Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sanki koyu gibi :) gebelik testi de yapsanaaa :))
1 tane testim kaldı yarın son ovulasyonu yapayım diyorum. dahada koyulaşmış olursa ve adet olmazsam ertesi sabahta gebelik testini yapsam :) çok su tüketiyorumda o yüzden test şuan doğru sonucu göstermeyebilir

1 tane testim kaldı yarın son ovulasyonu yapayım diyorum. dahada koyulaşmış olursa ve adet olmazsam ertesi sabahta gebelik testini yapsam :) çok su tüketiyorumda o yüzden test şuan doğru sonucu göstermeyebilir
zaten ovulasyon testi sabah ilk idrarla cok silik cikar hatta nerdeyse cikmaz :) cunku ovu testi sabah 10dan sonra olculur.. eger koyu cikarsa hamilesin )

Merhaba anneler ve anne adayları

Bu da benim testim geçen ay tutturamadık bu ay çalışmalara devam ediyoruz adetim az olunca heveslenip yaptım ama benim göbüş boş heralde

Eklentiler

• 20160306_074026.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 63
zaten ovulasyon testi sabah ilk idrarla cok silik cikar hatta nerdeyse cikmaz :) cunku ovu testi sabah 10dan sonra olculur.. eger koyu cikarsa hamilesin )
saol canım ama ben ovulasyon testlerimi hep sabah 8.10 gibi yaptım. ikinci idrarla. bunuda öyle yaptım. çünkü gün içinde çok su tüketiyorum çıkmıyor . yarın ovulasyonumu yapayım dedin gibi koyu olursa gebeliğide yaparım :)

Hadi yaaa..... desene benim geçen yaptığım boşunaydı... ben sabah 6.30da ilk idrarla yaptım yine de çizgi vardı paylaştım hatta resmini.. demek ki zamanlamam hatalıymış... tüh bak bilmiyordum ben

ama ama sankiiiii aynı koyuluktalar gibii.... C de açık renk çünküü.... 3 gün daha bekle bakalım... ben var gibi hissetttimmmmm
Keşke olsa canım ya hayırlısı
Evet c de her zaman çok koyu olurdu c de açık renkli testte bence bi tuhaflık vardı bugün kü testte bak iki tane çekmiştim diğeri bu.
Senin sonuç çıkmadı mı ?

Eklentiler

• 20160307_120419.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 60
Cok daginik cikmis ama test bekle biraz duzelir o kirmiziliklar o zaman belli olur
20 dk falan bekledim aynı kaldı neyse artık meleğim ordaysan ses ver midemi bulandır diyorum kendi kendime
Keşke olsa canım ya hayırlısı
Evet c de her zaman çok koyu olurdu c de açık renkli testte bence bi tuhaflık vardı bugün kü testte bak iki tane çekmiştim diğeri bu.
Senin sonuç çıkmadı mı ?

Bence var sende :)))

ovu testlerinin icinde oyle yaziyor cunku lh hormonu sabah salgilanmaya basladigi icin saat 10 ile 20 arasi en dogru sonucu verirmis ) sabah ilk idrarinla yap bakalim koyu cikarsa bi de gebelik yaap

Arkadaslar merhaba. Bana yardımcı olur musunuz. Adetime 6 gun var. Şöyle bi belirtim var. 10 dakikada yada yarim saatte bir sag kasigima igne batirip çekiyorlar gibi bir sızı oluyor iki saniye sürüp geciyor sonra tekrar. Bir saat icinde en az 2 kere oluyor ama bir yada iki saniye sürüyor.

Bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Olabilir canım genelde hamile olanlar bu gibi ağrılardan bahsediyor. Devamlı değil ama ara ara batma şeklinde

Kızlar gecen ay cok kasikta batma göğüste aci hissettim ama negatif ti bu ay sadece uclari sizliyor bide iliskide cok kasik ağrısı oldu boyle belirti olurmu

Ay inşallah ilk kullandığınızda kalırız canım bende fsh yüksekliği var onun için yaptırmam lazım zaten lekeler geldi adet olcam biran önce ilaca başlamak istiyorum.. adet ne zaman canım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…