Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

10 gun var :)) 4-5gun sonra test yapmaya baslarsin ) insallah hamilesindir senin de guzel haberlerini aliriizz :)))

silik cizgi var hamilesin bence tebrikleerr :)))
Canim test yapmayi adetim iki gun gecerse yapmayi dusunuyorum 3 tane testim var adet gecmeden yapmak istemiyorum bakalim artik inseallah guzel haberler veririm..bir de turkiyeye gelicez hazirlik telasi falan olacak zaman hizli gecer oyle umuyorum

günaydınn bata son 1 gün kızlar. midemde doluluk ve bulantı var kokular yoğun geliyor bana. ovulasyon testi koyu çıktı ama diğeriyle tam aynı koyulukta değil. 2 gün önce idrar testi negatif, yaptığım gebelik testi daha soluktu.

günaydın kızlar adetimi bu hafta herhangi 1 gün olmam lazım gününe gününe değil benim . Yaklaşık 12.gün olacak bugün ara ara vuran kasık ağrılarım ve bel ağrılarım hala kesilmedi bacaklarıma kadar vuruyo bazen . Doktor ilişkiden sornaki 11 .günde kan testi yaptı ama negatif çıkmıştı. Yumurtalık idrar yolları vs. kontrollerimde temizdi. Olaki adet olmazsam test yapıcam tekrardan ama adet olursam şu ağrılara çok ama çok sinir olucam:)

insallah guzel haberlerini aliriizzz :)))

İnşallah canım bakalım bekliyorum.. 10,30dan sonra laboratuvara gönderiliyor kan... akşama doğru öğrenirim umarım ilk kan benimdi

Canım testin erken yapılmış negatif ondan çıkmış olabilir.. bekle biraz daha olmazsın da bebiş vardır inşallahhhhhh :)

Canım bütün kalbimle diliyorum inşallah hamilesindir ama hamilesin sen ya biliyorum ben
Bana gelince tam bi umutsuz vaka olsa anlardım kuzum ov testini de kafam google da belirtilere girmek istemediğim için yapıyorum kurtulmak için yani,12 gibi yapcam bakalım
Herşeyin hayırlısı diyorum
Haberini bekliyorum

İnşallah öyledir canım bilmiyorum o umut bende tavan yapmış durumda ama bata daha var diye de negatif çıkabilir diye düşünüyorum.. Yap sen canım kafan rahat etsin. Bende 2 kere yaptım ovu. ilkinde silikti ikici koyulaşmıştı.. zaten ilk kez yaptım onu ben Sen testi yap yaz hemen ben 12den sonra görebilirim ama oğluşu okula bırakıp geleceğim çünkü :))))

kızlar günaydın bata son 2 gün bugün sabah bel ağrısı ve kasık ağrısı ile uyandım. iki tane gebelik testi aldım. ama cesaret edemiyorum. bide ara ara sarımsı ve kremsi bi akıntı geliyor yani. ağzımda hep tuhaf bi tat

Kızlar günaydın sabah bir kalktım bogazim şişmiş burun tıkanmış çok feci grip oldum ya ilac kullanmak istemiyorum bebegime etki etmesin diye çarşamba günü dr randevum var o zamana kadar beklesem mi acaba

Canım testin erken yapılmış negatif ondan çıkmış olabilir.. bekle biraz daha olmazsın da bebiş vardır inşallahhhhhh :)[/QUOTE]

Bilmiyorum canımda çevremdekilerde aynı şeyi söylüyorlar ama belirtiler için erken psikolojitir diyenlerde var bende ona inandırıryorum kendimi. Bel ağrım,kasık ağrım tuttumu kendi kendime artık 'beynin seni kandırıyor aslında gerçek bir ağrı değil bu falan diyorum' iyice manyaklaştım:) Umarım sende güzel haberler alırsın merakla bekliyoruz.

Tamam canım benim
Düşün bak az önce hsg çektirmek için 18 Marta randevu mu da aldım çektirip tedaviye başlamak en güzeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…