bence oyle duruyo 1.2 cikmis ya o yukselmistir benceHamile oldgunu goreceksin derken sence hamilemiyim
Ay vallaaa agzndan balllll damlio insallah ya Rabbim her isteyene nasip etsin senide bebegine kavstrsun hayrlsylabence oyle duruyo 1.2 cikmis ya o yukselmistir bence))
amiinn canim beniiimmm seni de insallaaahh :))Ay vallaaa agzndan balllll damlio insallah ya Rabbim her isteyene nasip etsin senide bebegine kavstrsun hayrlsyla
Inss yaa bu sefer kucagima alabiliyim rabbim nolur yardim ett herkeslere nasip et
Esim kafayi yiyeceksin deyip druo :) burdan takip ediorum faln ya oyuzden test almaz sanmiorum :)amiinn canim beniiimmm seni de insallaaahh :))
hatta varsa yarin sabah ilk idrarinla gebelik testi yapsanaaa :)))
o zaman haftaya dogru kan testineEsim kafayi yiyeceksin deyip druo :) burdan takip ediorum faln ya oyuzden test almaz sanmiorum :)
Ayyy insallah yao zaman haftaya dogru kan testine))
Allah razi olsun canim darisi sana i saallahMerhaba cnmcm.hamileliğin Hayırlı olsun.inşallah sağlıklı bi hamilelik süreci geçirip.sağlıkla bebisini kucağına alırsın.Sana bişeyler sormak istiyrm da.
Oncelikle dpo ne demek.bende bugün bat.günüm.ama gelen giden yok.evde ovu.testi var hcg yok.acaba yapsam mı diorm.Sen ovu.testini de İlk idrarla mi yapmıştın.Nasıl yapayım bilemedm.sat lrmz da yakın zannediorm.tahmini doğum tarihinden tahmin ettim
Allah razi olsun canim darisi sana i saallah
Dpo yumurtlama Dan sonraki gun demek canim. Eger hamilelik varsa ovulasyon testi cok koyu cikar. İnsallah hamilesindir.
Bazen ilk idrarla bazen sabah 10- 11 arasi.Çok sağol cnm inşallah
Sabah ilk idrarla mi yapmstn ovu testini de
canım benim adetten önce yaptırdığım teste tsh 4.33 çıktı..atedin 3. günü 5.1 çıktı..doktor 2-3 aya 2li değerlere iner dedi..ama biz bu ay korunmadık..doktorda korunun demedi..hatamı ettik bilmiyorum..9lu 12li değerlerde bile hamile kalanlar okudum onun için hayırlısı..hamile kalırsak da inşallah bişey olmaz bebişlerimize..Allah bizlere de anne olmayı nasip eder inşallah..canım ben 2013 te ameliyat oldum. ocak ayında doktora gittim 1.92 idi gayet normal dozuna aynen devam et dedi. iyotada başlayalım dedi. tsh 2,5 altında olmalı gebe kalmadan önce gebelik sürecinde. ben ilk gebelikte geç mi kaldım acaba diyorum çünkü 8. haftada doktora gitmiştik. endokrinci geç değil dedi ama bilemiyorum. şimdi gebe kalırsam hemen gidicem doktora. ilk gebelikte 3.45 ti yani biraz yetersizdi dozumu arttırmıştı doktor ama 1 hafta sonra kalbi durdu bebeğin.
Bende 3 yıl önce troid ameliyatı oldu değer hakkında bukadar bilgim yok 3ay da bir doktora gidiyorum kan testi yapıp ona göre ilacı ayarlıyor reglliyken farklı değer mi çıkıyor yardımcı olurmusunuz?canım benim adetten önce yaptırdığım teste tsh 4.33 çıktı..atedin 3. günü 5.1 çıktı..doktor 2-3 aya 2li değerlere iner dedi..ama biz bu ay korunmadık..doktorda korunun demedi..hatamı ettik bilmiyorum..9lu 12li değerlerde bile hamile kalanlar okudum onun için hayırlısı..hamile kalırsak da inşallah bişey olmaz bebişlerimize..Allah bizlere de anne olmayı nasip eder inşallah..
hormon testleri genelde adetin 3. günü yapılıyor canım..çünkü adetliyken değerler değişiyor..ama çok da bişey oynamaz heralde..4.30 adetten önce 5 adetliyken çıktı..yani adette biraz daha yüksek çıkıyor sanırım..Bende 3 yıl önce troid ameliyatı oldu değer hakkında bukadar bilgim yok 3ay da bir doktora gidiyorum kan testi yapıp ona göre ilacı ayarlıyor reglliyken farklı değer mi çıkıyor yardımcı olurmusunuz?
İşte benimde dün adet olmam gerekiyordu iki aydır 27 günde oluyorum. Ama olmadım bugün de giden gelen yok ama ağrım var adet ağrılarım şişkinlik falan. Yarın sabah gebelik testi yapcam ama sanmıyorum hamile değilim gibi hissediyorum hemde bu sabah test yaptığımda silik çizgi bile yoktu
Tatlim benim korkmadan bi gebelik teati yap eninde sonunda yapacaksin demi aklini mesgul etme fazla testte negatif ciksa bile ki inseallah cikmaz kan testi de verirsin isini garantiye alirain canim hadi bi cesaretdisikartal87 bhchrk @ceyagem VuslatimLee kozlar gün adet olmam gerekiyordu olmadım bugün ovulasyon testi yaptım ve gönderiyorum. Gebelik testi yapmaya korkuyorum. Bu arada adet belirtileri dışında hiç bir değişiklik yok vucudumda
amin canım inş. evet yüksek değerle hamile kalanlar oluyor mühim olan hamile kaldığını öğrenince aksatmadan hemen doktora gitmek sonuçta hamile kalınca tiroid problemi çıkanlarda oluyor.canım benim adetten önce yaptırdığım teste tsh 4.33 çıktı..atedin 3. günü 5.1 çıktı..doktor 2-3 aya 2li değerlere iner dedi..ama biz bu ay korunmadık..doktorda korunun demedi..hatamı ettik bilmiyorum..9lu 12li değerlerde bile hamile kalanlar okudum onun için hayırlısı..hamile kalırsak da inşallah bişey olmaz bebişlerimize..Allah bizlere de anne olmayı nasip eder inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?