Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım cuma günü yaptım ben ovulasyon testini.. koydum hatta .. ama bak sana tekrar ekleyeyim. ben ilk idrarla yaptım zaten Şimdi koyulaşmışsa bilemem yeni yapmadım.. zaten eczaneden almam lazım evde test kalmadı
Anladım canım erken olduğu için silik çıkmış ya benim aslında 31 günde bir adetim olur takvimim 10 mart gösteriyor cep te kayıtlı olan ,ama en son 7 şubat adet oldum 10 mart 33.gün olmuş oluyor hesapladığımda,bu takvimde sapıttı:))

Evet canım silik çıktı benim.. ama bu sene şubat 29du 9unda falan oluyor senin bat.. takvim sapıtıyor yaa dediği tarihte bir şey çıkmıyor valla ama battan sonra da hala yoksa ovulasyon testi alacağım bu ay bakalım bir de öyle deneyeceğim. yarın da ararım pazartesi için randevu alırım olursam bile test yapsın hormon testi vs. hayırlısı olsun hakkımızda canım.. vardır da naz yapıyordur inşallah sıpalar..

Ben batı bekleyeceğim canım.. Haftaya olmazsam gideceğim doktora.. Belki de kist vardır.. Daha önce de olmuştu.. Sonra geçmişti.. Bilemedim
adetinin 3. günü gitmen daha doğru olur hem yumurtalıklarına da baktırırsın ama inşallah gerek kalmaz da hamilesindir :)))

Ay inşallah ilk kullandığınızda kalırız canım bende fsh yüksekliği var onun için yaptırmam lazım zaten lekeler geldi adet olcam biran önce ilaca başlamak istiyorum.. adet ne zaman canım senin
İnşallah canim ya. Benim FSH normal de lh yüksek polikistik olanlarda bu oran yüksek oluyor genelde. İnşallah kullandığımız ilk ay hamile kalırız. Benim ilaç dört tane kaldı bittikten 2 3 gün sonra adet olurum heralde canım. Adetin 4. Günü gel ilaca başlayalım dedi

adetinin 3. günü gitmen daha doğru olur hem yumurtalıklarına da baktırırsın ama inşallah gerek kalmaz da hamilesindir :)))

evet canım tabii olursam inşallah vardır ama yoksa da adetim benim 3. gün bitiyor yani uzun sürmüyor değişik bir durum

İNŞALLAH CANIM SENDE ÖYLE YAP BAKALIM ,BEN HSG İÇİN RANDEVU BİLE ALDIM HAZIRLIKLIYIM HERŞEYE NASİP KISMETTEN ÖTEYE GİDİLMEZMİŞ..

İNŞALLAH CANIM SENDE ÖYLE YAP BAKALIM ,BEN HSG İÇİN RANDEVU BİLE ALDIM HAZIRLIKLIYIM HERŞEYE NASİP KISMETTEN ÖTEYE GİDİLMEZMİŞ..

Haklısın canım.. Kısmette ne varsa o çıkıyor maalesef.. ama kırmızı kart henüz gelmediii veee umut kaybetmek yoookkk.... ben hala devam ediyorum pes etmiş değilimmm etmemmm progestan vermesin dee... başka bir şey istemem

Cnm 2-3 gunw koyulasmis olur bence
Sağol canım.
Gunleri kaçırmakta istemiyorum. Olmadı bir besli paket daha alırım diyorum.her gunmu yapsam bi yandan ates olcumude yapıyorum hergun 1 derece dusmeye basladı.bugün 36,3 oldu.Dusup dusup yukselcek galiba
Yükseldigi gun yumurtlama gunum olucak degil mi.Benim icin o gun cok onemli iliskiye girmemem gerekiyo o gune kadar hergun mesai

Aynen cnm duscek duscek birden 0,2-0,3 derece arttigi gun yumurtlama oluomus bendim 36.4tu ertesi gun 36.7 oldu mesela

Yumurtlamadan 1 gunce iliski olursa kiz mi oluomus :)

İnşallah güzel sonuçlar alalım benim lekeler geldi ama bugun 1.gün sayicakmiyim bilemedim ki yoksa yarını da bekliyeyim öyle mi gideyim

Canim cektiriyormusun hep diyordün ne zaman randevu inşallah hersey güzel olur
Evet canım ya kararsızlık korku derken zaman su gibi geçiyor aradım çektirceğim merkezi hemşire bilgi verdi inanın korktuğunuza değmez çektirenler aa bumuymuş erteleyip durduğum diyorlar hep 5 dklık bi işlem dedi cesaretimi topladım randevumu aldım ,hayırlısı ile üstümdeki yükü atcam teiz çıkar inşallah en önemlisi o tabi..inşallah hepimizi için herşey daha güzel olur canım
18 MART

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…