Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

senin adına çok ssevindim canım

ihtimal yuksek duruyo su anda dunden beri iki kati olmus nerdeyse yarin olmasi gerekirken :))) yaramazlar yaramaazz daha simdiden basladilaarr pazar gunu keselerden belli olacak insallah :))
hakkında hayırlısı olsun canım bizlerede dua et ikiz annesi bir kız bir erkek sağlıklı olsun inşallah

Ooooo süpeeerrr çok sevindim canım... sen yine de dikkat et yaramaz bebiş biraz doğunca da devam edecek yaramazlıkları

Hadi gozun aydin caanim

Ay maşallah cnm değerinin gerçekten maşallahı var :) belki üçüz bile olabilir :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins . Bebek için tedavi oldun mu cnm yoksa genetik olarak akrabalarında var mı ikiz durumu ?

ayyy esim de dorduz deyip duruyo sorma
benim sulalemde 8 tane cift yumurta ikizi var esimin ablasi da cift yumurta ikiziymis biri dogduktan sonra yasamamis :)) olma ihtimali yuksek Rabb im hayirlisini versin hepimiz icin insallah :)))

ayyy esim de dorduz deyip duruyo sorma
benim sulalemde 8 tane cift yumurta ikizi var esimin ablasi da cift yumurta ikiziymis biri dogduktan sonra yasamamis :)) olma ihtimali yuksek Rabb im hayirlisini versin hepimiz icin insallah :)))
Ay hadi hayırlısı inşallah canım takipteyim kesesinı gördüğün günü bekliyorum sabırsızlıkla

Öyle düşünme canım ikinci hamileliğin rahmin yani tam orta kısım ağrısını.bende adet olcam sanmıştım

Arkadaşlar benim bu ay benim yumurtam oluşmamştı ben de çok üzüldüm bu ay ümüdimi kestim çok ağladm 1 hafta sonra akıntm başladı ve daha sonra şeffaf akıntım oldu o günden beri gögüslerim hassaslaştı kasıklarıma ağrı giriyor arada belim ve 1 hafta dır adet olacak gibi ayaklarım ağrıyor bugün çok az kahverengi lekelenme oldu ardından beyaz akıntı sizce hamile olabilir miyim

Canim benim inseallah bisey olmaz endiselenme dinlenmeye bak sen Allah yar ve yardimcin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…