Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar benim 4.gun aksam 5.gun sabah aksam ve 6.gun sabah yani bugun ovulasyon lh pik yapmus durumda yumurtalama donemimdeyim neden pik hala dusmedi bir bilginiz varsa yazin lutfen

hamişlere sesleniyorum hamile olduğunu öğrenmeden önceki ağrınız nasıldı nolur biri bişi yazsın allah için ara ara bi ağrı mı oldıu yoksa ne bilim süreklimi oluyo.
Ben sana uzun uzun yazayım canım benim adetime 10 gün kala belim agrimaya kasiklarima ara ara kramplar girmeye basladi adete yaklaştıkça arttı sanciya dönüştü her geçen gün biraz arttı idrar renginde sarıya döndü hala da var. Adete yakın göğüs hasssalasti bulantı vs.

@ceyagem canım son durumların nedir bhchrk ikizler belli oldu mu fazla göremiyorum daa bu arada d.kontrol hapi bitikden sonra ne zaman adet oluyordukk cumartesi bitti benim
bugun keseyi gorduk ama ikiz olup olmadigi cuma gunu kalp atisinda belli olacak Allah in izniyle :))
dogum kontrol hapi bittikten 2-3gun sonra adet olacaksin canim

kızlarr merhaba.. biz adetten 4 gün önce korunmadık. normalde düzenli adet görürüm tam 28 günde. bu sefer 3 gün gecikti bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. ilişki sonrası 6. günüm. sizce hamile olma ihtimalim nedir?

hamişlere sesleniyorum hamile olduğunu öğrenmeden önceki ağrınız nasıldı nolur biri bişi yazsın allah için ara ara bi ağrı mı oldıu yoksa ne bilim süreklimi oluyo.
Cnm bana ara ara belime ozellikle bide kasiklarima agri vurdu surkli degim adete 4 gun kala basladi bugun 3 gun vaf yine geliyo ara ara agrilar

Kızlar bata 7 gün kaldı az önce ovulasyon testi yaptım oldukça koyu çıktı. Bu ay için bi ümidim yoktu ama testi görünce ümitlendim. Sizce durum ne olabilir

Eklentiler

• P_20160306_172608.webp
    7 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar bata 7 gün kaldı az önce ovulasyon testi yaptım oldukça koyu çıktı. Bu ay için bi ümidim yoktu ama testi görünce ümitlendim. Sizce durum ne olabilir
Bebis olabilir canim bata kadar devamet ov testine ayni koyulukta kaliyosa super yok siliklesiyosa bugun tekrar yumurtlamis olabilirsin

Acaba bende yarın bi ovulasyon yapsam da ümidi ona göre başka aya saklasam ,zaman geçmiyor resmen ya geçen ay 3 gün kala hayalet çizgi çıkınca aklımdan çıkarmıştım hamile kalmayı öyle de oldu kırmızılar gelmişti bari bu ay da kafamdan çıkarırım en iyisi yapıp ümidi kesmek..

canim eger allaah korusun dusuk riski yoksa hareket iyidir bence ama agir is yapmaman gerek canim sana bsey soyleyeyim iki arkadasim var biri ikinci bebeyini hic istememisti cunku daha bebeyi 3 aylik ken ikinciye hamile kalmisti ve kayin validesinle arasi hic iyi degil di ama esi istiyordu diye kurtaj yaptiramamisti neler yapmamisti bebeyi dusurmek icin antibiotik mi almamis ates ilaclari bas agrisi icin ilaclar daha bir cok sey icin ilac almis her dakika agir seyler kaldiriyrmus ziplarmis saatlerce dussun diye ama unutmus ki Allah ol dedigin de olur nede yapmis olsa Allahin dedigi olur simdi 18 yasinda bir kiyi var dunyalar guzelimm benim obur akadasim ise dusmesin diye hep dineniyordu yarim kilo bir sey bile almazdi cok dikat ediyordu ama malesef bebeyi dustu Allahim omur yazmissa ne yapsanda bebeyin sana tutunuyor Allahim omur yazmamissa nekadar dikat etsende bebeyin tutunamiyor sen en iyi bol bol dua et bebeyini sagilikla kucagina almak icin ama sen yinede dikat et

Yap bari canım. Benim bu ay ümidim yoktu ama bunu görünce bi ümitlendim

Ayyy yazin çok mutlu etti beni. haklısın allah herşeyin en iyisini bilir o ol dedi mi olur çok teşekkürler kendime geldim rabbim herkesi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…