Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Dün gebelik testi yaptım çıkmadı ondan dolayı istemiyorum ama yapacam galiba senin belirtin var mı?

o zaman yarın sabah yap canım. tam garanti olsun.. ya da erken gebelik testlerinden yap. benim fazlasıyla belirtim var.. hatta 4 gün kalmasına rağmen regl belirtim yok ama onun dışında belirtilerim var.. 3 gündür sütyen bile takamaz oldum karnım şiş ama artık ağrısı yok.. belimde var ağrı... bulantım da var.. ben yarın idrarda test yapacağım.. pazartesi doktor da kan testini tekrarlayacak..

canım sen bu ay ne tedavi görmüştün?

kızlar test yapsanız belki çıkar negatifse canınızı sıkmayın sonuçta regl olana kadar şans var benim ilk hamillikte bat 4 gün kala çıkmıştı kan testimi yapmıyorlardı bile düşünün adetin çesin öyle gel demişlerdi de idrarda çizgi o kadar silikti ki ianamayıp yine yapmışlardı idrar testi ve bata 4 dün kala kanda 175 .00 çıkmıştı iki gün kala 765 .00 çıkmış şimdiki aklım olsa ikiz zannedermişim

canım sen bu ay ne tedavi görmüştün?

Ben tedavi olmadım canım.. tek gördüğüm tedavi b12 iğnesinin yan etkilerini geçirici bir tedaviydi onunda gebelikle alakası olacağını zannetmiyorum.. ama stres için kullandığım bir ilaç var varsa bebek ona tedirginim sadece

Harikaa canım... Ben yarın yapacağım evde test.. pazartesi kan testi.. Geçen hafta yaptırdım kan testi 2 çıktı adete 3 gün kala gel tekrarlayalım dedi bakalım ...

kızlar ovulasyon ile ilgi sorular var sizlere fkir olur diye kendi LH ve HCG testlerinin resımlerını atıyorum. En son ki test DPO13 yani bugün yaptım. Dpo 10, 12 ve 13 te yaptım testleri. Soldakiler gebelik testi sağdakiler ovulasyon testi. Hadi bakalaım bol çizgili günleriniz olsun inşaallah

Anladım canım bu ay hepimiz için hayırlısı ne ise o olur umarım..

Harikaa canım... Ben yarın yapacağım evde test.. pazartesi kan testi.. Geçen hafta yaptırdım kan testi 2 çıktı adete 3 gün kala gel tekrarlayalım dedi bakalım ...
Ben yumurtlamadan 5 gün sonra kasık ağrısı ile rahatsızlandım ve kanda beta 0,2 çıktı. Üstünden 9 gün geçti Doktor haftaya gene baktır dedi ama gitmedim çalışıyorum. Kafayı gebeliğe takmayı çok istemiyorum. Sence olma ihtimali var mıdır? Senin 2 çıktığında yumurtlamadan kaç gün sonraydı??

inanmıyorum sende mi gitmedin idrar testi yap bari canım sabrınıza hayranım

Merhaba cnmcm.hamileliğin Hayırlı olsun.inşallah sağlıklı bi hamilelik süreci geçirip.sağlıkla bebisini kucağına alırsın.Sana bişeyler sormak istiyrm da.
Oncelikle dpo ne demek.bende bugün bat.günüm.ama gelen giden yok.evde ovu.testi var hcg yok.acaba yapsam mı diorm.Sen ovu.testini de İlk idrarla mi yapmıştın.Nasıl yapayım bilemedm.sat lrmz da yakın zannediorm.tahmini doğum tarihinden tahmin ettim

Selam kizlar nasilsnz gorusmeyeli yeni hamilelerimizi tebrik ediorum Rabbim olmayanlarada nasip etsinnn....adet tarihim 6 subat ve 2 martta kan testi yaptim 1.20 ckti szce erken mi davranmsm yukselme ihtimali var mi ? Birde gogus ucndaki koyu alanda kabarcklar olusmstu onlarda artmis biraz belrti olablrmi

Son adetin 19. Günüydü canım. Belli olmaz geç döllendiyse geç çıkar.. doktor bana adetin 21. Günü en erken çıkar kanda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…