- 5 Şubat 2016
- 204
- 78
- 13
Evet igne oldum ikinci tedavim gogus uclarimda koyulasma ve aci varHayır korunmayı yeni bıraktık biz ilk denememiz. Hiçbir belirtimde yok siz iğne mi oldunuz belirtiniz var mı
Evet igne oldum ikinci tedavim gogus uclarimda koyulasma ve aci var
Canim hayalet bi cizgi var insallah ignenin etkisi degildirCanım nasılsın bugün benim çatlama iğnesinden sonra 11. Günüm test yaptım umut var mı sence
Evet canim herkeste yasanan bi belirti buArkadaslar merhaba. Bana yardımcı olur musunuz. Adetime 6 gun var. Şöyle bi belirtim var. 10 dakikada yada yarim saatte bir sag kasigima igne batirip çekiyorlar gibi bir sızı oluyor iki saniye sürüp geciyor sonra tekrar. Bir saat icinde en az 2 kere oluyor ama bir yada iki saniye sürüyor.
Bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Bana var gibi geldi. Hayırlısı olsun.@EFfatmagulsweetwitch01
Kızlar etiketlememi istemiştiniz test i yaptım bat a 3 gün kaldı ama ümit yok gördüğünüz gibi dediğim gibi hsg çekilcek tedaviye başlıcam herşeyin hayırlısı diyorum
ayy herkes var gibi diyor kızlarBana var gibi geldi. Hayırlısı olsun.
bu arada ovulasyon testi ama bu gebelik değil canım,sen gebelik testi sandın galibaBana var gibi geldi. Hayırlısı olsun.
insallah hayirlisi neyse o olur :)Bayağı gecikmişsin canım hayırlısı inşallah önceki sayfada ov. Testi yaptım yine olmadı canım hayırlısı
amin canım inşallahinsallah hayirlisi neyse o olur :)
neyapayim canim en son 2 gun gecmisti yapmistim ve nagatif ti o yuzden cesaretim yok yapmayaKiz nasil duruosun yapmadan hemde 5 gun gecmis :)
4 gün sonra tekrar yaptır 8 felan çıkması lazım eğer varsaelma_sekerim01 Canım sonucum çıktı.. Yine aynı 2.0.. Ben anlamadım kanda mı çıkmıyor benim yoksa bu belirtilerde mi bir tuhaflık var.. ama yine de umudumu kaybetmiyorum.. Bata daha var.. bakalım 4 gün geçsin battan.. randevu alıp usg ile baktırırım.. Kist falan mı öğrenmem lazım çünkü
canım inşallah Rabbim yüzümüze gülsün bekle bakalım sonuç 0 lı değil 2 çıkmış birde,o kadar belirtin cabası zaten..elma_sekerim01 Canım sonucum çıktı.. Yine aynı 2.0.. Ben anlamadım kanda mı çıkmıyor benim yoksa bu belirtilerde mi bir tuhaflık var.. ama yine de umudumu kaybetmiyorum.. Bata daha var.. bakalım 4 gün geçsin battan.. randevu alıp usg ile baktırırım.. Kist falan mı öğrenmem lazım çünkü
4 gün sonra tekrar yaptır 8 felan çıkması lazım eğer varsaayy bence vaarr :)))))))
canım inşallah Rabbim yüzümüze gülsün bekle bakalım sonuç 0 lı değil 2 çıkmış birde,o kadar belirtin cabası zaten..
inşallah vardır kuzum hayırlısı ile ...
Evet canım ya o kadar belirti neyin nesi bence var sende bak git en kısa zamanda doktora,ya ovulasyon yapsana sende canım koy bakalım çok merak ettim bizim aynı ya nasıl çıkcak diyeYok evet 0 değil ama ne bilim.. Bekleyeceğim bata kadar oldum oldum.. olmadım gideceğim kontrole artık..O kadar belirti yani öldürdü beni
Evet canım ya o kadar belirti neyin nesi bence var sende bak git en kısa zamanda doktora,ya ovulasyon yapsana sende canım koy bakalım çok merak ettim bizim aynı ya nasıl çıkcak diye
Allah Allah sen 2 gün sonra yine kan testi yaptır.. eğer yoksa sen bi hormonlarına baktır kuzumCanım cuma günü yaptım ben ovulasyon testini.. koydum hatta .. ama bak sana tekrar ekleyeyim. ben ilk idrarla yaptım zaten
Allah Allah sen 2 gün sonra yine kan testi yaptır.. eğer yoksa sen bi hormonlarına baktır kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?