- 28 Temmuz 2014
- 815
- 672
- 103
Allah razı olsun canım bundan 5 gun öncesıne bılıyodum hamılelıgımı canım ozaman 43 çıkmıştı 5 gunsonrada 452 çok şükür darısı sana ve tum ısteyenlere inşaallahGeç kalmışım, hamileymişsin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Değer gayet iyi.
Bende senin gibi düşünüyorum ama adete az kala burda buluyorum kendini iyi değil sürekli bu konularla yatıp kalkmak biliyorum ama uygulayamıyorum çok istediğim için herşey nasip kısmet inşallah herkezin yüzü gülerpek yorum yazmıyorum ama yazışmalarınızı takip ediyorum canım. konuyla çok haşır neşir olmak iyi gelmiyor banada :) hayırlısı inş hakkımızda
kızlar test yaptım ve negatif ama bata 2 gün var. anlaşlan bat geçmeden bida test yapmak yok
VALLA CANIM AYNEN ÖYLE DAYANAMADM AMA PİŞMAN OLMADIM HAYAL KIRIKLIĞIDA YAŞAMADIM ÇÜNKÜ KIRMIZIYI GÖRMEDEN UMUTLAR SÖNMEZDayanamadın yaptın yine test dimi:)) Bende bugün alsammı acaba yarın sabah denerim diyodum şimdi vazgeçtim yorumunu görünceBelirtilerimiz çok benziyor seninle merakla bekliyorum
kontrol çizginde çok koyu değil canım. Allahtan hayırlısı bakalım benimde ufaktan sızılar başlıyor gelecek galiba.Candysisters sweetwitch01
Kızlar etiketlememi istemiştiniz test i yaptım bat a 3 gün kaldı ama ümit yok gördüğünüz gibi dediğim gibi hsg çekilcek tedaviye başlıcam herşeyin hayırlısı diyorum
ne olsun canim hep ayni adet olmadim 5 gun gecti ama cesaret edip test yapamiyorum daha 2 gun gecsin ozaman yaparim varsada cikar ozaman artik bir hafta gecmis olucak hayirlisi artik sen ne durumdasinSanada canım sende durumlar ne oldu?
Cnm benim o kadar yuksek cikmadi. Ben 25 gunde bir adet oluodum. Adetim 2 gun gecince tani 27.gun gittigimde 143.6 cikmistibhchrk disikartal87 Ve hamile bayanlarrr bugun dpo 15 yani adet olmam gereken gun bhcg degerim 452.03 cikti sizce deger nasil? Sizlerin kac cikmisti?
Kiz nasil duruosun yapmadan hemde 5 gun gecmis :)ne olsun canim hep ayni adet olmadim 5 gun gecti ama cesaret edip test yapamiyorum daha 2 gun gecsin ozaman yaparim varsada cikar ozaman artik bir hafta gecmis olucak hayirlisi artik sen ne durumdasin
Benim ovulasyon adete 3 gun kala bunda cok cok silikti cnmCandysisters sweetwitch01
Kızlar etiketlememi istemiştiniz test i yaptım bat a 3 gün kaldı ama ümit yok gördüğünüz gibi dediğim gibi hsg çekilcek tedaviye başlıcam herşeyin hayırlısı diyorum
Bayağı gecikmişsin canım hayırlısı inşallah önceki sayfada ov. Testi yaptım yine olmadı canım hayırlısıne olsun canim hep ayni adet olmadim 5 gun gecti ama cesaret edip test yapamiyorum daha 2 gun gecsin ozaman yaparim varsada cikar ozaman artik bir hafta gecmis olucak hayirlisi artik sen ne durumdasin
Yapma canım ne olursun ümit verme olumsuz diye alıştırdım artık kendimi inan olumlu olacağını bilsem dünyaları verseler o kadar mutlu olmam ama çook silik bu.hayırlısı adeti beklicezBenim ovulasyon adete 3 gun kala bunda cok cok silikti cnm
Bencede canim adeti bekle olumlu dusunme artik olmlu dsununce hayal kirklgi cok oluor.ben gecen ay kesin hamileyim dedim lekelnmem oldu bas donmeleri faln adet geckmesi artik kendmi hazrldm kesn hamileyim lekelenmeden iki gun snra adet geldi okadar kotu oldm ki yikldm resmen oyuzden oluruna birak Rabbim hayrlisini versin insallahYapma canım ne olursun ümit verme olumsuz diye alıştırdım artık kendimi inan olumlu olacağını bilsem dünyaları verseler o kadar mutlu olmam ama çook silik bu.hayırlısı adeti beklicez
herkes de farklı olur canım değerlerbhchrk disikartal87 Ve hamile bayanlarrr bugun dpo 15 yani adet olmam gereken gun bhcg degerim 452.03 cikti sizce deger nasil? Sizlerin kac cikmisti?
Bencede canim adeti bekle olumlu dusunme artik olmlu dsununce hayal kirklgi cok oluor.ben gecen ay kesin hamileyim dedim lekelnmem oldu bas donmeleri faln adet geckmesi artik kendmi hazrldm kesn hamileyim lekelenmeden iki gun snra adet geldi okadar kotu oldm ki yikldm resmen oyuzden oluruna birak Rabbim hayrlisini versin insallah
Öyle canım bu testi de artık üstüne düşmem önüme bakarım diye yapmıştımBencede canim adeti bekle olumlu dusunme artik olmlu dsununce hayal kirklgi cok oluor.ben gecen ay kesin hamileyim dedim lekelnmem oldu bas donmeleri faln adet geckmesi artik kendmi hazrldm kesn hamileyim lekelenmeden iki gun snra adet geldi okadar kotu oldm ki yikldm resmen oyuzden oluruna birak Rabbim hayrlisini versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?