Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bisi sorabilirmiyim bnm yumurtlama dönemim den 11 gün geçti hamilelik belirtileri var kaç gün coook acikiyorum midem kazinmaya başladı dün gece belim çok agridi ve karnima kramp girdi acayip derece bgn akşama doğru coook pembe leke geldi sonra kahverengi akıntı geldi şimdide coook az az beyaz pecetede pembelik var bu nedir içim rahatlarsn diye birazdan kan testi yaptırmaya gitcem

Hemen hemen herkes hamilelik belirtisi yaşıyor ,belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen yok gibi...
Acaba bu ay da mı olmadı diye düşünmüyor değilim...
Göğüslerim elleyince sızlıyor ve ayaklarım buz sadece başka da belirtim yok ..
Bat a kaldı son 6 gün...

Benimde kaldı 6 gün bekliyorum bakalım. Pazartesi test yapacak doktor. İnşallah çıkar bu ay bize de canım :) belirti yaşamadan hamile olan da var.. yoğun belirtisi olan da.. umutsuzluğa kapılma hemen...

Kızlar hamileyim kan testim 315 çıktıpazar bi daha yapıcaz allah herkese nasip etsin inşallah sorunsuz bir gebelik olur
Tebrik ederim canım,sağlıkla kucağına al..
Burda herkese belirti sormaktan hal oldum ama umut dünyası işte...
belirtin varmıydı ? kesin hamileyim dedirten ov.testi yapman dışında...

Benimde kaldı 6 gün bekliyorum bakalım. Pazartesi test yapacak doktor. İnşallah çıkar bu ay bize de canım :) belirti yaşamadan hamile olan da var.. yoğun belirtisi olan da.. umutsuzluğa kapılma hemen...
İnşallah ya canım ,bugün cuma çok dua ettim
Rabbim elbet güldürcek yüzümüzü işte zamanı bilsek boşa stres yapmıycaz ,insan bilemiyor ki...

İnşallah ya canım ,bugün cuma çok dua ettim
Rabbim elbet güldürcek yüzümüzü işte zamanı bilsek boşa stres yapmıycaz ,insan bilemiyor ki...

İşte stres olduğunda daha çok olmuyor.. en güzeli oluruna bırakıp düşünmemek. 2 yıl önce denedim 3 ay boş boş gebelik belirtileri yaşadım ama sonuç negatif.. o zamanlar hep düşündüm. Bu kez düşünmedim amaann olmaz dedim ama geçen seferki belirtilerden farklı şeyler yaşıyorum hala net bir şey yok tabii ama yine de olmazsa da üzülmem... çünkü ne kadar stres o kadar hayal kırıklığı

Bu söylediklerinin hepsini şuan bende yaşıyorum. İnşallah bende hamileyimdir. Pzt kan testi yaptrcm

Oluruna bıraktığım zaman da oldu 3 ay hiç düşünmedim 15 kilo verdim spor kilo verme yarışması vs kafamı dağıttım ,hatta adetim hiç gecikmez 4 gün gecikti bir kere test yapayım mı bile demedim yoktur yine dedim yine olmadı ,olcağı varsa düşünsen de düşünmesen de oluyor canım,Rabbim alnına yazdımı oluyor bence gerisi boş..

Geçen seferki belirtilerden farklı ne yaşıyorsun?

Geçen seferki belirtilerden farklı ne yaşıyorsun?

Doğru diyorsun canım... olacağı varsa oluyor illa ki... geöen sefer sadece şişkinlik ve göğüs ağrısı vardı. Bu kez bulantı,mide gazı,gaz,karnımda doluluk hissi,yumurtalıklarda yanma ve batma,baş ağrısı,çabuk yorulma mesela her gün gittiğim okul yolunda nefes nefese kalıyorum,bel ağrısı oluyor yürüyünce.. daha farklı... bulantı gaz oğlumda da vardı.. hemde çok fenaydı... ama bu kez de abartı derecede belirti var.. bakalım bekleyip göreceğim

Inşallah canım bu kadar belirti mutlaka sinyal veriyordur

KIZLAAARRRR
RABB IME BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUUNN... DUN 1220YDI BUGUN 2200KUSUR CIKMISSS IKIZLERSE COK YARAMAZLAR VALA ONDANMIS KANAMAM :)) PAZAR GUNU KESE ICIN GIDICEM INSALLAAHH COOKK SUKUURR.. DESTEKLERINIZ ICIN COK TESEKKURLER ALLAH IM KIMSEYE YASATMASIN EVLAT KAYBETME KORKUSUNU...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…