- 24 Kasım 2015
- 715
- 895
- 103
Cnm bende de hic bi belirti yoktu ama hamileymisim ben varim belirtisiz hamile olan :)Hemen hemen herkes hamilelik belirtisi yaşıyor ,belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen yok gibi...
Acaba bu ay da mı olmadı diye düşünmüyor değilim...
Göğüslerim elleyince sızlıyor ve ayaklarım buz sadece başka da belirtim yok ..
Bat a kaldı son 6 gün...
Günaydın , inşallah bide ben olurum canımCnm bende de hic bi belirti yoktu ama hamileymisim ben varim belirtisiz hamile olan :)
Öyle düşünme canım ikinci hamileliğin rahmin yani tam orta kısım ağrısını.bende adet olcam sanmıştım
Günaydın , inşallah bide ben olurum canım
KIZLAR İDRAR TESTİ YAPTIM HEMEN İKİNCİ ÇİZGİ ÇIKTI VE POZİTİFl
Insallah cnm. Bak mesela benim gala ne gogus agrisi var ne bel agrisi var ne mide bulanmasi var. Sadece ara ara cok siddetli giren kramp seklinda arilar oluo karnimin altina. Ama oda cok uzun surmuo. Valla diorum acaba yaniliomuyuz hamile degilmim die :)Günaydın , inşallah bide ben olurum canım
Olabilir canim belkide ben yanlis biliyorum.Öyle değilmiş canım döllenme geç olmuş oluyor bende doktor ultrasona göre şu kadar haftalık diyebiliriz dedi onun için de keseyi görmemiz gerek dedi Son adet tarihine göre 7haftalık oluyor ki imkansız.. değere ve ultrasona göre karar verilecek geçen hafta en fazla 1-3 hafta civarı demişti şimdi en fazla 4haftalik oluyor dediğine göre bakalım yarın ultrasonda gözükür inşallah da kesin bir tarih bilebilirizz
Canim kimisi hic belirti yasamadanda kaliyor burda var oyle arkadaslarimiz bence umutsuzluga kapilma.Hemen hemen herkes hamilelik belirtisi yaşıyor ,belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen yok gibi...
Acaba bu ay da mı olmadı diye düşünmüyor değilim...
Göğüslerim elleyince sızlıyor ve ayaklarım buz sadece başka da belirtim yok ..
Bat a kaldı son 6 gün...
KIZLAAARRRR
RABB IME BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUUNN... DUN 1220YDI BUGUN 2200KUSUR CIKMISSS IKIZLERSE COK YARAMAZLAR VALA ONDANMIS KANAMAM :)) PAZAR GUNU KESE ICIN GIDICEM INSALLAAHH COOKK SUKUURR.. DESTEKLERINIZ ICIN COK TESEKKURLER ALLAH IM KIMSEYE YASATMASIN EVLAT KAYBETME KORKUSUNU...
Yok canım Rabbim den gelen hiçbişey den umutsuzluk duymuyorum ,benim için hayırlısı ne zamansa Allahım vericek bana eminim,çok güzel rüyalar gördüm Allahım hayırlara çıkarsın inşallahCanim kimisi hic belirti yasamadanda kaliyor burda var oyle arkadaslarimiz bence umutsuzluga kapilma.
Canım sağlıkla al kucağına bebişini inşallahInsallah cnm. Bak mesela benim gala ne gogus agrisi var ne bel agrisi var ne mide bulanmasi var. Sadece ara ara cok siddetli giren kramp seklinda arilar oluo karnimin altina. Ama oda cok uzun surmuo. Valla diorum acaba yaniliomuyuz hamile degilmim die :)
İnşallah canım hepimizin yüzü güler bir gün...Günaydın kisslar
Bugün bat günüm ama umutlanip negatif görmekten korkuyrm.3ay önce kimyasal gebelik geçirmstm.İnşallah güzel haberler alırız.
Benmde bu sabah kasigimn tam ortasnda alt kısıma bi sancı girdi kivrandirdi yani.Daha önce bikere daha olmuştu ama biraz daha ustteydi sanki.belirti olablr mi.bilmiyrm umutlanmak da istemiyrm ama araştırmadan da duramiyrm
Günaydın cnm.benmde bariz bi belirti yok gibi bugün bat günüm.göğüslerim elleynce üzerine yatınca acio.bi de bikaç sabahtr uyandgmda midem bulanio gibi ama belirti mi bunlar bilemiyrm.umutlanip negatif görmek istemiorm.
cookk sukuutr canimm cok sagoooll :)))Ohhh bee çok mutlu oldum.
Maşallah, çok şükürki hiçbirsey olmadı
Amin canim insallah yakin zamanda guzel haberler verirsn bize insallah.Yok canım Rabbim den gelen hiçbişey den umutsuzluk duymuyorum ,benim için hayırlısı ne zamansa Allahım vericek bana eminim,çok güzel rüyalar gördüm Allahım hayırlara çıkarsın inşallah
Canım aynı durumdayım seninle hiç bir belirti yok inşallah hep böyle gider 9 ay :)Insallah cnm. Bak mesela benim gala ne gogus agrisi var ne bel agrisi var ne mide bulanmasi var. Sadece ara ara cok siddetli giren kramp seklinda arilar oluo karnimin altina. Ama oda cok uzun surmuo. Valla diorum acaba yaniliomuyuz hamile degilmim die :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?