- 25 Şubat 2016
- 7.750
- 12.938
- 248
- 31
Test yapnca benide etiketle canim merak ettim bende hayrli haberni alrz insaallahAdet kaç günde bir oluyorsun örnek ben 31 günde bir oluyorum 14.gün başlıyorum testi yapmaya
17 mart canim bakalim bu defa ne olacak :)VuslatimLee ne kadar kaldi bat a :)
Canım nasılsın bugün benim çatlama iğnesinden sonra 11. Günüm test yaptım umut var mı senceNasip canim kirmizilari gormeden umudumu kaybetmicem Allah buyuk
bu çok beklemiş bir test mi? canımCanım nasılsın bugün benim çatlama iğnesinden sonra 11. Günüm test yaptım umut var mı sence
10 gun var :)) 4-5gun sonra test yapmaya baslarsin17 mart canim bakalim bu defa ne olacak :)
silik cizgi var hamilesin bence tebrikleerr :)))Canım nasılsın bugün benim çatlama iğnesinden sonra 11. Günüm test yaptım umut var mı sence
Canim silik cizgi gorunuyor inseallah hamilesindir :)Canım nasılsın bugün benim çatlama iğnesinden sonra 11. Günüm test yaptım umut var mı sence
Canim test yapmayi adetim iki gun gecerse yapmayi dusunuyorum 3 tane testim var adet gecmeden yapmak istemiyorum bakalim artik inseallah guzel haberler veririm..bir de turkiyeye gelicez hazirlik telasi falan olacak zaman hizli gecer oyle umuyorum10 gun var :)) 4-5gun sonra test yapmaya baslarsin) insallah hamilesindir senin de guzel haberlerini aliriizz :)))
silik cizgi var hamilesin bence tebrikleerr :)))
Etiketlerim canım ama hiç belirtim yok kendimi umutsuz vaka olarak görüyorum:)Test yapnca benide etiketle canim merak ettim bende hayrli haberni alrz insaallah
günaydınn bata son 1 gün kızlar. midemde doluluk ve bulantı var kokular yoğun geliyor bana. ovulasyon testi koyu çıktı ama diğeriyle tam aynı koyulukta değil. 2 gün önce idrar testi negatif, yaptığım ovulasyon testide testi daha soluktu.
insallah guzel haberlerini aliriizzz :)))Günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrKan verdim bakalım bata 3 kala sonucu merakla bekliyorummm olmadı bu ay ovulasyon testi alıp bende başlayacağım..
elma_sekerim01 canım merak ediyorum yaptın mı testtt ???
insallah guzel haberlerini aliriizzz :)))
günaydın kızlar adetimi bu hafta herhangi 1 gün olmam lazım gününe gününe değil benim . Yaklaşık 12.gün olacak bugün ara ara vuran kasık ağrılarım ve bel ağrılarım hala kesilmedi bacaklarıma kadar vuruyo bazen . Doktor ilişkiden sornaki 11 .günde kan testi yaptı ama negatif çıkmıştı. Yumurtalık idrar yolları vs. kontrollerimde temizdi. Olaki adet olmazsam test yapıcam tekrardan ama adet olursam şu ağrılara çok ama çok sinir olucam:)
Canım bütün kalbimle diliyorum inşallah hamilesindir ama hamilesin sen ya biliyorum benGünaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrKan verdim bakalım bata 3 kala sonucu merakla bekliyorummm olmadı bu ay ovulasyon testi alıp bende başlayacağım..
elma_sekerim01 canım merak ediyorum yaptın mı testtt ???
Canım bütün kalbimle diliyorum inşallah hamilesindir ama hamilesin sen ya biliyorum ben
Bana gelince tam bi umutsuz vaka olsa anlardım kuzum ov testini de kafam google da belirtilere girmek istemediğim için yapıyorum kurtulmak için yani,12 gibi yapcam bakalım
Herşeyin hayırlısı diyorum
Haberini bekliyorum
Tamam canım benimİnşallah öyledir canım bilmiyorum o umut bende tavan yapmış durumda ama bata daha var diye de negatif çıkabilir diye düşünüyorum.. Yap sen canım kafan rahat etsin. Bende 2 kere yaptım ovu. ilkinde silikti ikici koyulaşmıştı.. zaten ilk kez yaptım onu benSen testi yap yaz hemen ben 12den sonra görebilirim ama oğluşu okula bırakıp geleceğim çünkü :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?