Evet canim hemen bi gebelik testi yapKIZLAR SELAM BUGÜN ADET OLMAM GEREKİYORDU HENÜZ OLMADIM BENDE OVU TESTİ VARDI OFİSTE ONU YAPTIM DİREK KOP KOYU 2 ÇİZGİ ÇIKTI GEÇEN AY ADET GÜNÜMDE YAPTIĞIMDA DAHA SİLİKTİ GEBELİK OLMA İHTİMALİ VAR MI SİZCE
Hemen kos ovuda bole ciktiysa hcg de kesin cikar insallahBUGÜN ADET OLMAM GEREKİRKEN OVU TESTİM FOTODAKŞ GİBİ Bİ BAKABİLİR MİSİNİZ
sıkışık idrarda daha net görünüyormuş sanırım doktor öyle demişti bana :) ne olur ne olmaz sen yinede sıkışık git en azından hiç olmasa bile birazda olsa çişin olsunIdrarimizi tutup mu gitmemiz gerekip bak biset demedi doktor bana.o zaman bende sali gunu giderken oyle idrarimi tutup gideyim madem
Bence hamilesin kan testi yaptir kafandaki şüpheden de kurtulursun rahatlarsin valla benim uzerinden buyuk yuk kalkti supgeden olecektim allaha şükür kı mutlu haber aldimKIZLAR SELAM BUGÜN ADET OLMAM GEREKİYORDU HENÜZ OLMADIM BENDE OVU TESTİ VARDI OFİSTE ONU YAPTIM DİREK KOP KOYU 2 ÇİZGİ ÇIKTI GEÇEN AY ADET GÜNÜMDE YAPTIĞIMDA DAHA SİLİKTİ GEBELİK OLMA İHTİMALİ VAR MI SİZCE
HER AY YAPMAKTAN BIKTIM VALLA ADET GÜNÜNDE BU KADAR ÇIKMASI NORMAL Mİ ACABABence hamilesin kan testi yaptir kafandaki şüpheden de kurtulursun rahatlarsin valla benim uzerinden buyuk yuk kalkti supgeden olecektim allaha şükür kı mutlu haber aldim
Valla canım ben hergün test yaptım hep negatif çıkıyordu 1 inci kan testi de negatif bir gafta sonra adetim 6 günü geçmişti kanda çıktı çok sukurHER AY YAPMAKTAN BIKTIM VALLA ADET GÜNÜNDE BU KADAR ÇIKMASI NORMAL Mİ ACABA
Komik ama gerçek ben test sonucunu almadan annem hamilemisin gözlerin baygın bakıyor ve göğüsler dolgunlasmis dedi yani kadin anladi nede olsa eski toprakKizlar surekli gozlerim kapanio uykum cok yok ama bayik bayik bakiyomusum yorgun gibi annem dedi hastamisin basin mi agriyor yok dedim buda belirti olur mu ama gozlerimin bayik baktini hissediyodum aynada gorunce kendimi sok oldum buda belirtimi ki
canım umarım herşey yoluna girer sakin ol ,wc dışında ayağa kalkma bol bol dua et ben de ediyorum sevgiler.kizlar...
dunden beri lekelenme yasiyorum..
dun doktora gittim apar topar.. dış gebelik yok alttan muayenede birsey cikmadi.. bhcg yukseliyor.. pazartesi 315ti dun 1220 cikti.. ama bu sabah kanamam gelmis camasirima baya kahverengi.. agrilarim da vardi.. doktorum igne verdi progesteron.. idrar testi yapip duruyorum... duruyo bebisim hala icimde.. ama tehlikem var.. cok korkuyorum.. bu aksam yine gidicem kan testi icin.. DUA EDIN BANA NOLUR RABB IM BEBEGIMIZI BIZE BAGISLASIN......
Canim korkma progesteron ignede vurunuyosa hic korkma o keser kanamani yat surekli sadece wc ye kalk ayaklarini yukari kaldir bol bol su ic Allahim izniyle bisey olmazkizlar...
dun doktora gittim apar topar.. dış gebelik yok alttan muayenede birsey cikmadi.. bhcg yukseliyor.. pazartesi 315ti dun 1220 cikti.. ama bu sabah kanamam gelmis camasirima baya kahverengi.. agrilarim da vardi.. doktorum igne verdi progesteron.. idrar testi yapip duruyorum... duruyo bebisim hala icimde.. ama tehlikem var.. cok korkuyorum.. bu aksam yine gidicem kan testi icin.. DUA EDIN BANA NOLUR RABB IM BEBEGIMIZI BIZE BAGISLASIN......
Canim allah bebeğini sana bağışlasın yorma kendini dinlen ani hareketlerden kacin allahın izni ile hiç birşey olmaz ona siginkizlar...
elimden geleni yapiyorum.. calismak da zorundayim.. eczanede arka tarafta yatiyorum.. ihtiyac oldukca kalkiyorum.. Rabb hayirlisini verir insallah.. bu aksam belli olucak insallah her sey..canım umarım herşey yoluna girer sakin ol ,wc dışında ayağa kalkma bol bol dua et ben de ediyorum sevgiler.
Ay hadi insallah annem hamilelimle ilgili degilde bende beynimde tumor var o yuzden cok ustume dusuyor bu aralar ondan sordu herhalde kadincagiz ama insallah bebeistendirKomik ama gerçek ben test sonucunu almadan annem hamilemisin gözlerin baygın bakıyor ve göğüsler dolgunlasmis dedi yani kadin anladi nede olsa eski toprak
kizlar...
elimden geldigince dikkat ediyorum.. calismak da zorundayim.. bu aksam belli olacak iste kan veriyim tahminimce saglikliysa 2000e yakin cikmasi lazim.. bebek saglikli olsun da rahmim kanasin ben her seye raziyim.. Rabb im hayirlisini versin insallah..Canım aklındaki kötü şeyleri çıkar aklından. Doktor çok kritik bişey olsa zaten söylerdi bence. Çok dikkat et yavaş hareket et. Bebeğinin seninle olduğuna inan hiçbirşey olmayacak Allahın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?