Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Vallahi kiz adete 3 gun vardi hem ovu yaptim hem gebelik testi. Ovuye baktim cok cok silik cikti. Yani boyle hani ovuye basladigin ilk zamanlar olur ya oyle cikti. Gebelik testine de bi baktim cok cok silik cizgi cikmisti. Ertesi gun kan verdim 18 cikmisti deger :)
Yapma canım ne olursun ümit verme olumsuz diye alıştırdım artık kendimi inan olumlu olacağını bilsem dünyaları verseler o kadar mutlu olmam ama çook silik bu.hayırlısı adeti beklicez

Elim mahkum en iyisi adeti beklemek inşallah güzel haberlerle...

Kızlar dün bulantı kusma ile basim dertteydi şimdi ise grip oldum ne talihsizlik ya oturup aglayacagim simdi.bebegim icin ilac kullanmaktan korkuyorum doğal yolla üstesinden gelmek istiyorum mucizevi karışımı olan var mi

ama ama sankiiiii aynı koyuluktalar gibii.... C de açık renk çünküü.... 3 gün daha bekle bakalım... ben var gibi hissetttimmmmm

Kızlar dün bulantı kusma ile basim dertteydi şimdi ise grip oldum ne talihsizlik ya oturup aglayacagim simdi.bebegim icin ilac kullanmaktan korkuyorum doğal yolla üstesinden gelmek istiyorum mucizevi karışımı olan var mi

Canım ıhlamur içebilirsin zencefil içebilirsin bal ve pekmez yiyebilirsin.. Ne yazık ki hamilelikte ilaçsız olunca geç iyileşiliyor ama adaçayı kekik çayı falan içme sakın...onlar düşük yapmana sebep olabilir.. doktor bana hamileyken nane,kekik,maydanoz ve adaçayı hariç diğer çayları içebilirsin demişti.. dikkat et sıcak tut kendini

bi de yeşil çay da yasak

Cok tesekkurler her tarafin ağrıyor bogazim şişti burun tıkalı ilk haftalar olunca korkmaya başladım çok zayıf bir bünyeye sahibim

Cok tesekkurler her tarafin ağrıyor bogazim şişti burun tıkalı ilk haftalar olunca korkmaya başladım çok zayıf bir bünyeye sahibim

Sıcak su ile burnuna buhar çek canım tıkanıklığı da açılır hem.. Sebzeyi bol tüket kırmızı ette bir sıkıntın yoksa tüketebilirsin bünyene iyi gelir.. Malum kana ihtiyacın var Balık tüket.. Ceviz,badem vs.. :) Çok olmamak şartıyla ama

Yurmutlama güününden kaç gün sonra öğrendin canım sen hamile olduğunu?

kızlar uzun süredir giremedim de merak ettim ultrasyona girip kesesini gören var mı :) varsa büyüklüğü ne kadar :)

Kızlar bugün hormon testimi yaptırdım estradiol 44,33 fsh 5,88 lh 7,34 prolaktin 26,3 tsh ,79 sizce değerler nasıl ya bana prolaktin yüksek dedi onun için ilaç verdi 2haftada 1 tane içilecek birde klomenn verdi onunn hepsinimi içicez yumurta takibi yapacakmış 16 sına tekrar gel dedi

kızlar uzun süredir giremedim de merak ettim ultrasyona girip kesesini gören var mı :) varsa büyüklüğü ne kadar :)
biz dün gördük :) minikim 4 hafta 3 günlükmüş dün.. kesesi 6mm di :) cuma günü de kalp atışını duycaz inşallah :) disikartal87 da yarın görmeye gidicek keseyi :) sen gördün mü :)

Kızlar lekelenme yaşadınız mı benden az önce açık kahverengı akıntı geldi bhchrk disikartal87
ben yaşadım canım.. kanına baktır 2 günde iki katı artış varsa benimki gibi rahmin genişlediği için kanama oluyordur.. kesede kanama alanı görülmedi sorun yok yani rahim genişledikçe kanama olacak benim böyle demekki

daha yumurtlama zamanım bile gelmedi ama şimdiden sabırsızlanmaya başladım :) İnşallah bu ay meleğim gelir :) :) gelmezsede canı sağolsun
Sizleri sessiz sessiz takip ediyorum kızlar gelmiyo yazmıyo demeyin sakın :) daha folum yok yumurtam yok ee haliyle yazacak belirtide yok

hamile arkadaşlar buda benim sabah ki ovulasyon testim adet günüm yarın. ne dersiniz umut var mı :?????

Eklentiler

• SAM_1913.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…