- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Derdi veren güzel rabbim kimseyi dermansiz bırakmaz allah gönlünde ne varsa versinYazdıklarınızı hem gözlerim dolu dolu hemde gülümseyerek okudum...bende aynı şeyleri yaşadım Rabb'im evladınızı size bağışlasın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah benim için de çok dua edin..
Canım belki geç döllenmedir senin aşırı belirtilerin var kan da çıkacaktır yarın inşallahGünaydın kızlaar... sabah test yaptım negatif çıktı.. silik bile çıkmadıbakalım yarın kan testinde ne çıkacak yine de bir umut bekliyorum.. aslında belirtilerim yoğun ama belki kanda çıkar yarın öğreneceğim aksilik çıkıp sonucu ertesi güne çıkarmazlarsa...
Canım belki geç döllenmedir senin aşırı belirtilerin var kan da çıkacaktır yarın inşallah
Sonucu hemen veren yere baktım bari canım ertesi güne kalmasın bende merak ettim hadi inşallah:)Hayırlısı bakalım artık canım. Umarım öyledir.. Gerçekten belirtilerim yoğun. Yarını bekliyorum artık :)
Sonucu hemen veren yere baktım bari canım ertesi güne kalmasın bende merak ettim hadi inşallah:)
Tatlim hayirli olsun seninde var evet gayet net gozukuyo :)Kizlaaaar acil yardim ediin burda ikinci soluk cizgi var mi yaa adeteme 4 gun varEki Görüntüle 1789339
Herkese günaydın pazar pazar çalışıyorum küçük mucizem sokak ortasında yapacağını yaptı banaa
Razil oldum ya midemde tek damla kalmayincaya kadarrr kustumm 2 gundur mide bulantisi kusma başladı aciiimm yemek yiyemiyorumm cozumu varmi acaba ne yapsam acimmmGunaydin napti yahu sokak ortasinda :)
tuzlu şeyler ye cnm kraker gibi onlar hem bulantını bastırır hem açlığını inşalah geçerRazil oldum ya midemde tek damla kalmayincaya kadarrr kustumm 2 gundur mide bulantisi kusma başladı aciiimm yemek yiyemiyorumm cozumu varmi acaba ne yapsam acimmm
Tesekkur ederim cnm sagolun rabbim tum isteyenlere de nasip etsin beklemek cok zor bilirimTatlim hayirli olsun seninde var evet gayet net gozukuyo :)
Razil oldum ya midemde tek damla kalmayincaya kadarrr kustumm 2 gundur mide bulantisi kusma başladı aciiimm yemek yiyemiyorumm cozumu varmi acaba ne yapsam acimmm
Bulanti icin kraker iyi gelior ama bi yerden sonra onun tuzu banaa yetmedi.. zeytin tavsiye ediorum. Hem kusmayi engelliyor. Hemde açlik hissetmiyorsun. Ustelik 24saat yesende rahatsiz etmiyor.. sekerli seyler benim mide bulantilarimi arttiriyor, oyusden cikolata tatli yemeyi biraktim.. istersen bigün dene.. meyvelerden yesil eksi elmayi tavsiye ediyorum.. resmen bu surecte kendimi kesfettimRazil oldum ya midemde tek damla kalmayincaya kadarrr kustumm 2 gundur mide bulantisi kusma başladı aciiimm yemek yiyemiyorumm cozumu varmi acaba ne yapsam acimmm
Çok teşekkürler dediklerini yapacağım bakalım ne yazıkki başladı mi durmak bilmiyor kucugum galiba beni çok ugrastiracakÇubuk kraker falan ye iyi gelir...Ya da leblebi.. yaramaz olacak senin bıcır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?