Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet canim herkeste yasanan bi belirti bu

Bana var gibi geldi. Hayırlısı olsun.
ayy herkes var gibi diyor kızlar hiç belirtim yok ama bilemiyorum ki testte bozuk gibi c de çok koyu değil inşallahhh vardır ya yarın ilk işim yine test yapmak olcak ama boşuna ümit etmek istemiyorum 1.5yıldır bekliyorum çünki sonu hep hüsrandı inşallah bu sefer güzel haberler veririm

elma_sekerim01 Canım sonucum çıktı.. Yine aynı 2.0.. Ben anlamadım kanda mı çıkmıyor benim yoksa bu belirtilerde mi bir tuhaflık var.. ama yine de umudumu kaybetmiyorum.. Bata daha var.. bakalım 4 gün geçsin battan.. randevu alıp usg ile baktırırım.. Kist falan mı öğrenmem lazım çünkü

4 gün sonra tekrar yaptır 8 felan çıkması lazım eğer varsa ayy bence vaarr :)))))))

canım inşallah Rabbim yüzümüze gülsün bekle bakalım sonuç 0 lı değil 2 çıkmış birde,o kadar belirtin cabası zaten..
inşallah vardır kuzum hayırlısı ile ...

4 gün sonra tekrar yaptır 8 felan çıkması lazım eğer varsa ayy bence vaarr :)))))))

İnşallah canım.. Karnım öyle tuhaf ki.. Regl belirtim yok kesinlikle.. Hatta karnımı sıkan bir şey giydiğimde yanıyor gibi oluyor değiştirmek durumunda kalıyorum o derece...

Eklentiler

• Adsız.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 77
canım inşallah Rabbim yüzümüze gülsün bekle bakalım sonuç 0 lı değil 2 çıkmış birde,o kadar belirtin cabası zaten..
inşallah vardır kuzum hayırlısı ile ...

Yok evet 0 değil ama ne bilim.. Bekleyeceğim bata kadar oldum oldum.. olmadım gideceğim kontrole artık.. O kadar belirti yani öldürdü beni

Yok evet 0 değil ama ne bilim.. Bekleyeceğim bata kadar oldum oldum.. olmadım gideceğim kontrole artık.. O kadar belirti yani öldürdü beni
Evet canım ya o kadar belirti neyin nesi bence var sende bak git en kısa zamanda doktora,ya ovulasyon yapsana sende canım koy bakalım çok merak ettim bizim aynı ya nasıl çıkcak diye

Evet canım ya o kadar belirti neyin nesi bence var sende bak git en kısa zamanda doktora,ya ovulasyon yapsana sende canım koy bakalım çok merak ettim bizim aynı ya nasıl çıkcak diye

Canım cuma günü yaptım ben ovulasyon testini.. koydum hatta .. ama bak sana tekrar ekleyeyim. ben ilk idrarla yaptım zaten Şimdi koyulaşmışsa bilemem yeni yapmadım.. zaten eczaneden almam lazım evde test kalmadı

Eklentiler

• 20160304_070000.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar adetten sonra 9. Gundeyim bi ovu yapayım dedim.sizce tahmini kac gune yumurtlarım.5 li paketti.oyuzden 12. Gun den sonra hergun yapicam.bu denemelik

Allah Allah sen 2 gün sonra yine kan testi yaptır.. eğer yoksa sen bi hormonlarına baktır kuzum

Ben batı bekleyeceğim canım.. Haftaya olmazsam gideceğim doktora.. Belki de kist vardır.. Daha önce de olmuştu.. Sonra geçmişti.. Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…