Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar benim beta değerin 135.3 dusuk değilmi kan tahlili yaptigim zaman adetimden 4 gün geçmişti.ve sizce aşırı kaşık ağrısı normalmi bilgisi olan yazarmi
Canım ben de ilk tahlil yaptirdigimda aletinin üzerinden 3 4 gün geçmişti beta hcg 80.4 çıkmıştı 2gun sonra 206 oldu şimdi bir hafta geçti yarın tekrar olcturucez ama bence gayet normal tabi artıp artmamasi da önemli

Teşekkürler beni aydinlattigin için bir de sende kaşık ve bel ağrısı var mi

Hamile bayanlar bisey sormak istiyorum icinizde sacma sapan anlam vermediginiz bi sevinc varmi benim icim kipir kipir ay havadan dicem ama havada bozuk yoksaben kafayi mi yiyorum ay bunuda belirtiler arasinda gordum ya ilahi ben
evet bnde var yarın kese görmeye gidicem içim içime sığmıyor hava kapalı bulutku

Kızlar 9 gün adet gecikmesinin sonunda bugün adet oldum. Bu ay 3hafta kadar hayit tohumu ve ınofolic kullandım ondan mı bukadar gecikti bilmiyorum aranızda bunların faydasını gören varmı bende pko başlangıcı var ve tek faydası benim için çok aşırı sancımın olmaması oldu yine sancım var ama dayanılmayacak gibi değilbide bu ay inşallah soğan kürüne başlayacam

İlişki veya döllenme nezman olursa olsun doktorlar son regl başlangıç gününü baz alarak hesaplıyorlar. Yani biz reglm gecikti diye gittiğimizde bebeğimiz 1 aylık olmuş oluyor bile canım :)

kızlar bu gün doktora gittim keseyi görmek için çok şükür keseyide bebeğide gördük ama kaç haftalık olduğunu doktor henüz hesaplayamıyor gelişimine göre bakıcaz dedi haftaya tekrar çağırdı 2 hafta sonrada kalp atışını duyacağız Allahın izniyle :) birde bebeğimin büyüklüğü şuan itibari ile 0,87 mm bir susam tanesi kadar bile değil belkide :) ama henüz 5 haftalık değilim onu biliyorum 5 haftalık olduğunda bebeğin boyutundan ultrasyonda çıkıyormuş :)

Gözünaydın canım, bende yarın kontrole gideceğim, umarım kalp atışlarını duyabilirim.

Arkadaşlar benim beta değerin 135.3 dusuk değilmi kan tahlili yaptigim zaman adetimden 4 gün geçmişti.ve sizce aşırı kaşık ağrısı normalmi bilgisi olan yazarmi
Cnm onemli olan artisin duzgun olmasi. Bende de kasik agrisi oluo. Ama rahmin genislemesinden kaynakli oluomus

Gözünaydın canım, bende yarın kontrole gideceğim, umarım kalp atışlarını duyabilirim.
ay inşallah canım ya bebişi görmek sağlıklı olduğunu bilmek bile insana huzur veriyor ama bildiğim kadarıyla anca 7. haftada kalp atışı net olarak duyuluyor ama inşallah herşeyi erken erken duyarız :)

Ay ne guzel yaa sali gunu gelse de ben de gitsem su doktora
Alttan bakmadi dimi karnindan gordu.

Ay ne guzel yaa sali gunu gelse de ben de gitsem su doktora
Alttan bakmadi dimi karnindan gordu.
yok canım attan bakmadı sıkışık idararla gelceksin dedi ben baya bi fazla sıkıştım ha sıra geldi ha gelecek derken göbeğimden baktı ama güzel bir duygu 0,87 mm yaşayan bir canlı kız mı erkek mi belli değil ama senin bir parçan sana ait sen büyütüyorsun...

Kizlar size cok onemli bi belirti daha soleyim tabi bunun tersi olanlarda var benim gibi oluyorsaniz insallah vardir ben rgl donemim yaklasinca alt orta karnim agrir reg oldumdada aynen ve siddetli devam eder hamile kaldim ay orta alt karnim degilde kasiklarimda oldu ayni agri belki bi umut olur ama kimisinde ve kisinin her hamileliginde bu degisik gosterebilir tabi suan hamile degilim belki birine umut olur yine karin agrilarim basladi olcam galiba

cacu112 umarım canım ovylasyon testini pek bilmediğimden.. aslında resimde açık bile çıkmış daha koyuydu uzaktan bile görebiliyordum. Bakalım pazar günü çıkarsa görürüm

Idrarimizi tutup mu gitmemiz gerekip bak biset demedi doktor bana.o zaman bende sali gunu giderken oyle idrarimi tutup gideyim madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…