Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Geç kalmışım, hamileymişsin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Değer gayet iyi.
Allah razı olsun canım bundan 5 gun öncesıne bılıyodum hamılelıgımı canım ozaman 43 çıkmıştı 5 gunsonrada 452 çok şükür darısı sana ve tum ısteyenlere inşaallah

pek yorum yazmıyorum ama yazışmalarınızı takip ediyorum canım. konuyla çok haşır neşir olmak iyi gelmiyor banada :) hayırlısı inş hakkımızda
Bende senin gibi düşünüyorum ama adete az kala burda buluyorum kendini iyi değil sürekli bu konularla yatıp kalkmak biliyorum ama uygulayamıyorum çok istediğim için herşey nasip kısmet inşallah herkezin yüzü güler

kızlar test yaptım ve negatif ama bata 2 gün var. anlaşlan bat geçmeden bida test yapmak yok

Dayanamadın yaptın yine test dimi:)) Bende bugün alsammı acaba yarın sabah denerim diyodum şimdi vazgeçtim yorumunu görünce Belirtilerimiz çok benziyor seninle merakla bekliyorum

Dayanamadın yaptın yine test dimi:)) Bende bugün alsammı acaba yarın sabah denerim diyodum şimdi vazgeçtim yorumunu görünce Belirtilerimiz çok benziyor seninle merakla bekliyorum
VALLA CANIM AYNEN ÖYLE DAYANAMADM AMA PİŞMAN OLMADIM HAYAL KIRIKLIĞIDA YAŞAMADIM ÇÜNKÜ KIRMIZIYI GÖRMEDEN UMUTLAR SÖNMEZ AMA AKILLANDM ADET GEÇMEDEN YAPMIYCAM

kontrol çizginde çok koyu değil canım. Allahtan hayırlısı bakalım benimde ufaktan sızılar başlıyor gelecek galiba.

ne olsun canim hep ayni adet olmadim 5 gun gecti ama cesaret edip test yapamiyorum daha 2 gun gecsin ozaman yaparim varsada cikar ozaman artik bir hafta gecmis olucak hayirlisi artik sen ne durumdasin
Bayağı gecikmişsin canım hayırlısı inşallah önceki sayfada ov. Testi yaptım yine olmadı canım hayırlısı

Yapma canım ne olursun ümit verme olumsuz diye alıştırdım artık kendimi inan olumlu olacağını bilsem dünyaları verseler o kadar mutlu olmam ama çook silik bu.hayırlısı adeti beklicez
Bencede canim adeti bekle olumlu dusunme artik olmlu dsununce hayal kirklgi cok oluor.ben gecen ay kesin hamileyim dedim lekelnmem oldu bas donmeleri faln adet geckmesi artik kendmi hazrldm kesn hamileyim lekelenmeden iki gun snra adet geldi okadar kotu oldm ki yikldm resmen oyuzden oluruna birak Rabbim hayrlisini versin insallah

peki senin kasık ağrın bel ağrın varmıydı geçen ay yani bende kendime hep değilimdir diyorumda kaç gündür hiç geçmesi kasık ağrım bel ağrım şişkinliğim falan

Merhaba kızlar bende beklemedeyim klomen+çatlatma iğnesi tedavisi uyguladık tek yumurtam vardı iğne vurulalı 9.gün bugün beklemedeyim rabbim isteyen herkese bir an önce bebiş versin inşaallahh.

Öyle canım bu testi de artık üstüne düşmem önüme bakarım diye yapmıştım
Rabbim inşallah hayırlısı ne ise onu versin tez vakit...

Merhaba yeniden ben hala regl olmadim hic sasmazdi bu defa 2 gun gecti, 14.42 de doktor randevum var insallah kist yuzunden degil bebis yuzundendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…