- 25 Şubat 2016
- 7.750
- 12.938
- 248
- 31
Gecen ay benimde ole oldu acik pembe geldi bir gun snra kahverengi geldi yerlesme kanamsi sandm cunku hamilelegmdede ole kan gelmsti ama gecen ayki yerlesme deglms arkasndan adet oldumInsallah cnm ama birkac ay hep bu umidi yasadm kahverngi akintiyi yerlesme sandm ama snrasinda hep adet oldm. Suan umidim yok ama bgnde kanama gelmezse durum degisir. Ins yerlesmedir hbr verecegm sizlerede
Ins senn ole olmaz hamilesndr insallahhInsallah cnm ama birkac ay hep bu umidi yasadm kahverngi akintiyi yerlesme sandm ama snrasinda hep adet oldm. Suan umidim yok ama bgnde kanama gelmezse durum degisir. Ins yerlesmedir hbr verecegm sizlerede
5 guncuk kalmiscuma gunu kalp atisinda belli olacak ikiz olup olmadigi) hayirlisi olsuunn bakalim :))
Ins canim ama pek umudum yok nedense her ay olumsuz sonucu gorunce insan hemen olumluya inandiramiyor kendiniIns senn ole olmaz hamilesndr insallahh
AynennIns canim ama pek umudum yok nedense her ay olumsuz sonucu gorunce insan hemen olumluya inandiramiyor kendini
Merhaba canım benim fikrim ekonomik sıkıntı yaşamayacaksam 1sn düşünmezdim her saniyesini rahatlıkla yaşayarak geçirirdim bol yürüyüş yapardım daha karnımdayken zaman geçirmeye çalışırdım ordan oraya koşturmak zor oluyor iş gelir ama bu zamanlar bir kere iki kere yaşanır ne kaybederimki işi kaybedersem bende çalışıyorum ve seni çok iyi anlıyorumKızlar bir şey sormak istiyorum yoğun bir ışte çalışıyorum kurumsal bir sirkette halkla iliskiler departmanindayim sürekli merdiven inip çıkıyorum yada bilgisayar basindayim bel agrim mide bulantim ve kusmam oluyor sizce isi birakip evde dinlenerek mi bebegime faydali olurum yoksa haraket halinde olmak mi daha iyi korkuyorum ilk olduğu için nasıl hareket edecegimi bilemiyorum eşim işi bırakmami istiyor ama ben çalışmak istiyorum onerisi olan yazsin lutfen
Cnm bence kan testi yaptir derimbelirti sadece akinti meme uclarinda sizlama ya adete 1 2 kala sizlama olur yada ovu ya 1 2 kala olur ama bu artik 8 9 gun oldu ara ara sizliyor rengi dgisti cok sik idara cikiyorum ve yameden duamiyorum yani testi yaptim negatif cikti yemem artik bukadar dedim ama yok ac duramiyorum insallah hamileyimdir insallah
Eger bebegin gelisimini etkilemiyorsa calisman daha iyi olur.bulantilar elber biticek.en azindan dogum iznine kadar calisip tum haklardan faydalanmanda iyi olur.hareketli hamilelik donemi dogumuda kolaylastirir .Kızlar bir şey sormak istiyorum yoğun bir ışte çalışıyorum kurumsal bir sirkette halkla iliskiler departmanindayim sürekli merdiven inip çıkıyorum yada bilgisayar basindayim bel agrim mide bulantim ve kusmam oluyor sizce isi birakip evde dinlenerek mi bebegime faydali olurum yoksa haraket halinde olmak mi daha iyi korkuyorum ilk olduğu için nasıl hareket edecegimi bilemiyorum eşim işi bırakmami istiyor ama ben çalışmak istiyorum onerisi olan yazsin lutfen
süper bi cevaptıııEger bebegin gelisimini etkilemiyorsa calisman daha iyi olur.bulantilar elber biticek.en azindan dogum iznine kadar calisip tum haklardan faydalanmanda iyi olur.hareketli hamilelik donemi dogumuda kolaylastirir .
Tabi dedigim gibi eger bebegin gelisimini etkilemiyorsa, doktor calismanda sakınca yok derse...calış çalış derimmm bennnnot: iki çocuk anası
Dogum sonrası icin sorarsan.maddiyatın iyiyse çalisma.her anini bebeginle gecir derim.önemli anlar ozaman basliyor ve hiccc bitmiyorKızlar bir şey sormak istiyorum yoğun bir ışte çalışıyorum kurumsal bir sirkette halkla iliskiler departmanindayim sürekli merdiven inip çıkıyorum yada bilgisayar basindayim bel agrim mide bulantim ve kusmam oluyor sizce isi birakip evde dinlenerek mi bebegime faydali olurum yoksa haraket halinde olmak mi daha iyi korkuyorum ilk olduğu için nasıl hareket edecegimi bilemiyorum eşim işi bırakmami istiyor ama ben çalışmak istiyorum onerisi olan yazsin lutfen
Ekonomik sıkıntım yok sadece eşimin küçük taksitleri var ona ve eve katkıda bulunuyorum korktuğum nokta yorgunlugum ona zarar verir mi kimi hareketin cok iyi olfugunu soyluyor kimisi zarar verecegini en iyisi doktorla konusmak olacakMerhaba canım benim fikrim ekonomik sıkıntı yaşamayacaksam 1sn düşünmezdim her saniyesini rahatlıkla yaşayarak geçirirdim bol yürüyüş yapardım daha karnımdayken zaman geçirmeye çalışırdım ordan oraya koşturmak zor oluyor iş gelir ama bu zamanlar bir kere iki kere yaşanır ne kaybederimki işi kaybedersem bende çalışıyorum ve seni çok iyi anlıyorum
Allah bağışlasın peki siz yoğun olarak mi calisiyordunuz ilk haftalarda zorlandiniz miEger bebegin gelisimini etkilemiyorsa calisman daha iyi olur.bulantilar elber biticek.en azindan dogum iznine kadar calisip tum haklardan faydalanmanda iyi olur.hareketli hamilelik donemi dogumuda kolaylastirir .
Tabi dedigim gibi eger bebegin gelisimini etkilemiyorsa, doktor calismanda sakınca yok derse...calış çalış derimmm bennnnot: iki çocuk anası
İniallahh canım gönlüne göre olurbelirti sadece akinti meme uclarinda sizlama ya adete 1 2 kala sizlama olur yada ovu ya 1 2 kala olur ama bu artik 8 9 gun oldu ara ara sizliyor rengi dgisti cok sik idara cikiyorum ve yameden duamiyorum yani testi yaptim negatif cikti yemem artik bukadar dedim ama yok ac duramiyorum insallah hamileyimdir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?