- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
senin adına çok ssevindim canımKIZLAAARRRR
RABB IME BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUUNN... DUN 1220YDI BUGUN 2200KUSUR CIKMISSS IKIZLERSE COK YARAMAZLAR VALA ONDANMIS KANAMAM :)) PAZAR GUNU KESE ICIN GIDICEM INSALLAAHH COOKK SUKUURR.. DESTEKLERINIZ ICIN COK TESEKKURLER ALLAH IM KIMSEYE YASATMASIN EVLAT KAYBETME KORKUSUNU...
doktor ikiz olması ihtimali için birşey dedi misenin adına çok ssevindim canım
ihtimal yuksek duruyo su anda dunden beri iki kati olmus nerdeyse yarin olmasi gerekirken :))) yaramazlar yaramaazz daha simdiden basladilaarrdoktor ikiz olması ihtimali için birşey dedi mi
hakkında hayırlısı olsun canım bizlerede dua et ikiz annesiihtimal yuksek duruyo su anda dunden beri iki kati olmus nerdeyse yarin olmasi gerekirken :))) yaramazlar yaramaazz daha simdiden basladilaarrpazar gunu keselerden belli olacak insallah :))
Rabb im hepinizee cifter cifter ucer ucer versin insallaaaahhhhhakkında hayırlısı olsun canım bizlerede dua et ikiz annesibir kız bir erkek sağlıklı olsun inşallah
Inşallah canım bu kadar belirti mutlaka sinyal veriyordur
Inşallah canımHayırlısı olsun canım.. sende inşallah belirtisiz hamişlerdensindir
KIZLAAARRRR
RABB IME BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUUNN... DUN 1220YDI BUGUN 2200KUSUR CIKMISSS IKIZLERSE COK YARAMAZLAR VALA ONDANMIS KANAMAM :)) PAZAR GUNU KESE ICIN GIDICEM INSALLAAHH COOKK SUKUURR.. DESTEKLERINIZ ICIN COK TESEKKURLER ALLAH IM KIMSEYE YASATMASIN EVLAT KAYBETME KORKUSUNU...
Hadi gozun aydin caanimKIZLAAARRRR
saglikli olsunlar da her seylerine raziyiimm :)))Ooooo süpeeerrrçok sevindim canım... sen yine de dikkat et yaramaz bebiş biraz doğunca da devam edecek yaramazlıkları
cok sagol canimm :))Hadi gozun aydin caanim
Ay maşallah cnm değerinin gerçekten maşallahı var :) belki üçüz bile olabilir :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins . Bebek için tedavi oldun mu cnm yoksa genetik olarak akrabalarında var mı ikiz durumu ?KIZLAAARRRR
Masallah cnm rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins belirtilerin neler ?Kızlar hamileyim kan testim 315 çıktıpazar bi daha yapıcaz allah herkese nasip etsin inşallah sorunsuz bir gebelik olur
ayyy esim de dorduz deyip duruyo sormaAy maşallah cnm değerinin gerçekten maşallahı var :) belki üçüz bile olabilir :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins . Bebek için tedavi oldun mu cnm yoksa genetik olarak akrabalarında var mı ikiz durumu ?
Ay hadi hayırlısı inşallah canım takipteyim kesesinı gördüğün günü bekliyorum sabırsızlıklaayyy esim de dorduz deyip duruyo sorma
benim sulalemde 8 tane cift yumurta ikizi var esimin ablasi da cift yumurta ikiziymis biri dogduktan sonra yasamamis :)) olma ihtimali yuksek Rabb im hayirlisini versin hepimiz icin insallah :)))
pazar gunu insallah hersey belli olacak Allah in izniyle :))Ay hadi hayırlısı inşallah canım takipteyim kesesinı gördüğün günü bekliyorum sabırsızlıkla
İnşallah cnm hadi hayırlısı inspazar gunu insallah hersey belli olacak Allah in izniyle :))
Öyle düşünme canım ikinci hamileliğin rahmin yani tam orta kısım ağrısını.bende adet olcam sanmıştımKizlar size cok onemli bi belirti daha soleyim tabi bunun tersi olanlarda var benim gibi oluyorsaniz insallah vardir ben rgl donemim yaklasinca alt orta karnim agrir reg oldumdada aynen ve siddetli devam eder hamile kaldim ay orta alt karnim degilde kasiklarimda oldu ayni agri belki bi umut olur ama kimisinde ve kisinin her hamileliginde bu degisik gosterebilir tabi suan hamile degilim belki birine umut olur yine karin agrilarim basladi olcam galiba
Canim benim inseallah bisey olmaz endiselenme dinlenmeye bak sen Allah yar ve yardimcin olsun canimkizlar...
dunden beri lekelenme yasiyorum..
dun doktora gittim apar topar.. dış gebelik yok alttan muayenede birsey cikmadi.. bhcg yukseliyor.. pazartesi 315ti dun 1220 cikti.. ama bu sabah kanamam gelmis camasirima baya kahverengi.. agrilarim da vardi.. doktorum igne verdi progesteron.. idrar testi yapip duruyorum... duruyo bebisim hala icimde.. ama tehlikem var.. cok korkuyorum.. bu aksam yine gidicem kan testi icin.. DUA EDIN BANA NOLUR RABB IM BEBEGIMIZI BIZE BAGISLASIN......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?