- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
inanmıyorum sende mi gitmedin idrar testi yap bari canım sabrınıza hayranım
rabbim gönlünde ne varsa onu versin hadi balkalımYarın yapacağım idrar testi ben pazartesi de kan
Canım ben geçen ay çok ümitliydim olmadı onun için üstüne düşmek istemiyorum okursa olur moduna girdiminanmıyorum sende mi gitmedin idrar testi yap bari canım sabrınıza hayranım
Canim klomene baslasan bide drunla konusup yumurtlaman sıkıntı o zaman Rabbim herkese tez zamanda saglikli hayirli evlatlar versin cok zor bak bende 4 yildir bekliyorum yinede hamd olsunValla gecen ay söktürücü kullanım öyle oldum şimdi glukofen kullanıyorum o da düzn dokuyormuş onun sayesinde gecikmeden oldum heralde
Cnm ben adete 3 gun kala yapmistim ben seninkinden daha silik cikmisti ama gebelik testinde gozukmustu silikte olsa. Seninki daha koyu gozukuo. Ben ilk koyu cizgiye yakin cizgiyi adet gunumun olmasi gereken gun gordumdisikartal87 @bhchrk @ceyagem @VuslatimLee kozlar gün adet olmam gerekiyordu olmadım bugün ovulasyon testi yaptım ve gönderiyorum. Gebelik testi yapmaya korkuyorum. Bu arada adet belirtileri dışında hiç bir değişiklik yok vucudumda
canım ben 2013 te ameliyat oldum. ocak ayında doktora gittim 1.92 idi gayet normal dozuna aynen devam et dedi. iyotada başlayalım dedi. tsh 2,5 altında olmalı gebe kalmadan önce gebelik sürecinde. ben ilk gebelikte geç mi kaldım acaba diyorum çünkü 8. haftada doktora gitmiştik. endokrinci geç değil dedi ama bilemiyorum. şimdi gebe kalırsam hemen gidicem doktora. ilk gebelikte 3.45 ti yani biraz yetersizdi dozumu arttırmıştı doktor ama 1 hafta sonra kalbi durdu bebeğin.tshın kaç canım? bende yeni öğrendim troid hastası olduğumu yeni ilaca başladık..bebeğin tutunmasını engelliyormuş triodin yüksek ya da düşük olması şuan 25 mglık olandan kullanıyorum..2-3 aya anca normale döner değerlerin dedi doktor..
rabbim gönlünde ne varsa onu versin hadi balkalım
canım ovu testiyle adete yakın günler koyu iki çizgi çıkarsa hamile olabirsin anlamına gelebiliyor bu şekilde hamile olduğunu anlayanlar var ama net değil yumurtlamada olabilirkızlar yaaa benm anlamadığım bişe var bu ovülasyon testii yumurtlama tarihinden önce yapılmıyor mu siz hamilelik için mi kullanıyosunuz nasıl oluyo kafam karıştı yani benm bi açıklık lütfen adetime 4 gün var yani bende test yapsam mı acaba ? ara sıra kasıgım acıyo bazen akıntı geliyor çok az. ve ağzımın tadı hiç yok resmen zorla yeeemek yiyom yaaa şu ovu olayını anlatın nolur yaaa
7 yıl boyunca lenf kanseri ile savastim ak cugerim kasik bolgem ve boynumda vardi 7 ay kemoterapi 28 gün radyoterapi gördüm yani işin tedavisi sonraki yıllar ayaktan tedavi ile gözetim altında tutuldum allaha bin sukur simdi durumum iyi 5 ay once evlendim cocugum olmaz diye cok korktum allah bana da nasip etti cok mutluyum ya
Canım ilk defa bu ay klomen kullandım ama 3 gün kullandım yanlışlıkla 5 gün kullanmam gerekiyodu bakalım kısmetCanim klomene baslasan bide drunla konusup yumurtlaman sıkıntı o zaman Rabbim herkese tez zamanda saglikli hayirli evlatlar versin cok zor bak bende 4 yildir bekliyorum yinede hamd olsun
var canım hamilesin tebrik ederim,belirtin var mı peki?Kizlaaaar acil yardim ediin burda ikinci soluk cizgi var mi yaa adeteme 4 gun varEki Görüntüle 1789339
Var canim hcg testimi oKizlaaaar acil yardim ediin burda ikinci soluk cizgi var mi yaa adeteme 4 gun varEki Görüntüle 1789339
Evet inanamiyorum ya iki defa dusuk yaptim cok korkuyorumVar canim hcg testimi o
Hamilesinnnnn canim tebrik ederim saglikla kucaginada alirsin insallah
Cnm cok yok sadece bu sabak kasiklari cok agirdi adet olcamgibidedim acaba erkn mi olcam bi yapim bakm dedim boyle ciktivar canım hamilesin tebrik ederim,belirtin var mı peki?
Inss yaa bu sefer kucagima alabiliyim rabbim nolur yardim ett herkeslere nasip etHamilesinnnnn canim tebrik ederim saglikla kucaginada alirsin insallah
Bat ne zaman canimCnm cok yok sadece bu sabak kasiklari cok agirdi adet olcamgibidedim acaba erkn mi olcam bi yapim bakm dedim boyle cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?