Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

insallah canim evt yumurtlama gec oldu 18 gun oldu yerlesme olana kadar da 1 hafta gecmisti yani 23 25 gibi de yarlesme olmussa hamilelik testin de cikmayabilir bir hafta gecmis oluyor bakalim bu gun ovu testi yapicam insallah varsa cikar
Canım sen adet olmadn mı hala?
İnş bebiş geliyordur

insallah canim evt yumurtlama gec oldu 18 gun oldu yerlesme olana kadar da 1 hafta gecmisti yani 23 25 gibi de yarlesme olmussa hamilelik testin de cikmayabilir bir hafta gecmis oluyor bakalim bu gun ovu testi yapicam insallah varsa cikar
Ohoo 18 gün olduysa kesin çıkar cnm bence artık yapabilirsin testi merakta bırakma bizi bekliyorum fotosunu :)

ciddimisin :) dış gebelik değildir değilmi daha yarın ilkkez keseyi görücez inş. dua et nolursun cnmm ayy belki çifttir :) olabilrimi

İnşallah öyledir canım isteğin o yöndeyse ama çokta umutlanmamak lazım. Beta değerleri herkeste çok farklı olabiliyor, geç veya erken döllenmeye bağlı gibi geliyor bana. Benim ilk kan testimde 4 hafta 3günlükken 2000,95 çıktı. İnşallah sizin dediğiniz gibi çoğul gebeliktir ama biraz araştırdım, alakası yok diyende var.

doğru dioun inş. sağlıklı olsunda ne olursa oolsunnn

doğru dioun inş. sağlıklı olsunda ne olursa oolsunnn

Bende çok isterim ikiz olmasını o yüzden merak etmiştim ama benden daha yüksek çıkanların (internette araştırdım) tek çocuğum oldu gibi yorumlarını okudum. Hayırlısı ya sağlıkla sorunsuz olsunda dediğin gibi hiç farketmez, gönlümüze göre versin Allahım.

ya bende gaz var siskinlik var meme uclarim birten sizlamaya basliyor dun aksam ilkez midem bulandi az surdu 1 2 dk gecti beyaz akintim oluyor birden sonra birden su gibi oluyor ve kasintim olmaya basladi off insallah hamilelik belirtileridir insallah :)))

Arkadaşlar benim beta değerin 135.3 dusuk değilmi kan tahlili yaptigim zaman adetimden 4 gün geçmişti.ve sizce aşırı kaşık ağrısı normalmi bilgisi olan yazarmi

Arkadaşlar benim beta değerin 135.3 dusuk değilmi kan tahlili yaptigim zaman adetimden 4 gün geçmişti.ve sizce aşırı kaşık ağrısı normalmi bilgisi olan yazarmi

Düşük değil canım sürekli yükselicek o değer, herkeste farklı oluyor sorun olduğu anlamına gelmiyor.
Bendede aşırı kasık ağrısı vardı, basit bir kist varmış bebekte oluşunca sıkıştırmış beni demekki.. Sen muayne olduysan birşey çıkmadıysa normaldir ama aşırıya kaçıyorsa vakit kaybetmeden dr git bence.

Canim normal rahim buyudugu icin oluyor o agrilar beta hcg yi kafaya takma 2 gundeartis gosteriyosa yada kanama gibi sikayetlerin yoksa tedirgin olma herkesde ayni seviyede cikicak die bisey yok

Test yaptim negatif, sanirim regl oncesi farklililara bu kist sebep oluyor
Canim kistin varsa hamilelik belirtilerinle ayni oluyor belirtsi bende bekliyorum senin gibi sol tarafimda ara ara batma migde bulantisi yapiyor malesef kistim 3 ay once tespit edildi 3 aydir hep bu belirtileri heray yasiyorum oncedende hep bu belirtileri yasardim ama dr onlar psikoljik dedi ama bu 3ayda yasadiklarimi kistten oldunu soledi

Sabah ovulasyon testi yaptım. Bata 6 gün var.. pazar günü gebelik testi yapacağım pazartesi de kana gideceğim. Ama ovulasyona göre var mıdır? Ovu. Daha önce kullanmadığımdan pek bilemedim

Gecmis olsun,umutlar onumuzdeki aya kaldi

Kızlar Ilk ovulasyon testinde görmüştüm adet olmam gereken güne bir iki gün kala baktım ikisi de koyu çıkmıştı sonra bir iki gün sonra gebelik testi yaptım biri silik çıkmıştı beta hcg ye baktırdım 80.4 çıktı sonra dayanamadım erken gebelik testi yaptım bi daha bu sefer iki çizgi de belirgin olarak çıktı en son geçtiğimiz cumartesi beta hcg olcturdum 206 çıktı şimdi yarın bi daha doktora gidicez binlere gelmiş olması gerekiyor ultrasonda keseyi görmemiz lazım demişti geçen hafta bakalım heyecanlıyım cokkk kızlar...
adetin son gününe göre şu an neredeyse 7haftalik olacak ama mümkün değil adetin üzerinden 4hafta geçtikten sonra birlikte olduk ondan 2hafta sonra da hamile olduğumu öğrendim.. sanırım geç yumurtlamisim kaç haftaliktir acaba şimdi ?beta hcg tahminen 1500 lerde şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…