- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
billmiyoum canim hamile akadaslara sorabilirsinArkadaşlar benim beta değerin 135.3 dusuk değilmi kan tahlili yaptigim zaman adetimden 4 gün geçmişti.ve sizce aşırı kaşık ağrısı normalmi bilgisi olan yazarmi
Canım ben de ilk tahlil yaptirdigimda aletinin üzerinden 3 4 gün geçmişti beta hcg 80.4 çıkmıştı 2gun sonra 206 oldu şimdi bir hafta geçti yarın tekrar olcturucez ama bence gayet normal tabi artıp artmamasi da önemliArkadaşlar benim beta değerin 135.3 dusuk değilmi kan tahlili yaptigim zaman adetimden 4 gün geçmişti.ve sizce aşırı kaşık ağrısı normalmi bilgisi olan yazarmi
sankim var gibi hayırlısı hadiii
Teşekkürler beni aydinlattigin için bir de sende kaşık ve bel ağrısı var miCanım ben de ilk tahlil yaptirdigimda aletinin üzerinden 3 4 gün geçmişti beta hcg 80.4 çıkmıştı 2gun sonra 206 oldu şimdi bir hafta geçti yarın tekrar olcturucez ama bence gayet normal tabi artıp artmamasi da önemli
evet bnde var yarın kese görmeye gidicem içim içime sığmıyor hava kapalı bulutkuHamile bayanlar bisey sormak istiyorum icinizde sacma sapan anlam vermediginiz bi sevinc varmi benim icim kipir kipir ay havadan dicem ama havada bozuk yoksaben kafayi mi yiyorumay bunuda belirtiler arasinda gordum ya ilahi ben
Hadi senin kipirtin anlasildi buyuk heyecan bana noluyorsa ayol daha 13 marti bekliom test icinevet bnde var yarın kese görmeye gidicem içim içime sığmıyor hava kapalı bulutku
Kızlar Ilk ovulasyon testinde görmüştüm adet olmam gereken güne bir iki gün kala baktım ikisi de koyu çıkmıştı sonra bir iki gün sonra gebelik testi yaptım biri silik çıkmıştı beta hcg ye baktırdım 80.4 çıktı sonra dayanamadım erken gebelik testi yaptım bi daha bu sefer iki çizgi de belirgin olarak çıktı en son geçtiğimiz cumartesi beta hcg olcturdum 206 çıktı şimdi yarın bi daha doktora gidicez binlere gelmiş olması gerekiyor ultrasonda keseyi görmemiz lazım demişti geçen hafta bakalım heyecanlıyım cokkk kızlar...
adetin son gününe göre şu an neredeyse 7haftalik olacak ama mümkün değil adetin üzerinden 4hafta geçtikten sonra birlikte olduk ondan 2hafta sonra da hamile olduğumu öğrendim.. sanırım geç yumurtlamisim kaç haftaliktir acaba şimdi ?beta hcg tahminen 1500 lerde şu an
kızlar bu gün doktora gittim keseyi görmek için çok şükür keseyide bebeğide gördük ama kaç haftalık olduğunu doktor henüz hesaplayamıyor gelişimine göre bakıcaz dedi haftaya tekrar çağırdı 2 hafta sonrada kalp atışını duyacağız Allahın izniyle :) birde bebeğimin büyüklüğü şuan itibari ile 0,87 mm bir susam tanesi kadar bile değil belkide :) ama henüz 5 haftalık değilim onu biliyorum 5 haftalık olduğunda bebeğin boyutundan ultrasyonda çıkıyormuş :)
Cnm onemli olan artisin duzgun olmasi. Bende de kasik agrisi oluo. Ama rahmin genislemesinden kaynakli oluomusArkadaşlar benim beta değerin 135.3 dusuk değilmi kan tahlili yaptigim zaman adetimden 4 gün geçmişti.ve sizce aşırı kaşık ağrısı normalmi bilgisi olan yazarmi
ay inşallah canım ya bebişi görmek sağlıklı olduğunu bilmek bile insana huzur veriyor ama bildiğim kadarıyla anca 7. haftada kalp atışı net olarak duyuluyor ama inşallah herşeyi erken erken duyarız :)Gözünaydın canım, bende yarın kontrole gideceğim, umarım kalp atışlarını duyabilirim.
kızlar bu gün doktora gittim keseyi görmek için çok şükür keseyide bebeğide gördük ama kaç haftalık olduğunu doktor henüz hesaplayamıyor gelişimine göre bakıcaz dedi haftaya tekrar çağırdı 2 hafta sonrada kalp atışını duyacağız Allahın izniyle :) birde bebeğimin büyüklüğü şuan itibari ile 0,87 mm bir susam tanesi kadar bile değil belkide :) ama henüz 5 haftalık değilim onu biliyorum 5 haftalık olduğunda bebeğin boyutundan ultrasyonda çıkıyormuş :)
yok canım attan bakmadı sıkışık idararla gelceksin dedi ben baya bi fazla sıkıştım ha sıra geldi ha gelecek derken göbeğimden baktı ama güzel bir duygu 0,87 mm yaşayan bir canlı kız mı erkek mi belli değil ama senin bir parçan sana ait sen büyütüyorsun...Ay ne guzel yaa sali gunu gelse de ben de gitsem su doktora
Alttan bakmadi dimi karnindan gordu.
Idrarimizi tutup mu gitmemiz gerekip bak biset demedi doktor bana.o zaman bende sali gunu giderken oyle idrarimi tutup gideyim mademyok canım attan bakmadı sıkışık idararla gelceksin dedi ben baya bi fazla sıkıştım ha sıra geldi ha gelecek derken göbeğimden baktı ama güzel bir duygu 0,87 mm yaşayan bir canlı kız mı erkek mi belli değil ama senin bir parçan sana ait sen büyütüyorsun...
oldu cnm böle içimiçime sığmadı yaz havası neşesindeydim heppHadi senin kipirtin anlasildi buyuk heyecan bana noluyorsa ayol daha 13 marti bekliom test icinogrenmeden once bolekipirti oldumu anlamsiz
Ay kiz insallah bakalim regl agrilarimda basladi olcam gibi ama hadi hayirlisi insaalllahhh dua et bizlere noluroldu cnm böle içimiçime sığmadı yaz havası neşesindeydim hepp
inş. canım benim ama bak bnmde çok ağrım oldu hiç taklı kalma oldumu ağrılara onlar oluo bnm hala varrrAy kiz insallah bakalim regl agrilarimda basladi olcam gibi ama hadi hayirlisi insaalllahhh dua et bizlere nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?