Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim hayirli olsun Allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin bu agri sadece kasiklarda dimiregl agrisi orta alt karinda degil

Teşekkür ederim canım.
Üçgen gibi aşağı doğru inen bir ağrı. İki tarafımda da var. Çok yoğun regl dönemindeki ağrıya benziyor.

Kiz nerde bende ole sans 5gun kala cikmaz sende erken dollenme oldu herhalde sivilcelerim cikti offf ha ide kasiklarimda batma var solumdaki kisttende sagim nie bole bilemedimoradada mi oldu ki
Ama 3 aydir yazdigim belirtilerimi hep yasadim sonu husran cikti tek yasamadigim duygusallik.eger duygusallasirsam tamam dicem ben ha!ileyken herseye salya sumuk aglarim iki hamileligi!de oyleydi

yok canım vurmadı çatlamada sıkıntı yoktu sadece yumurtlamam sıkıntılıydı.biraz öncede kasığıma bi ağrı girdi. ama hemen geçti bilmiyorum yaa
Bendebu ay klomen kullandim bende vurulmadim kendi catlicak dedibakalim bendebekliyorum bende de sag kasikta batma var bu ay sagdan yumurtalarim olustu bi tek klomen etkisi mi gebelik mi bilmiyorum

Ama 3 aydir yazdigim belirtilerimi hep yasadim sonu husran cikti tek yasamadigim duygusallik.eger duygusallasirsam tamam dicem ben ha!ileyken herseye salya sumuk aglarim iki hamileligi!de oyleydi
Her hamilelikte farkli oluyormus canim bende hamileligimi dis eti kanamamdan anlamistim surekli agzimda bidemir tadi olmustu simdide bi tat yok hatta hic tat alamiyom

canım klomen benm yumurtlama sorunum vardı o yüzden kullandım. yani en fazla belirti uyku isteği ve göğüste hassasiyet
bide şey var hafif bi akıntı var gibi

Olabilir canım.. ihtimal var.. belirtisi olmayan hamişlerimiz de var.. sen aklın rahat olsun diye bir test al bence. En azından rahatlarsın. Günün geçsin yeniden yaparsın negatif çıkarsa malum herkeste eren öğrenilmiyor yani hemen umutsuzluk yok. Ayrıca akıntının olması yumurtlamayla alakalı diye biliyorum. Akıntın varsa ve şeffafsa yumurtlamışsın büyük ihtimalle. Hala devam ediyorsa hamilelik olasılığı da var

Her hamilelikte farkli oluyormus canim bende hamileligimi dis eti kanamamdan anlamistim surekli agzimda bidemir tadi olmustu simdide bi tat yok hatta hic tat alamiyom
İlkine dair hic birsey hatirlamiyorum yasim kucuktu internetle tanismamistim.bilgi sıfırdı tek bildigim duygusallıgım
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Kiz erken yumurtluondur o akinti bi tek yumurtlama doneminde gelir die biliom degerlendirsen mi ki

kızlar size bir soru sorucam. geç döllenmeden bahsediyorsunuz ya hani kimilerinin gebeliği idrar testinde hemen belli olmuyor. geç döllenme olmuştur diyorsunuz. peki 28 günde bir adet gören bir kadın adetinin 14. günü ovulasyon yaşıyorsa bu döllenme en fazla kaç günde oluşuyorki idrarda kiminin 5 gün önceden kiminin 5 gün gecikmeyle idrarda belli oluyor anlamış değilim. şuan benim durumum bu. bat 8 mart. test negatif. şimdi ben umudumu bu aydan kesmelimiyim yoksa geç döllenmemi olmuştur beklemi diyim kendime ???????

Canim gec dollenme olayi yumurtayla sperme birlestiginde kiminin 6. Gunu kiminin 10. Gunu kiminin biraz daha gec rahime yerlesiyor buna gec dollenme deniyor adetlerin duzenliyse yumurtlamadaan 14. Gun regl olunuyor eger gec yada erken yumurtlama olursa adetin 14. Gun kuralina uyuyor die biliyorum ben belkide yanlis biliyorum

Arkadaslar daha oncede yazdim sis gogusler ve ara ara siddetlenen kasik agrimarim var 2 aydir bebek dusunuyoruz ilk ay olesineydi ama bu ay saglam calisma yaptik bat geceli 2.gun teste elim gitmiyor gecen hafta idrar testi yapildi negatif cikti ne dersiniz yapmalimiyim bekleyeyim mi biraz daha

Canim gec dollenme olayi yumurtayla sperme birlestiginde kiminin 6. Gunu kiminin 10. Gunu kiminin biraz daha gec rahime yerlesiyor buna gec dollenme deniyor adetlerin duzenliyse yumurtlamadaan 14. Gun regl olunuyor eger gec yada erken yumurtlama olursa adetin 14. Gun kuralina uyuyor die biliyorum ben belkide yanlis biliyorum

Canim 2 gun gecikmisin silikte olsa cikar bi yap istersen

benim 2 aydır tam 28 günde bir oluyor. 14. günde ovulasyon. demekki geç döllenme yumurtanın rahime yolculuğu ve yerleşme süreci. peki benim bat 8 mart. benim durumum ne oluyor:) şuan test negatif.

hadi bakalım bi belirti daha eklettin canım bana
diş etlerim normalde hassastır ama son 10 gündür diş fırçalamadan geriliyorum peçeteler ağzımda kanı öyle durduruyorum
inş gebelik belirtisidir..

benim 2 aydır tam 28 günde bir oluyor. 14. günde ovulasyon. demekki geç döllenme yumurtanın rahime yolculuğu ve yerleşme süreci. peki benim bat 8 mart. benim durumum ne oluyor:) şuan test negatif.
Canim bekle bakalim belki regl gunu cikar test yaptin mi yada suan bi ov.testi yap eger ikinci cizgi ov.testinde cikiyorsa koyuysa umitlenebilirsin

hadi bakalım bi belirti daha eklettin canım bana
diş etlerim normalde hassastır ama son 10 gündür diş fırçalamadan geriliyorum peçeteler ağzımda kanı öyle durduruyorum
inş gebelik belirtisidir..
Ay insallah canim bu bendeki cok buyuk belirtiydi adete 13 gun kala falan baslamisti acimiyodu ama kan geliyordu ole peceteyle durdukcak gibi degil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…