Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar, adete 4 gün kaldı ama belirtinin de b si kalmadı , yumurtlamadan sonra bile çok belirtim vardı galiba yine olmadı bu ay olsa vucutta mutlaka bişeylerden anlar insan diye düşünüyorum, hayırlısı olsun
Bari hamişleri duyalım bugünde bizede umut olsun , bizimde güler birgün Yüzümüz inşallah..

Derdi veren güzel rabbim kimseyi dermansiz bırakmaz allah gönlünde ne varsa versin

Günaydın kızlaar... sabah test yaptım negatif çıktı.. silik bile çıkmadı bakalım yarın kan testinde ne çıkacak yine de bir umut bekliyorum.. aslında belirtilerim yoğun ama belki kanda çıkar yarın öğreneceğim aksilik çıkıp sonucu ertesi güne çıkarmazlarsa...

günaydınnnn, benimde bata 2 gün kaldı bütün belirtiler 4-5 gündür gittiiii . sadece akşamları midem bulanıyor yatmadan önce uzun süreli. onuda belirti diye yoramam çünkü benim bata 1 hafta fln kala zaten bulanırdı normalde :)) yine yook eminim. napalııım artık

Canım belki geç döllenmedir senin aşırı belirtilerin var kan da çıkacaktır yarın inşallah

Sonucu hemen veren yere baktım bari canım ertesi güne kalmasın bende merak ettim hadi inşallah:)

sağlık ocağına gideceğim canım oradaki aile hekimim testi tekrarlayacak mecbur ona gideceğim...ama gün içinde çıkar laboratuvar sonuçlarına internetten bakabiliyorum :)

Herkese günaydın pazar pazar çalışıyorum küçük mucizem sokak ortasında yapacağını yaptı banaa

Razil oldum ya midemde tek damla kalmayincaya kadarrr kustumm 2 gundur mide bulantisi kusma başladı aciiimm yemek yiyemiyorumm cozumu varmi acaba ne yapsam acimmm
tuzlu şeyler ye cnm kraker gibi onlar hem bulantını bastırır hem açlığını inşalah geçer

Razil oldum ya midemde tek damla kalmayincaya kadarrr kustumm 2 gundur mide bulantisi kusma başladı aciiimm yemek yiyemiyorumm cozumu varmi acaba ne yapsam acimmm

Çubuk kraker falan ye iyi gelir...Ya da leblebi.. yaramaz olacak senin bıcır

Bulanti icin kraker iyi gelior ama bi yerden sonra onun tuzu banaa yetmedi.. zeytin tavsiye ediorum. Hem kusmayi engelliyor. Hemde açlik hissetmiyorsun. Ustelik 24saat yesende rahatsiz etmiyor.. sekerli seyler benim mide bulantilarimi arttiriyor, oyusden cikolata tatli yemeyi biraktim.. istersen bigün dene.. meyvelerden yesil eksi elmayi tavsiye ediyorum.. resmen bu surecte kendimi kesfettim

kizlar benim halla umudum varmi sizce halla adet olmadim 4 gun gecikti en son 2 gun test yapmistim negatif gec dollenme olduysa cikmamis olabilirmi aksam ruyamda goruyorum ilac almam gerekliymis dur bi test yapiyim bakalim nolur neolmaz diye ikinci cizgi cikiyor iki gun once yokt diyorum off acaba boyle olan varmidir yani adeten gecikmesinden sonra gec cikan varmi kiizlar yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…