Yarım saat sonra o kadar çok negatif gördüm ki korkuyorum tabi ilk kez idrar böyle oluyo
İnşallah canım yaaaBenimde boyledi ve kan testimde hcg 1300 lerdeydi
Kızlar hamileyim kan testim 315 çıktıpazar bi daha yapıcaz allah herkese nasip etsin inşallah sorunsuz bir gebelik olur
Tebrikler canım Allah ım sağ salım kucağına aldırsın sen kaç senedir deniyodun neler yaptınKızlar hamileyim kan testim 315 çıktıpazar bi daha yapıcaz allah herkese nasip etsin inşallah sorunsuz bir gebelik olur
Hemen hemen herkes hamilelik belirtisi yaşıyor ,belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen yok gibi...
Acaba bu ay da mı olmadı diye düşünmüyor değilim...
Göğüslerim elleyince sızlıyor ve ayaklarım buz sadece başka da belirtim yok ..
Bat a kaldı son 6 gün...
Tebrik ederim canım,sağlıkla kucağına al..Kızlar hamileyim kan testim 315 çıktıpazar bi daha yapıcaz allah herkese nasip etsin inşallah sorunsuz bir gebelik olur
İnşallah ya canım ,bugün cuma çok dua ettimBenimde kaldı 6 gün bekliyorum bakalım. Pazartesi test yapacak doktor. İnşallah çıkar bu ay bize de canım :) belirti yaşamadan hamile olan da var.. yoğun belirtisi olan da.. umutsuzluğa kapılma hemen...
İnşallah ya canım ,bugün cuma çok dua ettim
Rabbim elbet güldürcek yüzümüzü işte zamanı bilsek boşa stres yapmıycaz ,insan bilemiyor ki...
Bu söylediklerinin hepsini şuan bende yaşıyorum. İnşallah bende hamileyimdir. Pzt kan testi yaptrcm17şubatta buraya yazdığım yazım canım, umarım işini görür :)
İnşallah en kısa zamanda bebeğin olur.
Regliden sonraki ilk ilişkimiz ve ilk denemeydi. Yaklaşık 10 gün sonra;
Ciddi derecede uyku hali (Uykuya çok düşkün biri değilim) ve çalıştığım içinde bu uyku halini ben gerçekten hissettim
Yine aynı zamanlarda sadece bir gün yatana kadar geçmeyen bir bulantı yaşadım (şiddetli bir bulantıydı) ama kusmadım.
Onun dışındakiler çok hafifti, yaşam durumumu etkileyecek şekilde değildi.
Bide ben normalde kendimi güzel bulurum ama aynadan bakınca kendimi hiç beğenmedim. ( Bu hala devam ediyor :) )
Reglmden 1 hafta önce sivilcelendim normaldede reglm'e yakın çıkar ama 1-2 tane busefer 4-5 tane yüzümde çıktı.
Sık idrara çıkıyordum ama çok su ve sıvı tüketen biriyim oyüzdendir dedim.
Normalde gastritim var (mide yanması) ilaç kullanıyordum, hamile kalmak isteyince bıraktım ya ilacı bıraktığım için yada hamilelikten dolayı bilmiyorum bunu ama mide yanmamda çok oldu..
Ve tabiki gögüslerimde hassasiyet (özellikle yanlışlıkla dokunulunca ve birine sarılınca daha net hissediyordum acıyı)
Bunların hepsine "psikolojik düşünüosun, psikolojik hissediyosun sen dedim kendi kendime.
Ama bu belirtilerden sonra kasıklarımda 8-9 önce başlayan ağrılarım oldu özellikle sağ kasığımda (idrarımı yaparken daha şiddetli) dedimki tamam sen hepsine psikolojik diyosun ama bu kasık ağrısı kesinlikle psikolojik değil dedim yine kendi kendimeHatta eğer hamilelik değilse başka bir rahatsızlığım oluştu diye düşündüm.
Ben kendimi fazlasıyla dinledim ve bu yüzdende kendime çok kızıyordum, dinlediğim içinde bu belirtileri kesinlikle yaşadığıma eminim. Belki çok dinlemeseydim bunların bazılarını hissetmeyebilirdim.
Düşünerek yazdım ama aklıma gelen birşey olursa eklerim yada sizde sormak isterseniz cevaplarım.
Oluruna bıraktığım zaman da oldu 3 ay hiç düşünmedim 15 kilo verdim spor kilo verme yarışması vs kafamı dağıttım ,hatta adetim hiç gecikmez 4 gün gecikti bir kere test yapayım mı bile demedim yoktur yine dedim yine olmadı ,olcağı varsa düşünsen de düşünmesen de oluyor canım,Rabbim alnına yazdımı oluyor bence gerisi boş..İşte stres olduğunda daha çok olmuyor.. en güzeli oluruna bırakıp düşünmemek. 2 yıl önce denedim 3 ay boş boş gebelik belirtileri yaşadım ama sonuç negatif.. o zamanlar hep düşündüm. Bu kez düşünmedim amaann olmaz dedim ama geçen seferki belirtilerden farklı şeyler yaşıyorum hala net bir şey yok tabii ama yine de olmazsa da üzülmem... çünkü ne kadar stres o kadar hayal kırıklığı
Geçen seferki belirtilerden farklı ne yaşıyorsun?İşte stres olduğunda daha çok olmuyor.. en güzeli oluruna bırakıp düşünmemek. 2 yıl önce denedim 3 ay boş boş gebelik belirtileri yaşadım ama sonuç negatif.. o zamanlar hep düşündüm. Bu kez düşünmedim amaann olmaz dedim ama geçen seferki belirtilerden farklı şeyler yaşıyorum hala net bir şey yok tabii ama yine de olmazsa da üzülmem... çünkü ne kadar stres o kadar hayal kırıklığı
Oluruna bıraktığım zaman da oldu 3 ay hiç düşünmedim 15 kilo verdim spor kilo verme yarışması vs kafamı dağıttım ,hatta adetim hiç gecikmez 4 gün gecikti bir kere test yapayım mı bile demedim yoktur yine dedim yine olmadı ,olcağı varsa düşünsen de düşünmesen de oluyor canım,Rabbim alnına yazdımı oluyor bence gerisi boş..
Geçen seferki belirtilerden farklı ne yaşıyorsun?
hayırlı olsun gözün aydın canımKızlar hamileyim kan testim 315 çıktıpazar bi daha yapıcaz allah herkese nasip etsin inşallah sorunsuz bir gebelik olur
benimde 3 gün kaldı bata. ben artık olmazsa olmaz düşüncesindeyim. test fln yapmıyorum artık.Tebrik ederim canım,sağlıkla kucağına al..
Burda herkese belirti sormaktan hal oldum ama umut dünyası işte...
belirtin varmıydı ? kesin hamileyim dedirten ov.testi yapman dışında...
Inşallah canım bu kadar belirti mutlaka sinyal veriyordurDoğru diyorsun canım... olacağı varsa oluyor illa ki... geöen sefer sadece şişkinlik ve göğüs ağrısı vardı. Bu kez bulantı,mide gazı,gaz,karnımda doluluk hissi,yumurtalıklarda yanma ve batma,baş ağrısı,çabuk yorulma mesela her gün gittiğim okul yolunda nefes nefese kalıyorum,bel ağrısı oluyor yürüyünce.. daha farklı... bulantı gaz oğlumda da vardı.. hemde çok fenaydı... ama bu kez de abartı derecede belirti var.. bakalım bekleyip göreceğim
En iyisi canım kader kısmetbenimde 3 gün kaldı bata. ben artık olmazsa olmaz düşüncesindeyim. test fln yapmıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?