Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

KIZLAAARRRR
RABB IME BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUUNN... DUN 1220YDI BUGUN 2200KUSUR CIKMISSS IKIZLERSE COK YARAMAZLAR VALA ONDANMIS KANAMAM :)) PAZAR GUNU KESE ICIN GIDICEM INSALLAAHH COOKK SUKUURR.. DESTEKLERINIZ ICIN COK TESEKKURLER ALLAH IM KIMSEYE YASATMASIN EVLAT KAYBETME KORKUSUNU...
[/QUOTE]
Ayyy masaallah canim gozun aydin senin cidden ikiz yaramazliklarini yesinler onlarin :* canim sen yine de istirahatine dikkat et yorma kendini

Cnm bende de hic bi belirti yoktu ama hamileymisim ben varim belirtisiz hamile olan :)

Günaydın kisslar
Bugün bat günüm ama umutlanip negatif görmekten korkuyrm.3ay önce kimyasal gebelik geçirmstm.İnşallah güzel haberler alırız.

Öyle düşünme canım ikinci hamileliğin rahmin yani tam orta kısım ağrısını.bende adet olcam sanmıştım

Benmde bu sabah kasigimn tam ortasnda alt kısıma bi sancı girdi kivrandirdi yani.Daha önce bikere daha olmuştu ama biraz daha ustteydi sanki.belirti olablr mi.bilmiyrm umutlanmak da istemiyrm ama araştırmadan da duramiyrm

Günaydın , inşallah bide ben olurum canım

Günaydın cnm.benmde bariz bi belirti yok gibi bugün bat günüm.göğüslerim elleynce üzerine yatınca acio.bi de bikaç sabahtr uyandgmda midem bulanio gibi ama belirti mi bunlar bilemiyrm.umutlanip negatif görmek istemiorm.

Herkese günaydın bakıyorum hamile sayısı artmış maşallah maşallah allah artırsın darısı bekleyenlere insallah

Günaydın , inşallah bide ben olurum canım
Insallah cnm. Bak mesela benim gala ne gogus agrisi var ne bel agrisi var ne mide bulanmasi var. Sadece ara ara cok siddetli giren kramp seklinda arilar oluo karnimin altina. Ama oda cok uzun surmuo. Valla diorum acaba yaniliomuyuz hamile degilmim die :)

altı ay once düşük yapmıstım 4 aylıktı adet gunume 4gun kaldı ama hıcbır belırtım yok sadece bacaklarım agrıo bu da belırtı degıl heralde moralım cok bozuk

Olabilir canim belkide ben yanlis biliyorum.
Doktor ne derse o dogrudur.

Canim kimisi hic belirti yasamadanda kaliyor burda var oyle arkadaslarimiz bence umutsuzluga kapilma.

Ohhh bee çok mutlu oldum.
Maşallah, çok şükürki hiçbirsey olmadı

Canim kimisi hic belirti yasamadanda kaliyor burda var oyle arkadaslarimiz bence umutsuzluga kapilma.
Yok canım Rabbim den gelen hiçbişey den umutsuzluk duymuyorum ,benim için hayırlısı ne zamansa Allahım vericek bana eminim,çok güzel rüyalar gördüm Allahım hayırlara çıkarsın inşallah

Canım sağlıkla al kucağına bebişini inşallah

İnşallah canım hepimizin yüzü güler bir gün...

Canım aynı durumdayım seninle hiç bir belirti yok inşallah hep böyle gider 9 ay :)

Hamile olan bayanlar bir sorun olacak kasiklarinizda bir hareketlilik hissediyor musunuz inanmayacaksınız ama dün akşam ayağımı uzattım kasiklarimdan karna doğru bir hareketlilik bana mi öyle geldi kramp miydi bir tuhaf oldun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…