Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ay insallah canim bu bendeki cok buyuk belirtiydi adete 13 gun kala falan baslamisti acimiyodu ama kan geliyordu ole peceteyle durdukcak gibi degil ama
Anladım canım benimde anormal kanıyor başka bişey çıkmasın da Allah korusun,varsın gebelik belirtisi olsun

Evet canım gözükeyim en korktuğum doktor dişçi ama en azından böyle böyle diyim bakalım ne dicek
Sana diyorum ama bende korkuyorum cok sukur agzimda hic curuk yoktu bi 20lik disi cikti oda curumus nsl curuduyse firca koke kadar girmiyo o kadar agriyor ki bide yarisi gomulu cok korkuyorum

Sana diyorum ama bende korkuyorum cok sukur agzimda hic curuk yoktu bi 20lik disi cikti oda curumus nsl curuduyse firca koke kadar girmiyo o kadar agriyor ki bide yarisi gomulu cok korkuyorum

Hiç korkma canım.. bende deli gibi korkardım 20lik dişten yarısı gömük ve çaprazdı.. ama iyi bir çene cerrahı bulursan keşke beklemeseydim dersin benim gibi

o zaman ihmal etme canım ben dolgu yaptırdım geçen yıl ama düştü doktor sızlar dedi ama çok şükür uzun süredir dişlerimle problemim yok sadece sadece diş etlerim son zamanlar fırçaladıktan sonra çok kanıyor

Kiz insallah bu belirti tutar sende bu ay seni cok merakediom bat yakinya birlikte takip etmek nasip olur insallah bebisleri

Kiz insallah bu belirti tutar sende bu ay seni cok merakediom bat yakinya birlikte takip etmek nasip olur insallah bebisleri

Ooohh guzel o zaman canim hadi insallah regle kadar dene bakalim gittikca koyulasma varsa hayirli olsun deriz
Hayirlisi canim. Ben kisa sure olmasina ragmen yoruldum gebelik varsa erkenden ogrenmek istiyorum cunku troid hastasiyim ilac kullaniyorun. İlk gebeligim dusuklu sonuclanmisti. Belki ondandi diye ocakta doktora gittim iyotada basladi gebe kalinca hemen gel dozunu arttiralim dedi. Suanki merakimda ayni tekrar yasamamak icin. Ne kadar erken ogrenirsem okadar iyi.

tshın kaç canım? bende yeni öğrendim troid hastası olduğumu yeni ilaca başladık..bebeğin tutunmasını engelliyormuş triodin yüksek ya da düşük olması şuan 25 mglık olandan kullanıyorum..2-3 aya anca normale döner değerlerin dedi doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…