- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Yapma canım ne olursun ümit verme olumsuz diye alıştırdım artık kendimi inan olumlu olacağını bilsem dünyaları verseler o kadar mutlu olmam ama çook silik bu.hayırlısı adeti beklicez
Elim mahkum en iyisi adeti beklemek inşallah güzel haberlerle...Vallahi kiz adete 3 gun vardi hem ovu yaptim hem gebelik testi. Ovuye baktim cok cok silik cikti. Yani boyle hani ovuye basladigin ilk zamanlar olur ya oyle cikti. Gebelik testine de bi baktim cok cok silik cizgi cikmisti. Ertesi gun kan verdim 18 cikmisti deger :)
@EFfatmagulsweetwitch01
Kızlar etiketlememi istemiştiniz test i yaptım bat a 3 gün kaldı ama ümit yok gördüğünüz gibi dediğim gibi hsg çekilcek tedaviye başlıcam herşeyin hayırlısı diyorum
Geç kalmışım, hamileymişsin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Değer gayet iyi.
Kızlar dün bulantı kusma ile basim dertteydi şimdi ise grip oldum ne talihsizlik ya oturup aglayacagim simdi.bebegim icin ilac kullanmaktan korkuyorum doğal yolla üstesinden gelmek istiyorum mucizevi karışımı olan var mi
Yapmama gerek kalmadı cnm regl oldum :)test yaptın mı canım merek ettim adetin geçmişti.
bi de yeşil çay da yasakCanım ıhlamur içebilirsin zencefil içebilirsin bal ve pekmez yiyebilirsin.. Ne yazık ki hamilelikte ilaçsız olunca geç iyileşiliyor ama adaçayı kekik çayı falan içme sakın...onlar düşük yapmana sebep olabilir.. doktor bana hamileyken nane,kekik,maydanoz ve adaçayı hariç diğer çayları içebilirsin demişti.. dikkat et sıcak tut kendini
Cok tesekkurler her tarafin ağrıyor bogazim şişti burun tıkalı ilk haftalar olunca korkmaya başladım çok zayıf bir bünyeye sahibimCanım ıhlamur içebilirsin zencefil içebilirsin bal ve pekmez yiyebilirsin.. Ne yazık ki hamilelikte ilaçsız olunca geç iyileşiliyor ama adaçayı kekik çayı falan içme sakın...onlar düşük yapmana sebep olabilir.. doktor bana hamileyken nane,kekik,maydanoz ve adaçayı hariç diğer çayları içebilirsin demişti.. dikkat et sıcak tut kendini
Cok tesekkurler her tarafin ağrıyor bogazim şişti burun tıkalı ilk haftalar olunca korkmaya başladım çok zayıf bir bünyeye sahibim
Vallahi kiz adete 3 gun vardi hem ovu yaptim hem gebelik testi. Ovuye baktim cok cok silik cikti. Yani boyle hani ovuye basladigin ilk zamanlar olur ya oyle cikti. Gebelik testine de bi baktim cok cok silik cizgi cikmisti. Ertesi gun kan verdim 18 cikmisti deger :)
14 subat yada 13 subat yumurtlama gunumdu 24 subat carsamba gunu aksam ustu yapmistim cok silik ciktiYurmutlama güününden kaç gün sonra öğrendin canım sen hamile olduğunu?
biz dün gördük :) minikim 4 hafta 3 günlükmüş dün.. kesesi 6mm di :) cuma günü de kalp atışını duycaz inşallah :)kızlar uzun süredir giremedim de merak ettim ultrasyona girip kesesini gören var mı :) varsa büyüklüğü ne kadar :)
ben yaşadım canım.. kanına baktır 2 günde iki katı artış varsa benimki gibi rahmin genişlediği için kanama oluyordur.. kesede kanama alanı görülmedi sorun yok yani rahim genişledikçe kanama olacak benim böyle demekki
14 subat yada 13 subat yumurtlama gunumdu 24 subat carsamba gunu aksam ustu yapmistim cok silik cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?