- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Anladım canım erken olduğu için silik çıkmış ya benim aslında 31 günde bir adetim olur takvimim 10 mart gösteriyor cep te kayıtlı olan ,ama en son 7 şubat adet oldum 10 mart 33.gün olmuş oluyor hesapladığımda,bu takvimde sapıttı:))Canım cuma günü yaptım ben ovulasyon testini.. koydum hatta .. ama bak sana tekrar ekleyeyim. ben ilk idrarla yaptım zatenŞimdi koyulaşmışsa bilemem yeni yapmadım.. zaten eczaneden almam lazım evde test kalmadı
Anladım canım erken olduğu için silik çıkmış ya benim aslında 31 günde bir adetim olur takvimim 10 mart gösteriyor cep te kayıtlı olan ,ama en son 7 şubat adet oldum 10 mart 33.gün olmuş oluyor hesapladığımda,bu takvimde sapıttı:))
adetinin 3. günü gitmen daha doğru olur hem yumurtalıklarına da baktırırsınBen batı bekleyeceğim canım.. Haftaya olmazsam gideceğim doktora.. Belki de kist vardır.. Daha önce de olmuştu.. Sonra geçmişti.. Bilemedim
İnşallah canim ya. Benim FSH normal de lh yüksek polikistik olanlarda bu oran yüksek oluyor genelde. İnşallah kullandığımız ilk ay hamile kalırız. Benim ilaç dört tane kaldı bittikten 2 3 gün sonra adet olurum heralde canım. Adetin 4. Günü gel ilaca başlayalım dediAy inşallah ilk kullandığınızda kalırız canım bende fsh yüksekliği var onun için yaptırmam lazım zaten lekeler geldi adet olcam biran önce ilaca başlamak istiyorum.. adet ne zaman canım senin
adetinin 3. günü gitmen daha doğru olur hem yumurtalıklarına da baktırırsınama inşallah gerek kalmaz da hamilesindir :)))
İNŞALLAH CANIM SENDE ÖYLE YAP BAKALIM ,BEN HSG İÇİN RANDEVU BİLE ALDIM HAZIRLIKLIYIM HERŞEYE NASİP KISMETTEN ÖTEYE GİDİLMEZMİŞ..Evet canım silik çıktı benim.. ama bu sene şubat 29du 9unda falan oluyor senin bat.. takvim sapıtıyor yaa dediği tarihte bir şey çıkmıyor vallaama battan sonra da hala yoksa ovulasyon testi alacağım bu ay bakalım bir de öyle deneyeceğim. yarın da ararım pazartesi için randevu alırım olursam bile test yapsın hormon testi vs. hayırlısı olsun hakkımızda canım.. vardır da naz yapıyordur inşallah sıpalar..
İNŞALLAH CANIM SENDE ÖYLE YAP BAKALIM ,BEN HSG İÇİN RANDEVU BİLE ALDIM HAZIRLIKLIYIM HERŞEYE NASİP KISMETTEN ÖTEYE GİDİLMEZMİŞ..
Cnm 2-3 gunw koyulasmis olur benceKızlar adetten sonra 9. Gundeyim bi ovu yapayım dedim.sizce tahmini kac gune yumurtlarım.5 li paketti.oyuzden 12. Gun den sonra hergun yapicam.bu denemelik
Eki Görüntüle 1790510
Baya oluyor alti gun kadar benim bir hafta aonra belli olcak test yapcqk doktorum insallah bu ay olur seninde ilaca igneye falan insallah gerek kalmadan tutarigneyi ne zaman oldunuz bilmem bende hiç yok öyle şeyler
Ayy canım evet kusura bakma ben yanlış algılamışımcanım yok ben test yaptırdım ama sonucumu almadım henüz.. alınca bildireceğim :)
Allah razı olsun canım bundan 5 gun öncesıne bılıyodum hamılelıgımı canım ozaman 43 çıkmıştı 5 gunsonrada 452 çok şükür darısı sana ve tum ısteyenlere inşaallah
Sağol canım.Cnm 2-3 gunw koyulasmis olur bence
Aynen cnm duscek duscek birden 0,2-0,3 derece arttigi gun yumurtlama oluomus bendim 36.4tu ertesi gun 36.7 oldu meselaSağol canım.
Gunleri kaçırmakta istemiyorum. Olmadı bir besli paket daha alırım diyorum.her gunmu yapsambi yandan ates olcumude yapıyorum hergun 1 derece dusmeye basladı.bugün 36,3 oldu.Dusup dusup yukselcek galiba
Yükseldigi gun yumurtlama gunum olucak degil mi.Benim icin o gun cok onemli iliskiye girmemem gerekiyoo gune kadar hergun mesai
Yumurtlamadan 1 gunce iliski olursa kiz mi oluomus :)Sağol canım.
Gunleri kaçırmakta istemiyorum. Olmadı bir besli paket daha alırım diyorum.her gunmu yapsambi yandan ates olcumude yapıyorum hergun 1 derece dusmeye basladı.bugün 36,3 oldu.Dusup dusup yukselcek galiba
Yükseldigi gun yumurtlama gunum olucak degil mi.Benim icin o gun cok onemli iliskiye girmemem gerekiyoo gune kadar hergun mesai
İnşallah güzel sonuçlar alalım benim lekeler geldi ama bugun 1.gün sayicakmiyim bilemedim ki yoksa yarını da bekliyeyim öyle mi gideyimİnşallah canim ya. Benim FSH normal de lh yüksek polikistik olanlarda bu oran yüksek oluyor genelde. İnşallah kullandığımız ilk ay hamile kalırız. Benim ilaç dört tane kaldı bittikten 2 3 gün sonra adet olurum heralde canım. Adetin 4. Günü gel ilaca başlayalım dedi
Canim cektiriyormusun hep diyordün ne zaman randevu inşallah hersey güzel olurİNŞALLAH CANIM SENDE ÖYLE YAP BAKALIM ,BEN HSG İÇİN RANDEVU BİLE ALDIM HAZIRLIKLIYIM HERŞEYE NASİP KISMETTEN ÖTEYE GİDİLMEZMİŞ..
Ayy canım evet kusura bakma ben yanlış algılamışım
Evet canım ya kararsızlık korku derken zaman su gibi geçiyor aradım çektirceğim merkezi hemşire bilgi verdi inanın korktuğunuza değmez çektirenler aa bumuymuş erteleyip durduğum diyorlar hep 5 dklık bi işlem dedi cesaretimi topladım randevumu aldım ,hayırlısı ile üstümdeki yükü atcam teiz çıkar inşallah en önemlisi o tabi..inşallah hepimizi için herşey daha güzel olur canımCanim cektiriyormusun hep diyordün ne zaman randevu inşallah hersey güzel olur
İnşallah ilk ayimizda güzel sonuçlar alırız canm.sayılıyor ama farketmez 2 -4 günler arasında gidilebiliyomusİnşallah güzel sonuçlar alalım benim lekeler geldi ama bugun 1.gün sayicakmiyim bilemedim ki yoksa yarını da bekliyeyim öyle mi gideyim
merhaba canım hamileliğin hayırlı olsun testi yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınHeyecandan ellerim buz kesti(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?