evet canım aynıları var. bu sabah ağrı ile uyandım. bende bide akıntı var. bacak ağrısı değilde mesela dün işten çıktım bi yemek kokusu geldi burnuma kusacak kadar değil ama tiksindim. bide üzerimde acayip gerginlik var. birini dövebilrim yani öyle tuhaf bi sinirdiyom ya manyadım iyice benm ağrılar tam bi haftadır var. bazen çok ağrıyo bazende böyle tatlı tatlı bi ağrı var ama olmuyo kuzu olmuyo ne yapsam kafa orda
evet canım aynıları var. bu sabah ağrı ile uyandım. bende bide akıntı var. bacak ağrısı değilde mesela dün işten çıktım bi yemek kokusu geldi burnuma kusacak kadar değil ama tiksindim. bide üzerimde acayip gerginlik var. birini dövebilrim yani öyle tuhaf bi sinirdiyom ya manyadım iyice benm ağrılar tam bi haftadır var. bazen çok ağrıyo bazende böyle tatlı tatlı bi ağrı var ama olmuyo kuzu olmuyo ne yapsam kafa orda
Olumsuzu cagrma canim sen hayrlisini dileEtiketlerim canım ama hiç belirtim yok kendimi umutsuz vaka olarak görüyorum:)
Kızlar bir şey sormak istiyorum yoğun bir ışte çalışıyorum kurumsal bir sirkette halkla iliskiler departmanindayim sürekli merdiven inip çıkıyorum yada bilgisayar basindayim bel agrim mide bulantim ve kusmam oluyor sizce isi birakip evde dinlenerek mi bebegime faydali olurum yoksa haraket halinde olmak mi daha iyi korkuyorum ilk olduğu için nasıl hareket edecegimi bilemiyorum eşim işi bırakmami istiyor ama ben çalışmak istiyorum onerisi olan yazsin lutfen
Ben her zaman hayırlısını istiyorum zaten canım ama olsa anlarım , üzmüyorum kendimi az önce hsg için randevu aldım 18 Marta çektirip tedaviye başlıcağım için mutluyum , umut doğdu içime randevudan sonra...Olumsuzu cagrma canim sen hayrlisini dile
hamişlere sesleniyorum hamile olduğunu öğrenmeden önceki ağrınız nasıldı nolur biri bişi yazsın allah için ara ara bi ağrı mı oldıu yoksa ne bilim süreklimi oluyo.
Sanada canım sende durumlar ne oldu?Herkeze hayirli guzel haftlar...
Olsun cnm ya hayirlisi. Insallah bidahaki aya hayirli haberlerini alirizYok canım adet oldum ben zaten bekliyordum nasip değilmiş hayırlısı inşallah
Hayrlisi olsun canim benim ins gerek kalmazBen her zaman hayırlısını istiyorum zaten canım ama olsa anlarım , üzmüyorum kendimi az önce hsg için randevu aldım 18 Marta çektirip tedaviye başlıcağım için mutluyum , umut doğdu içime randevudan sonra...
evet canım aynısı oluyo bak normalde adet öncesi kuruluk olurmuş. bi araştır istersen inşallah hamişlik belirtisidir yaabenimde öle bakma akıl verdiğimeBence hamişsin yaa çok heyecanlı benim daha var adetime çok düzenli dğeil 1 hafta daha beklicem. Birde karnında baskı gibi bişey varmı yani böle eğilim kalkerken sanki karnının içinde bi şişlik var gibi bir his:)
bhchrk disikartal87 Ve hamile bayanlarrr bugun dpo 15 yani adet olmam gereken gun bhcg degerim 452.03 cikti sizce deger nasil? Sizlerin kac cikmisti?
İnşaallah canım darısı sizlere ve tum olmayanlaraasüper tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahh
Günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrKan verdim bakalım bata 3 kala sonucu merakla bekliyorummm olmadı bu ay ovulasyon testi alıp bende başlayacağım..
elma_sekerim01 canım merak ediyorum yaptın mı testtt ???
süper tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahh
Inşallah canımHayrlisi olsun canim benim ins gerek kalmaz
Canım koyu çıkmış bende bu kadar bile çıkmaz sonra yapınca paylaşırım bak, sende hamişlik olabilirovulasyon sonrası çok silik çıkan testlerim bugün bata 1 gün var ovulasyon böyle çıktı. hamilelik olsa kopkoyu çıkmalı diyorsunuz o zaman bu ne ola ki :)
pek yorum yazmıyorum ama yazışmalarınızı takip ediyorum canım. konuyla çok haşır neşir olmak iyi gelmiyor banada :) hayırlısı inş hakkımızdaCanım k
Canım koyu çıkmış bende bu kadar bile çıkmaz sonra yapınca paylaşırım bak, sende hamişlik olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?