Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benimde öle bakma akıl verdiğime Bence hamişsin yaa çok heyecanlı benim daha var adetime çok düzenli dğeil 1 hafta daha beklicem. Birde karnında baskı gibi bişey varmı yani böle eğilim kalkerken sanki karnının içinde bi şişlik var gibi bir his:)

Canım akıntı dediğin nasıl ne renk benim 2 3 gündrü varda çok afedersin böle beyaz kremsi gibi ama adet öncesi olurmuş diye duydum ben onu o yüzden akıntı beni heyecanlandırmadı:)

Canım merdiven inip çıkma gibi durumlarda yavas hareket edersen bence bir sorun olmaz, ayrıca doktorunda tehlikeli bir durumdan bahsetmediyse hiçbişe olmaz. Bende çalışıorum ama işi bırakmayı düşünmüuorum. Bende kusma yok mide bulantısı ve bel ağrısı bendede var. Karar senin tabi ama iyi bir işin varsa, kendinide kötü hissetmiyorsan dikkatli olarak devam edebilirsin.

hamişlere sesleniyorum hamile olduğunu öğrenmeden önceki ağrınız nasıldı nolur biri bişi yazsın allah için ara ara bi ağrı mı oldıu yoksa ne bilim süreklimi oluyo.

Canım herkeste farklı oluyor. Bende kasık ağrısı, yorgunluk, uykusuzluk, mide bulantısı hafif hafif.
Tam belirtilerimi yazdım önceki konuşmalarımda istersen onuda okuyabilirsin.

evet canım aynısı oluyo bak normalde adet öncesi kuruluk olurmuş. bi araştır istersen inşallah hamişlik belirtisidir yaa

Canım k
ovulasyon sonrası çok silik çıkan testlerim bugün bata 1 gün var ovulasyon böyle çıktı. hamilelik olsa kopkoyu çıkmalı diyorsunuz o zaman bu ne ola ki :)
Canım koyu çıkmış bende bu kadar bile çıkmaz sonra yapınca paylaşırım bak, sende hamişlik olabilir

Canım k

Canım koyu çıkmış bende bu kadar bile çıkmaz sonra yapınca paylaşırım bak, sende hamişlik olabilir
pek yorum yazmıyorum ama yazışmalarınızı takip ediyorum canım. konuyla çok haşır neşir olmak iyi gelmiyor banada :) hayırlısı inş hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…