- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Dün gebelik testi yaptım çıkmadı ondan dolayı istemiyorum ama yapacam galibasenin belirtin var mı?
canım sen bu ay ne tedavi görmüştün?o zaman yarın sabah yap canım. tam garanti olsun.. ya da erken gebelik testlerinden yap. benim fazlasıyla belirtim var.. hatta 4 gün kalmasına rağmen regl belirtim yok ama onun dışında belirtilerim var.. 3 gündür sütyen bile takamaz oldumkarnım şiş ama artık ağrısı yok.. belimde var ağrı... bulantım da var.. ben yarın idrarda test yapacağım.. pazartesi doktor da kan testini tekrarlayacak..
canım sen bu ay ne tedavi görmüştün?
kızlar test yapsanız belki çıkar negatifse canınızı sıkmayın sonuçta regl olana kadar şans var benim ilk hamillikte bat 4 gün kala çıkmıştı kan testimi yapmıyorlardı bile düşünün adetin çesin öyle gel demişlerdi de idrarda çizgi o kadar silikti ki ianamayıp yine yapmışlardı idrar testi ve bata 4 dün kala kanda 175 .00 çıkmıştı iki gün kala 765 .00 çıkmış şimdiki aklım olsa ikiz zannedermişim
Anladım canım bu ay hepimiz için hayırlısı ne ise o olur umarım..Ben tedavi olmadım canım.. tek gördüğüm tedavi b12 iğnesinin yan etkilerini geçirici bir tedaviydi onunda gebelikle alakası olacağını zannetmiyorum.. ama stres için kullandığım bir ilaç var varsa bebek ona tedirginim sadece
Ben yumurtlamadan 5 gün sonra kasık ağrısı ile rahatsızlandım ve kanda beta 0,2 çıktı. Üstünden 9 gün geçti Doktor haftaya gene baktır dedi ama gitmedim çalışıyorum. Kafayı gebeliğe takmayı çok istemiyorum. Sence olma ihtimali var mıdır? Senin 2 çıktığında yumurtlamadan kaç gün sonraydı??Harikaa canım... Ben yarın yapacağım evde test.. pazartesi kan testi.. Geçen hafta yaptırdım kan testi 2 çıktı adete 3 gün kala gel tekrarlayalım dedi bakalım ...
bence gebelik testi yap ama sabah idrarinla yap@disikartal87bhchrk @ceyagem @VuslatimLee kozlar gün adet olmam gerekiyordu olmadım bugün ovulasyon testi yaptım ve gönderiyorum. Gebelik testi yapmaya korkuyorum. Bu arada adet belirtileri dışında hiç bir değişiklik yok vucudumda
Harikaa canım... Ben yarın yapacağım evde test.. pazartesi kan testi.. Geçen hafta yaptırdım kan testi 2 çıktı adete 3 gün kala gel tekrarlayalım dedi bakalım ...
inanmıyorum sende mi gitmedin idrar testi yap bari canım sabrınıza hayranımBen yumurtlamadan 5 gün sonra kasık ağrısı ile rahatsızlandım ve kanda beta 0,2 çıktı. Üstünden 9 gün geçti Doktor haftaya gene baktır dedi ama gitmedim çalışıyorum. Kafayı gebeliğe takmayı çok istemiyorum. Sence olma ihtimali var mıdır? Senin 2 çıktığında yumurtlamadan kaç gün sonraydı??
test yaptın mı canım merek ettim adetin geçmişti.Test yok suan ama yarın olmazsam yapıcam
Uzulma canim demek zamani var dua et Rabbime en azindan regl olabiliyorsun bunada sukurBende kırmızılar göründü maalesefçok sıkıldım artık
kızlar ovulasyon ile ilgi sorular var sizlere fkir olur diye kendi LH ve HCG testlerinin resımlerını atıyorum. En son ki test DPO13 yani bugün yaptım. Dpo 10, 12 ve 13 te yaptım testleri. Soldakiler gebelik testi sağdakiler ovulasyon testi. Hadi bakalaım bol çizgili günleriniz olsun inşaallahEki Görüntüle 1789242
sağlık olsun canım diğer aya inşallah senin idrar testi dediğin gibi demekki çok beklediği için öyle çıkmış kontrast olayı doğruluğu kafamda devam ediyor kontrasta çıkmamıştı .Bende kırmızılar göründü maalesefçok sıkıldım artık
Evet canım orda çıkmamıştı demekki doğru kontrastsağlık olsun canım diğer aya inşallah senin idrar testi dediğin gibi demekki çok beklediği için öyle çıkmış kontrast olayı doğruluğu kafamda devam ediyor kontrasta çıkmamıştı .
Valla gecen ay söktürücü kullanım öyle oldum şimdi glukofen kullanıyorum o da düzn dokuyormuş onun sayesinde gecikmeden oldum heraldeUzulma canim demek zamani var dua et Rabbime en azindan regl olabiliyorsun bunada sukur
Ben yumurtlamadan 5 gün sonra kasık ağrısı ile rahatsızlandım ve kanda beta 0,2 çıktı. Üstünden 9 gün geçti Doktor haftaya gene baktır dedi ama gitmedim çalışıyorum. Kafayı gebeliğe takmayı çok istemiyorum. Sence olma ihtimali var mıdır? Senin 2 çıktığında yumurtlamadan kaç gün sonraydı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?