Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım maaşallah çok gecikmiş belirtin var mı ?Benim arkadaşımın 8.gün çıktı testte düşün yani

Canim benim ben adetimden 6 gün geçtikten sonra öğrendim ve gebelik testinde sürekli negatif çıkıyordu adetime 2 kala kanda bile görülmemişti dr un söylediğine göre herkeste farklılık olabiliyor bir gün sonra bile değerler değişiyor bence hamilesin hissettim durumunu kendime benzettim hadi insallah

KIZLAR MERHABA ÖNCELİKLE HEPİNİZ ADINA ÇOK SEVİNDİM EN ÇOK DA HAMİŞ OLANLAR İÇİN BENDE DE BAYA BELİRTİ VAR AMA CESARET EDEMEDM TEST YAPMAYA. ADETİME 3 GÜN VAR HATTA 2 GÜN. NAPACAĞIMI BİLEMİYORUM. BANA AKIL VERİN YAHUU

Kizlar merhaba klomen ve progestan kullanip adet gecikmesi yasayan oldu mu? Doktor geciktirmez demisti ama suan 2 gun gecti dun hafif sari kahve arasi bi akinti gelmis. Suan da su gibi bir akinti gelitor adet oldum sanip tuvalate kosuyorum.Adeti bekliyorum ama daha gelen giden yok henuz. Idrar testi dun sabah negatifti. Goguslerimin siskinligi ve hassasiyeti gecti. 3 gundur rahmime bi bicak saplanmasi seklinde sizi giriyor. Umut var mi sizce?

Canim bi kan testi versen daha ii olur klomen ve progestangecikme yapmaz die biliyorum

insallah canim insallah insalhhhhhhhhhhhh

GÜLÜM SEN BENDENSİN BENDE KLOMEN KULLANDIM SADECE VE BENDEDE AKINTI VAR LEKE GİBİ BİŞE GELMEDİ AMA DEDİĞİN GİBİ AĞRIM VAR BENM ADETE 3 GÜN VAR AMA YİNEDE HİÇ Bİ TEST YAPMADIM BELKİ OLABİLİR AMA SEN YİNEDE ÇOK UMUTLANMA SONU HAYAL KIRIKLIĞI OLUNCA İNSAN DAHA KÖTÜ OLUYO . AMA ADETİN GEÇTİĞİ İÇİN TABİ YÜKSEK İHTİMALLE VARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM SÜREKLİ TEST YAP. YADA YARIN GİT Bİ KAN TAHLİLİ YAPTIR

canım maaşallah çok gecikmiş belirtin var mı ?Benim arkadaşımın 8.gün çıktı testte düşün yani
belirti sadece akinti meme uclarinda sizlama ya adete 1 2 kala sizlama olur yada ovu ya 1 2 kala olur ama bu artik 8 9 gun oldu ara ara sizliyor rengi dgisti cok sik idara cikiyorum ve yameden duamiyorum yani testi yaptim negatif cikti yemem artik bukadar dedim ama yok ac duramiyorum insallah hamileyimdir insallah

Cvbn icin tesekkurler 11gulum. Ins gecikme bebistendir. Bugunde regl olmazsam sanrm kan testine giderm ama negatifi gormekten herkes gibi korkuyorm.
Insallah canimm ama en garantisi kan ov.testin varsa elinde bide onu dene istersen eger ov.testinde koyu cizgi cikiyosa umidin artabilir

Herkese Günaydın kızlar
Dün doktor randevum vardı forma girip yazamadım şimdi yazıyorum.
Bebeğin kalp atışlarını duyduk, 6haftam bitti dün nezaman duyulur diye soranlar oluyordu bilgi vermiş olayım.
canım merhaba bi sorum olacak sana önceliikle allah bağışlasın ve sağlıkla kucağın alasın bebeğini ve darısı basımıza diyelim. sende yerleşme ağrısı oldumu yani. öğrenmeden önceki belirtilerin nelerdi ? nolur bana bi bilgi ver

kizlaarr kesemizi gorduk cok sukur cuma gunu de kalp atisini duyucaz Allah in izniyle :)) 4 hafta 3 gunlukmus benim minikiiimmm :)))
Rabb im hepinize nasip etsiiinnn insallaaaahhhh :)))
Elhamdulillah cok guzel Rabbim tum hamile olan kardeslerimize saglikla afiyetle bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin inseallah bizde birgun bu heyecanlari yasariz canim dua edin hamisler bizeeee deee canim ikiz yokmuymus sende gerci minikiiiiim demissin olsun hayirli olsunda ister 1 ister 2 ister 3 olsun demi

Canim adet gununu bekle sabir zor ama en iyisi yine de beklemek diye dusunuyorum ben tabi yine sen bilirsin inseallah hamilesindir

cuma gunu kalp atisinda belli olacak ikiz olup olmadigi ) hayirlisi olsuunn bakalim :))

Belli olmaz belki yerlesme kanamasidir zaten beta hcg yerlesmeden sonra salgilaniyor
Insallah cnm ama birkac ay hep bu umidi yasadm kahverngi akintiyi yerlesme sandm ama snrasinda hep adet oldm. Suan umidim yok ama bgnde kanama gelmezse durum degisir. Ins yerlesmedir hbr verecegm sizlerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…