Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bata 7 gün kaldı az önce ovulasyon testi yaptım oldukça koyu çıktı. Bu ay için bi ümidim yoktu ama testi görünce ümitlendim. Sizce durum ne olabilir
Canim bende bugun yaptim seninki baya kotu cikmiss benimkide seninkinden bir tik daha acik renkli doktora ne zman gidiceksin

Allah bağışlasın peki siz yoğun olarak mi calisiyordunuz ilk haftalarda zorlandiniz mi
İlk hamileligimde çalışıyordum 3 vardıyalı..ilk 2 hafta wc de yasadim kusmaktan sonra gecti bitti cok rahattım.sonrasında calısmadım.çocugumu ben buyutucem dedim.iyi kide oyle yapmisim simdi 3.istiyorum nasipse.
Bebek dogana kadar calıs.sonrası onemli olan.bebegin ozaman ihtiyacı var sana.
Soyle dusun bundan sonraki aylıklarini bebegin icin kenera koy onun nasibi de dogum parası vs.. De biriktir.onun ihtiyaclarini oradan kullan

bugun keseyi gorduk ama ikiz olup olmadigi cuma gunu kalp atisinda belli olacak Allah in izniyle :))
dogum kontrol hapi bittikten 2-3gun sonra adet olacaksin canim
Ay hadi kesecigide gördün sağlıkla olsun da inşallah .. tsk ederim bi an önce adet olsam da değerlerim kaç olmuş bir görsem... bi de bide şimdi bana klomen verirse doktor hemen o ay hamile kalabilormiyim kiii

AnaPatron canım son durumların nedir bhchrk ikizler belli oldu mu fazla göremiyorum daa bu arada d.kontrol hapi bitikden sonra ne zaman adet oluyordukk cumartesi bitti benim
3-4 gune oluyorsun canım..durum stabil bende haftaya pazar yumurtlama diyor takvim ama belli olmuyo gecen ay 2 gun once yumirtladim

Ay hadi kesecigide gördün sağlıkla olsun da inşallah .. tsk ederim bi an önce adet olsam da değerlerim kaç olmuş bir görsem... bi de bide şimdi bana klomen verirse doktor hemen o ay hamile kalabilormiyim kiii
cok sagol caniiimm :)) darisi basina insallah :))
Allah im izin verirse kalirsin insallah neden olmasin yumurtlamani takip ettirirsin insallah sen de hamis olursun aliriz haberlerini :)))

Kızlar ovulasyon testi alacağım internettende hangi marka almalıyım yardım eder misiniz şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…