- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.370
- 658
Canim bende bugun yaptim seninki baya kotu cikmiss benimkide seninkinden bir tik daha acik renkli doktora ne zman gidiceksinKızlar bata 7 gün kaldı az önce ovulasyon testi yaptım oldukça koyu çıktı. Bu ay için bi ümidim yoktu ama testi görünce ümitlendim. Sizce durum ne olabilir
Eger tekrar yumirtamiyosan supheli derim ben cnmKızlar bata 7 gün kaldı az önce ovulasyon testi yaptım oldukça koyu çıktı. Bu ay için bi ümidim yoktu ama testi görünce ümitlendim. Sizce durum ne olabilir
Ovulasyon testi benimki canım. Adetime 7 gün var daha gebelik testi yapmadım. Sen gebelik testi mi yaptınCanim bende bugun yaptim seninki baya kotu cikmiss benimkide seninkinden bir tik daha acik renkli doktora ne zman gidiceksin
inşallah canım aminİnşallah ikimizde iyi haberler alırız bu ay canım bütün bebiş isteyenlerle birlikte
Yok canım akşam 5 de yaptım az sıvı tüketmiştim öncesindeinşallah canım amin
bu arada testi ilk idrarla mı yaptın?
tamam canım bende öyle yapayımYok canım akşam 5 de yaptım az sıvı tüketmiştim öncesinde
Aa pardon canim ben gebelik testi sandim evet ben gebelik yaptimOvulasyon testi benimki canım. Adetime 7 gün var daha gebelik testi yapmadım. Sen gebelik testi mi yaptın
Ikisin karisimi sut gibi beyaz ama su gibiGebelik belirtsi olan akinti nasil oluor su gbi beyaz mi yoksa sut gbi beyaz mi
Canım inşallah hamilesindir sen. İyi haberler bekliyoruzAa pardon canim ben gebelik testi sandim evet ben gebelik yaptim
İlk hamileligimde çalışıyordum 3 vardıyalı..ilk 2 hafta wc de yasadim kusmaktanAllah bağışlasın peki siz yoğun olarak mi calisiyordunuz ilk haftalarda zorlandiniz mi
Ay hadi kesecigide gördün sağlıkla olsun da inşallah .. tsk ederim bi an önce adet olsam da değerlerim kaç olmuş bir görsem... bi de bide şimdi bana klomen verirse doktor hemen o ay hamile kalabilormiyim kiiibugun keseyi gorduk ama ikiz olup olmadigi cuma gunu kalp atisinda belli olacak Allah in izniyle :))
dogum kontrol hapi bittikten 2-3gun sonra adet olacaksin canim
3-4 gune oluyorsun canım..durum stabil bende
Siz tam gaz calismaya devam mi yine3-4 gune oluyorsun canım..durum stabil bendehaftaya pazar yumurtlama diyor takvim ama belli olmuyo gecen ay 2 gun once yumirtladim
cok sagol caniiimm :)) darisi basina insallah :))Ay hadi kesecigide gördün sağlıkla olsun da inşallah .. tsk ederim bi an önce adet olsam da değerlerim kaç olmuş bir görsem... bi de bide şimdi bana klomen verirse doktor hemen o ay hamile kalabilormiyim kiii
İnşallah saglikcimiz Sağollllcok sagol caniiimm :)) darisi basina insallah :))
Allah im izin verirse kalirsin insallah neden olmasin yumurtlamani takip ettirirsin insallah sen de hamis olursun aliriz haberlerini :)))
Insallah canim Allah isteyen herkese versin ben yeni evliyim ama esim cok istiyor hayirlisi bakalimCanım inşallah hamilesindir sen. İyi haberler bekliyoruz
Hayırlısı canımInsallah canim Allah isteyen herkese versin ben yeni evliyim ama esim cok istiyor hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?