Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ay hadi insallah annem hamilelimle ilgili degilde bende beynimde tumor var o yuzden cok ustume dusuyor bu aralar ondan sordu herhalde kadincagiz ama insallah bebeistendir
Galiba aynı kaderi paylaşıyoruz annem de ben kanser hastası olduğum için üzerine düşüyor en büyük korkum kullandigim ilaçların ve gördüğüm terapilerin olumsuz etkisi olur mu hatta cocugum olmaz diye bu kadar takıntı yaptım allaha bin şükür derdi veren allah dermanida gönderir bak benim ufacık bir mucizem var darisı başına...

Canım bişey olmıycak korkma bol bol dua et , sağlıkla kucağına alıcaksın ama işinden izin al bi süre dinlen , Allaha emanet ol haber at

Çıkıcak inan buna hiçbişe olmıcak canım inşallah. Tabikide öyle herşeyi yaşarız yeterki Allah korusun bebeklerimizi..
Çok mutlu haberlerle gelirsin canım inşallah, nazar boncuğu olsun yaşadığın bu durumda..

Canım korkma sakın.. kahverengi lekelenme çok yoğun değilse normal. Benim 1 ay sürmüştü. Yerleşme olurmuş öyle demişti doktorum. Moralini yüksek tut. Ağır iş yapma uzan dinlen. Sakın kötü düşünme tamam mı? Allahın izniyle hiçbir şey olmaz..

Canim korkma progesteron ignede vurunuyosa hic korkma o keser kanamani yat surekli sadece wc ye kalk ayaklarini yukari kaldir bol bol su ic Allahim izniyle bisey olmaz
korkmıyım dimi.. yarından itibaren dinlenicem pazar günü Allah ın izniyle keseyi görücez..

Canim allah bebeğini sana bağışlasın yorma kendini dinlen ani hareketlerden kacin allahın izni ile hiç birşey olmaz ona sigin
elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum.. İnşallah hayırlı haberler veririm sizlere...

Canım bişey olmıycak korkma bol bol dua et , sağlıkla kucağına alıcaksın ama işinden izin al bi süre dinlen , Allaha emanet ol haber at
istesem gelmem eczaneye de.. yoğun olduğumuz için eşim yetişemiyo bugun mecbur geldim ama arkada yatıyorum.. İnşallah her şey güzel olacak..

çıkıcak dimiii

gerçekten mi? çok korkuyorum.. bi kaç gün dinlenicem gerçekten.. en azından riski atlatana kadar...

çok teşekkürler kızlar desteğiniz için inşallah hayırlı haberler vericem sizlere...

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.. dikkat et strese girme çünkü artık o senin parçan ve yaşadığın tüm duyguları o da hissediyor ve yaşıyor

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.. dikkat et strese girme çünkü artık o senin parçan ve yaşadığın tüm duyguları o da hissediyor ve yaşıyor
tuvalete gittikçe test yapıyorum.. yerinde duruyo teyzesi ama birazcık mızmız olcaz sanırım :) Rabb im sağlıkla kucağıma versin de herşeye razıyım...

Hiçbişey olmayacak ve güzel haberler vericeksin bize, pazar gününü düşün. Kötüyü çağırma, hepberaber sevineceğiz inşallah haberinle..

İlişki veya döllenme nezman olursa olsun doktorlar son regl başlangıç gününü baz alarak hesaplıyorlar. Yani biz reglm gecikti diye gittiğimizde bebeğimiz 1 aylık olmuş oluyor bile canım :)

Öyle değilmiş canım döllenme geç olmuş oluyor bende doktor ultrasona göre şu kadar haftalık diyebiliriz dedi onun için de keseyi görmemiz gerek dedi Son adet tarihine göre 7haftalık oluyor ki imkansız.. değere ve ultrasona göre karar verilecek geçen hafta en fazla 1-3 hafta civarı demişti şimdi en fazla 4haftalik oluyor dediğine göre bakalım yarın ultrasonda gözükür inşallah da kesin bir tarih bilebilirizz

KIZLAR KAN CERDİM BEKLİYORUM ÇOK KORKUYORUM NEGATİF ÇIKAR DİYE İDRAR TESTİ YAPTIM BEKLERKEN ODA AYNI ÇİFT ÇİZGİ BÖYLE BİŞEY OLUR MU ACABA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…