekliyorum fotosunu :)insallah canim evt yumurtlama gec oldu 18 gun oldu yerlesme olana kadar da 1 hafta gecmisti yani 23 25 gibi de yarlesme olmussa hamilelik testin de cikmayabilir bir hafta gecmis oluyor bakalim bu gun ovu testi yapicam insallah varsa cikar
ciddimisin :) dış gebelik değildir değilmi daha yarın ilkkez keseyi görücezinş. dua et nolursun cnmm ayy belki çifttir :) olabilrimi
doğru dioun inş. sağlıklı olsunda ne olursa oolsunnnİnşallah öyledir canım isteğin o yöndeyse ama çokta umutlanmamak lazım. Beta değerleri herkeste çok farklı olabiliyor, geç veya erken döllenmeye bağlı gibi geliyor bana. Benim ilk kan testimde 4 hafta 3günlükken 2000,95 çıktı. İnşallah sizin dediğiniz gibi çoğul gebeliktir ama biraz araştırdım, alakası yok diyende var.
doğru dioun inş. sağlıklı olsunda ne olursa oolsunnn
yok canim 18 subata yumutlama oldu 15 gun gecti yumurtlamadan ama yerlesme olduysa 24 25 gibi bir hafta olmus oluyor canimOhoo 18 gün olduysa kesin çıkar cnm bence artık yapabilirsin testi merakta bırakma bizi bekliyorum fotosunu :)
yok canim olmadim 2 gun gecti bugun ovu testi yapicam bakalim nasil cikicak yarin sabahta hamilelik testi yapicam varsa ckar insallahCanım sen adet olmadn mı hala?
İnş bebiş geliyordur
Arkadaşlar benim beta değerin 135.3 dusuk değilmi kan tahlili yaptigim zaman adetimden 4 gün geçmişti.ve sizce aşırı kaşık ağrısı normalmi bilgisi olan yazarmiya bende gaz var siskinlik var meme uclarim birten sizlamaya basliyor dun aksam ilkez midem bulandi az surdu 1 2 dk gecti beyaz akintim oluyor birden sonra birden su gibi oluyor ve kasintim olmaya basladi off insallah hamilelik belirtileridir insallah :)))
Arkadaşlar benim beta değerin 135.3 dusuk değilmi kan tahlili yaptigim zaman adetimden 4 gün geçmişti.ve sizce aşırı kaşık ağrısı normalmi bilgisi olan yazarmi
Canim normal rahim buyudugu icin oluyor o agrilar beta hcg yi kafaya takma 2 gundeartis gosteriyosa yada kanama gibi sikayetlerin yoksa tedirgin olma herkesde ayni seviyede cikicak die bisey yokArkadaşlar benim beta değerin 135.3 dusuk değilmi kan tahlili yaptigim zaman adetimden 4 gün geçmişti.ve sizce aşırı kaşık ağrısı normalmi bilgisi olan yazarmi
Canim kistin varsa hamilelik belirtilerinle ayni oluyor belirtsi bende bekliyorum senin gibi sol tarafimda ara ara batma migde bulantisi yapiyor malesef kistim 3 ay once tespit edildi 3 aydir hep bu belirtileri heray yasiyorum oncedende hep bu belirtileri yasardim ama dr onlar psikoljik dedi ama bu 3ayda yasadiklarimi kistten oldunu solediTest yaptim negatif, sanirim regl oncesi farklililara bu kist sebep oluyor
Gecmis olsun,umutlar onumuzdeki aya kaldiCanim kistin varsa hamilelik belirtilerinle ayni oluyor belirtsi bende bekliyorum senin gibi sol tarafimda ara ara batma migde bulantisi yapiyor malesef kistim 3 ay once tespit edildi 3 aydir hep bu belirtileri heray yasiyorum oncedende hep bu belirtileri yasardim ama dr onlar psikoljik dedi ama bu 3ayda yasadiklarimi kistten oldunu soledi
Nasip canim kirmizilari gormeden umudumu kaybetmicem Allah buyukGecmis olsun,umutlar onumuzdeki aya kaldi
Olsun cnm yine de çıkar yerleşme de 2-3 gün sonra çıkıyoryok canim 18 subata yumutlama oldu 15 gun gecti yumurtlamadan ama yerlesme olduysa 24 25 gibi bir hafta olmus oluyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?