Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Valla gecen ay söktürücü kullanım öyle oldum şimdi glukofen kullanıyorum o da düzn dokuyormuş onun sayesinde gecikmeden oldum heralde
Canim klomene baslasan bide drunla konusup yumurtlaman sıkıntı o zaman Rabbim herkese tez zamanda saglikli hayirli evlatlar versin cok zor bak bende 4 yildir bekliyorum yinede hamd olsun

Cnm ben adete 3 gun kala yapmistim ben seninkinden daha silik cikmisti ama gebelik testinde gozukmustu silikte olsa. Seninki daha koyu gozukuo. Ben ilk koyu cizgiye yakin cizgiyi adet gunumun olmasi gereken gun gordum

canım ben 2013 te ameliyat oldum. ocak ayında doktora gittim 1.92 idi gayet normal dozuna aynen devam et dedi. iyotada başlayalım dedi. tsh 2,5 altında olmalı gebe kalmadan önce gebelik sürecinde. ben ilk gebelikte geç mi kaldım acaba diyorum çünkü 8. haftada doktora gitmiştik. endokrinci geç değil dedi ama bilemiyorum. şimdi gebe kalırsam hemen gidicem doktora. ilk gebelikte 3.45 ti yani biraz yetersizdi dozumu arttırmıştı doktor ama 1 hafta sonra kalbi durdu bebeğin.

kızlar yaaa benm anlamadığım bişe var bu ovülasyon testii yumurtlama tarihinden önce yapılmıyor mu siz hamilelik için mi kullanıyosunuz nasıl oluyo kafam karıştı yani benm bi açıklık lütfen adetime 4 gün var yani bende test yapsam mı acaba ? ara sıra kasıgım acıyo bazen akıntı geliyor çok az. ve ağzımın tadı hiç yok resmen zorla yeeemek yiyom yaaa şu ovu olayını anlatın nolur yaaa

canım ovu testiyle adete yakın günler koyu iki çizgi çıkarsa hamile olabirsin anlamına gelebiliyor bu şekilde hamile olduğunu anlayanlar var ama net değil yumurtlamada olabilir

Yazdıklarınızı hem gözlerim dolu dolu hemde gülümseyerek okudum...bende aynı şeyleri yaşadım Rabb'im evladınızı size bağışlasın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah benim için de çok dua edin..

Canim klomene baslasan bide drunla konusup yumurtlaman sıkıntı o zaman Rabbim herkese tez zamanda saglikli hayirli evlatlar versin cok zor bak bende 4 yildir bekliyorum yinede hamd olsun
Canım ilk defa bu ay klomen kullandım ama 3 gün kullandım yanlışlıkla 5 gün kullanmam gerekiyodu bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…