sanki koyu gibi :) gebelik testi de yapsanaaa :))hamile arkadaşlar buda benim sabah ki ovulasyon testim adet günüm yarın. ne dersiniz umut var mı :?????
1 tane testim kaldı yarın son ovulasyonu yapayım diyorum. dahada koyulaşmış olursa ve adet olmazsam ertesi sabahta gebelik testini yapsam :) çok su tüketiyorumda o yüzden test şuan doğru sonucu göstermeyebilirsanki koyu gibi :) gebelik testi de yapsanaaa :))
Bence gebelik testi de yap :) olabilir bence :)hamile arkadaşlar buda benim sabah ki ovulasyon testim adet günüm yarın. ne dersiniz umut var mı :?????
zaten ovulasyon testi sabah ilk idrarla cok silik cikar hatta nerdeyse cikmaz :) cunku ovu testi sabah 10dan sonra olculur.. eger koyu cikarsa hamilesin1 tane testim kaldı yarın son ovulasyonu yapayım diyorum. dahada koyulaşmış olursa ve adet olmazsam ertesi sabahta gebelik testini yapsam :) çok su tüketiyorumda o yüzden test şuan doğru sonucu göstermeyebilir
saol canım ama ben ovulasyon testlerimi hep sabah 8.10 gibi yaptım. ikinci idrarla. bunuda öyle yaptım. çünkü gün içinde çok su tüketiyorum çıkmıyor . yarın ovulasyonumu yapayım dedin gibi koyu olursa gebeliğide yaparım :)zaten ovulasyon testi sabah ilk idrarla cok silik cikar hatta nerdeyse cikmaz :) cunku ovu testi sabah 10dan sonra olculur.. eger koyu cikarsa hamilesin)
zaten ovulasyon testi sabah ilk idrarla cok silik cikar hatta nerdeyse cikmaz :) cunku ovu testi sabah 10dan sonra olculur.. eger koyu cikarsa hamilesin)
Cok daginik cikmis ama test bekle biraz duzelir o kirmiziliklar o zaman belli olurMerhaba anneler ve anne adayları
Bu da benim testim geçen ay tutturamadık bu ay çalışmalara devam ediyoruz adetim az olunca heveslenip yaptım ama benim göbüş boş heralde
Keşke olsa canım ya hayırlısıama ama sankiiiii aynı koyuluktalar gibii.... C de açık renk çünküü.... 3 gün daha bekle bakalım... ben var gibi hissetttimmmmm
Cok daginik cikmis ama test bekle biraz duzelir o kirmiziliklar o zaman belli olur
Keşke olsa canım ya hayırlısı
Evet c de her zaman çok koyu olurdu c de açık renkli testte bence bi tuhaflık vardı bugün kü testte bak iki tane çekmiştim diğeri bu.
Senin sonuç çıkmadı mı ?
ovu testlerinin icinde oyle yaziyor cunku lh hormonu sabah salgilanmaya basladigi icin saat 10 ile 20 arasi en dogru sonucu verirmissaol canım ama ben ovulasyon testlerimi hep sabah 8.10 gibi yaptım. ikinci idrarla. bunuda öyle yaptım. çünkü gün içinde çok su tüketiyorum çıkmıyor . yarın ovulasyonumu yapayım dedin gibi koyu olursa gebeliğide yaparım :)
Arkadaslar merhaba. Bana yardımcı olur musunuz. Adetime 6 gun var. Şöyle bi belirtim var. 10 dakikada yada yarim saatte bir sag kasigima igne batirip çekiyorlar gibi bir sızı oluyor iki saniye sürüp geciyor sonra tekrar. Bir saat icinde en az 2 kere oluyor ama bir yada iki saniye sürüyor.
Bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Ağzın bal yesin canımmm , bilmiyorum ama bu test arızalı çıktı yarın bi test daha yapsam mı acaba20 dk falan bekledim aynı kaldı neyse artık meleğim ordaysan ses ver midemi bulandır diyorum kendi kendime
Bence var sende :)))
Benimde bat 20mart canjm belirtin varmi igne oldunmumerhabalar :) Benimde bat 20 mart. Heyecanlı bekleyiş :)
Ay inşallah ilk kullandığınızda kalırız canım bende fsh yüksekliği var onun için yaptırmam lazım zaten lekeler geldi adet olcam biran önce ilaca başlamak istiyorum.. adet ne zaman canım seninCanim bende PCO var. Bende bu ay Diane 35 kullandım on martta bitiyor. Adetin 4. Günü gel yumurta geliştirici ilaç vereyim dedi. Lh 18 benim. Büyük ihtimal klomen verir. İnşaallah kullandığımız ay hamis kalırız. Sen adet olunca tekrar mi hormon testleri yaptiracan? Bende mi yaptirsam acaba
Benimde bat 20mart canjm belirtin varmi igne oldunmu
Ağzına bal ye
Ağzın bal yesin canımmm , bilmiyorum ama bu test arızalı çıktı yarın bi test daha yapsam mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?