Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kanser hastası olduğunuzu yazmışsınız bende troid ca yım...2 yıl önce ameliyat oldum ardından radyoaktif iyot aldım ve bu ay kimyasal gebelik geçirdim ilaçlara bağladı kadın doğum doktorum...sormam da sakınca yoksa siz ne tedavisi gördünüz ve ne kadar süre geçti?

Gecmis olsun canim Rabbim sifa versin benimde ole cok korkularim var bebegim olmazsa yada hamililkte bi sıkınti olursa bebegimin sagligina bi zarar gelir mi yada onu kaybedersem Allah tum hastalara sifa versin insallah bu korktum gibi olmaz insallah saglikli hayirli evladim olup onu sagligimla buyuturum

kızlar merhaba ben klomen tedavisi görüyorum gecen hafta salı günü yumurtam 22 mm olmuştu. büyük ihtimal salı yada çarşamba çatlama günüydü. ve bu hafta salı akşamdan karnım ağrıdı. bide çarşamba sabah ağrı ara ara geldi gitti. yani doktora gittiğimden bi hafta sonra oldu bu ağrı. ve dün akşamda saniyelik bi baş dönmesi yaşadım aniden. adetime 4 gün var sizce hamile olabilir miyim yada yaşayan varmı bu durumu aranızda nolur cevap yazın

eveeetttt Hamılesin inşaallah :)

Canım klomen nedir ne tedavisidir bilmiyorum. En sağlıklı sonucu test yaparak ya da kan testi yaptırarak alabilirsin. Elinde test varsa 4 saatlik sıvı alımsız idrarla ya da yarın sabah yaparak öğrenebilirsin.. Hamilelik olabilir de başka belirtilerin var mı peki?

Z zerrinselim canım umutsuz olma bu kadar.. bu ay olmazsa bir sonraki ay olur.. kendini psikolojik baskı altına alma sağlığına yazık edersin. Bebek bu ha diyince olmuyor maalesef. İnşallah olur bebişin ama kendini üzmek yok olmazsa da..

canım klomen benm yumurtlama sorunum vardı o yüzden kullandım. yani en fazla belirti uyku isteği ve göğüste hassasiyet

bide şey var hafif bi akıntı var gibi

Arkadaşlar eğer benim gibi 1.5 yıl dır veya üstü hamile kalamıyorsanız kesinlikle işte dahiliyedir,göz dür çok kapsamlı hastanenin kadın doğumuna gitmeyin,imkanlarınız doğrultusunda sadece alanları kadın doğum olan bi tüp bebek merkezine gidin benim gibi boşa zaman geçer başka bişey olmaz inanın,keşke korunmayı bıraktığım zaman kapsamlı bir yere kendimizi emanet etseydik eşimle,geç değil diye düşünüyorum bu ay adetin 3.günü çağırdılar smnra tüp bebek ile konuştum oraya gitcez eşimle,nacizane fikir vermek istedim.

Selam herkese. Yeni hamile olduğumu öğrendim. Bütün sayfaları takip ettiğimden belirtilerimi yazmak istedim. Bekleyenler için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bat 2 gün geçtikten sonra idrar testinde silik bir çizgi gördüm. Emin olmak için 3 saat bekleyip yeniden baktım. Erken gebelik testi aldım bu sefer. Çizgi çok belirgindi. Bu sabah da kan testiyle emin oldum. Bendeki tek belirti 4/5 gündür sanki regl olacakmış gibi kasıklarımdaki ağrıydı. Bir de his tabii ki. Sormak istediğiniz olursa hemen yazın.

7 yıl boyunca lenf kanseri ile savastim ak cugerim kasik bolgem ve boynumda vardi 7 ay kemoterapi 28 gün radyoterapi gördüm yani işin tedavisi sonraki yıllar ayaktan tedavi ile gözetim altında tutuldum allaha bin sukur simdi durumum iyi 5 ay once evlendim cocugum olmaz diye cok korktum allah bana da nasip etti cok mutluyum ya

Ay neblim canim ya benim orta kisim agrinca kirmizi karti kesin yerim off simdi sen bole diyince umutlansam mi ki acep
Adetime 5 gün kala çift çizgiyle ögrendim.ertesi gun kan verdim.45 fln çıkmıstı degerim ve bende olanlar rahmin tam ortasında adet sancisı,uyku,halsizlik,duygusallık,baş ağrısı,göguslerde yara varmış gibi acı vardı.belirtimiydi bilmiyorum ama kipriklerim çok acıyodu.Adet dönemi sivilcem bile çıkmisti.hamile oldugumu bile dusunmemistim.doktora gittim bronsit olmustum bir torba ilac yazdi.onlari alirken ne olur ne olmaz diye,gebelik testide almistim ve pozitif cikmisti

Canim hayirli olsun Allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin bu agri sadece kasiklarda dimiregl agrisi orta alt karinda degil

Kızlar adetin hemen bittiği gün ip gibi uzayan yapıskan akinti yasayaniniz varmi.gecen ayda oldu bu ayda.
Sadece yumurtlama döneminde olur diye biliyorum.adetten sonra bir kac gun akıntı olmaz kuruluk olur diye biliyorum.Acaba adet donemimdemi yumurtluyorum kafamda deli sorular.doktora gittigimde sorucam gerci ama.

Kiz nerde bende ole sans 5gun kala cikmaz sende erken dollenme oldu herhalde sivilcelerim cikti offf ha ide kasiklarimda batma var solumdaki kisttende sagim nie bole bilemedimoradada mi oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…