Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sut gbi beyaz olup biraz yogun olnca adet belrtsimi oluo
Canim akintiya takilma o herkeste olmayabilir suan cok mu yogun akintin yani normalden fazla mi kivamida kremsi galiba anladima gore bu akinti gebelik belirtiside oluyor regl belirtiside ben her ay o beyaz kremsi akintiyi adete yaakin yasarim regl olurum ama hamile kaldim ayda ayni akinti vardi regl gunu kirmizi gelmedi o akinti devam etmisti

KIZLAR BENİMDE NORMALDE ADET BELİRTİLERİM OLMALIYDI YANİ BELİM KASIKLARIM GÖĞÜSLERİM AĞRIMALIYDI HİİİÇ BİRŞEY YOK. SANKİ İKİ GÜN KALMADI REGLE. SADECE MİDEM BULANIYOR KAHVEYE BAYILIRDIM 2-3 FİNCAN İÇERDİM HİİİÇ İÇESİM GELMİYOR YAPTIM DÖKTÜM :)

Siz tam gaz calismaya devam mi yine sen bide iki kez yum dimi bazen
Evet canım ama geçen ay bir sefer yumurtladım hiç belli olmuyor yani..bu ay adetin hemen ardından yumurtlamış olabilirim sancım olmadı ama ip gibi uzayan şeffaf akıntı çoktu 1 çalışma oldu ozaman ama pek ümitli değilim bu ay.kaşıntı yanma var.iltihap var yine hamileliğe engel diye biliyorum.dün fitil kullandım bugünde kullanıcam.inşallah hafta sonuna kadar geçer yoksa bu ayda hamile kalamicam

Hmm anliorum evet kremsi oldu akntmda hislerme gre adet olacam ya bakalim hala bekliorum ama sonuc belli gbi

Bugün biraz ağır taşıdım 2 kg kadar az önce belim başladı çok ağrıyor , akşam yemeğimi yedim ve mide yanması mı ne hiç yememişim gibi bi şeyler oldu ve dün gece boğazım çok kurudu kalkıp su içtim nefes alamıyordum kuruluktan...
Gördüğünüz gibi herşeyden nem kadar oldum ama yarın bitiyor ov. Testimi yapar çok silik çıkarsa artık normal yaşantıma döncem yarın bu çile bitiyor ..paranoyak oldum

Goguslerde hassasiyet,koku hissim cok artmisti canim surekli biseyler yemek istiyordu..

İşini sakın bırakma bence. Çalışınca Zaman daha çabuk geçer. Bebek olduktan sonra da çalışmak sana daha iyi gelecektir. Çocuğa kaliteli Zaman ayırmak daha önemli. Sonuçta çocuk büyüyünce evde oturup ona baktın diye teşekkür etmiyor sana. Neden çalışmadığını sorguluyor. Gene de senin seçimin. Eşin istemiyor diye sakın bırakma.

hamişlere sesleniyorum hamile olduğunu öğrenmeden önceki ağrınız nasıldı nolur biri bişi yazsın allah için ara ara bi ağrı mı oldıu yoksa ne bilim süreklimi oluyo.
Can'ım benim hiç geçmeyen bir Ağrı'm oldu. Regl in en yoğun döneminde üşüttüğün Zaman olur ya onun gibi. Sürekli olan bir ağrı.

Ay hadi kesecigide gördün sağlıkla olsun da inşallah .. tsk ederim bi an önce adet olsam da değerlerim kaç olmuş bir görsem... bi de bide şimdi bana klomen verirse doktor hemen o ay hamile kalabilormiyim kiii
Canim bende PCO var. Bende bu ay Diane 35 kullandım on martta bitiyor. Adetin 4. Günü gel yumurta geliştirici ilaç vereyim dedi. Lh 18 benim. Büyük ihtimal klomen verir. İnşaallah kullandığımız ay hamis kalırız. Sen adet olunca tekrar mi hormon testleri yaptiracan? Bende mi yaptirsam acaba

Canım ağır taşımamaya çalışıyorum ben ne olur ne olmaz.Sende dikkat et bence.. yap bakalım yarın test merak ettim valla.. bel ağrısı da yapıyor bebişkolar mide yanması gerçekten çekilir gibi değil talcid kullanabilirsin ben kullanıyorum yoksa dayanılacak gibi değil. Oğlumda Gebelik sonuna kadar talcid içmiştim vitamin dışında tek kullandırdığı ilaç oydu doktorumun.

Evet canım yapayım da kendimi dinlemekten , ümit etmekten kurtulayım nedense bu ay ızdırap geldi bana sürekli burda olup kendimi dinlemekten yoruldum galiba..Bari önüme bakarım normal yaşantıma dönerim canım inşallah hayırlı haberlerle diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…