- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
süper bi haber bu doktora git istersen canım düşüklerin sebebini araştırdılar mı?Cnm cok yok sadece bu sabak kasiklari cok agirdi adet olcamgibidedim acaba erkn mi olcam bi yapim bakm dedim boyle cikti
Amiinnnn insllah korkma Rabbimin izniyle bu sefer kalir bebisin sende insallah dua ederim sanadaInss yaa bu sefer kucagima alabiliyim rabbim nolur yardim ett herkeslere nasip et
İşte benimde dün adet olmam gerekiyordu iki aydır 27 günde oluyorum. Ama olmadım bugün de giden gelen yok ama ağrım var adet ağrılarım şişkinlik falan. Yarın sabah gebelik testi yapcam ama sanmıyorum hamile değilim gibi hissediyorum hemde bu sabah test yaptığımda silik çizgi bile yoktuCnm ben adete 3 gun kala yapmistim ben seninkinden daha silik cikmisti ama gebelik testinde gozukmustu silikte olsa. Seninki daha koyu gozukuo. Ben ilk koyu cizgiye yakin cizgiyi adet gunumun olmasi gereken gun gordum
Bat 9 martBat ne zaman canim
Evet cnm doktor demisti zaten tekrar kalir kalmaz gel kan sulndirici igne ilac tedavisi vercem dedi ondan dusuklerin oldu buyuk ihtimal demidti ins bu sefer olmaz inan sevinemiyorum korkudansüper bi haber bu doktora git istersen canım düşüklerin sebebini araştırdılar mı?
Doğrudur canım ,beklemeden hemen git bari içmeye başla ,Allah yavrunu sana bağışlasın canımEvet cnm doktor demisti zaten tekrar kalir kalmaz gel kan sulndirici igne ilac tedavisi vercem dedi ondan dusuklerin oldu buyuk ihtimal demidti ins bu sefer olmaz inan sevinemiyorum korkudan
Sagol cnm lutfen dualarinizi esirgemeyinAmiinnnn insllah korkma Rabbimin izniyle bu sefer kalir bebisin sende insallah dua ederim sanada
Canim sevda61 inde bata 4 gun kala cikti sende yarin dene istersen belki cikarDoğrudur canım ,beklemeden hemen git bari içmeye başla ,Allah yavrunu sana bağışlasın canım
Insallah canim Rabbim buyuk insallah onun izniyle bisey olmaz yumurtlama gununden sonraki kacinci gun olmus oluyor canimSagol cnm lutfen dualarinizi esirgemeyin
benim 3 gün kala negatif belki sizin çıkarCanim sevda61 inde bata 4 gun kala cikti sende yarin dene istersen belki cikar
Benim daha cok var canim suan olsada cikmaz kanda bilebenim 3 gün kala negatif belki sizin çıkar
Sagol cnm lutfen dualarinizi esirgemeyinAmiinnnn insllah korkma Rabbimin izniyle bu sefer kalir bebisin sende insallah dua ederim sanada
11. Gun cnmInsallah canim Rabbim buyuk insallah onun izniyle bisey olmaz yumurtlama gununden sonraki kacinci gun olmus oluyor canim
yok canım bu ay hevesim yok açıkcası gebelik testim de yok ama belki 1-2 gün kala dayanamazsam ovulasyon yaparımCanim sevda61 inde bata 4 gun kala cikti sende yarin dene istersen belki cikar
Cok ii cikmis o zaman canim11. Gun cnm
8-9mart gibi bi daha test yaptirirsan bence hanile oldugunu goreceksin canimmm :))))Selam kizlar nasilsnz gorusmeyeli yeni hamilelerimizi tebrik ediorum Rabbim olmayanlarada nasip etsinnn....adet tarihim 6 subat ve 2 martta kan testi yaptim 1.20 ckti szce erken mi davranmsm yukselme ihtimali var mi ? Birde gogus ucndaki koyu alanda kabarcklar olusmstu onlarda artmis biraz belrti olablrmi
Aynen benimde ole zaten karnim agriyo oda hevesimi kırıyoryok canım bu ay hevesim yok açıkcası gebelik testim de yok ama belki 1-2 gün kala dayanamazsam ovulasyon yaparım
Açıkcası sonra üzülmemek için kendimi kaptırmıyorum canım ,her türlü sonuca hazırladım kendimi ,hayırlısı gerçekten yıpratıcı bir süreç ,Allah yardımcımız olsun..Aynen benimde ole zaten karnim agriyo oda hevesimi kırıyor
Hamile oldgunu goreceksin derken sence hamilemiyim8-9mart gibi bi daha test yaptirirsan bence hanile oldugunu goreceksin canimmm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?