Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım test varsa elinde yap için rahat etsin.. Negatif çıkarsa da üzülme batı bekle gelmezse tekrarlarsın testi.. Yap testi sonucunu koy bakalım biz de belki de vardır bebişşşşşş

Aynı durum bendede var canım benim adetim bu hafta olması gerekiyor. Bence bekle 2 gün daha sonra testini yap canım şimdi negatif çıkarsa moralini bozucaksın durduk yere günün geçsin öle yap . Ben ilişkinin 10 .gününde test yaptım tabi negatif çıktı nasıl moralimi bozdum o yüzden günüm şöle 4 5 gün geçmeden test yapmıcam

Canım herkeste belirti aynı dönemde olmuyor.. Kimisinde erken oluyor ama anlamıyor kimisinde adeti geçiyor hamileliği öğreniyor ama hala belirtisi olmuyor.. Sen biraz daha bekle sonra tekrar test yap. Bakalım ne çıkacak...? :)

Tamam canım benim
Düşün bak az önce hsg çektirmek için 18 Marta randevu mu da aldım çektirip tedaviye başlamak en güzeli..

Anladım canım hayırlısı olsun.. Bakarsın gerek kalmaz sende hamilesindir dur daha ovu testinin sonucunu almadık kiiiiiiiii :)

Hadi bakalim hayirlisi. Internetten barkod numarasini aldiysan ordan da bak daha once ogrenirsin :)

Inşallah canım

Canım test varsa elinde yap için rahat etsin.. Negatif çıkarsa da üzülme batı bekle gelmezse tekrarlarsın testi.. Yap testi sonucunu koy bakalım biz de belki de vardır bebişşşşşş
aynen kuzum yaaa bende çok cesaret edemiyorum açıkçası ama göğüsler falanda şişti baya. ne bileyim yani çatlamadan 1 hafta sonra başladı ağrı ve bi haftadır devam ediyo. özellikle ayağı kalktığım zaman bi baskı gibi hissediyorum. bakalm bugün birini yapayım bugün eğer negatif çıkarsa bide bat geecerse yaparım napim kafayı yiycem yoksa

oooo aynıyız kuzu gecen gün bata 5 gün vardı test almak geldi içimden eczanenenin oaraya gidince kendmle kavga ettim sus dedm yok sana test mest yürü yoluna manyadım iyice aslnda bata 1 de diyebilirim çünkü hep hesaplananan bat tarihinden bi iki gün önce olurum. normalde bugün bile bat olabilirim yani

Tatlim benim korkmadan bi gebelik teati yap eninde sonunda yapacaksin demi aklini mesgul etme fazla testte negatif ciksa bile ki inseallah cikmaz kan testi de verirsin isini garantiye alirain canim hadi bi cesaret
Canım dün adet oldum ben zaten bekliyordum nasip değilmiş hayırlısı inşallah. Artık çok fazla girmiyorum buraya spora yeniden başladım spor sitelerne giriyorum bi kaç ay böyle olsun bakalım :)

D ağrın sızın naısl canım kasıklarında böle ara ara vuran ağrılar bazen yorgunluk veren bir bel ağrısı ve ara ara yine mide bulantısı varmı ? Benim aynen bu saydıklarım ve bunun dışında bazen bacaklarımda ağırıyor. Ya acaba hamilemiyim düşüncesi insanı normal hayatın dışına çıkarıyor devamlı kafa orda ve o merak yiyiyp bitiriyor:) O yüzden kafanı başka yerlere vermeye çalış 2 güncük yani geçip gidicek istesekde istemesekte

evet canım aynıları var. bu sabah ağrı ile uyandım. bende bide akıntı var. bacak ağrısı değilde mesela dün işten çıktım bi yemek kokusu geldi burnuma kusacak kadar değil ama tiksindim. bide üzerimde acayip gerginlik var. birini dövebilrim yani öyle tuhaf bi sinir diyom ya manyadım iyice benm ağrılar tam bi haftadır var. bazen çok ağrıyo bazende böyle tatlı tatlı bi ağrı var ama olmuyo kuzu olmuyo ne yapsam kafa orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…