Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ay hadi inşallah iyi çıkar faydasını da görürsun ertelendi ertelen nereye kadar zaten Rabbim hayırlısıni versin

Arkadslar benim bugun bat geceli 3 gun oldu 31. Gun 2 adet arasi ...ort 28 gunde bir oluyorum yarin kan testi yaptirsam mii hayal kirikligi olur mu negatif cikarsaa bnm en suphelendigim durum ara ara saplanan siddetli kasik agrilari ve sis seert goguslerimm ne dersiniz arkadaslar

biz dün gördük :) minikim 4 hafta 3 günlükmüş dün.. kesesi 6mm di :) cuma günü de kalp atışını duycaz inşallah :) disikartal87 da yarın görmeye gidicek keseyi :) sen gördün mü :)
Bende gördüm ama anlamadım kese mi bebek mi doktor en azından kesemiz boş değil onu biliyoruz dedi 0,87 mm dedi anlamadım bu hafta tekrar gidicem işte

Bende gördüm ama anlamadım kese mi bebek mi doktor en azından kesemiz boş değil onu biliyoruz dedi 0,87 mm dedi anlamadım bu hafta tekrar gidicem işte
alla alla daha kucuk belki de seninki benimkinden :/ bi daha sor bakalim.. fotograf verdiyse onun kosesinde de yazar.. tahmini dogum tarihini degistirdi mi? sat a gore mi ayarladi yine? benim gec dollenme olmus heralde 4-5 gun ileri atti bugun 4haftalik 4 gunluk

3.2 cm olan kistim 3.9cm olmus adetimi geciktiren o olabilirmis,kan tahlilim yarin 3 te belli olucak.gebeligi ultrasonda farkedilmeyen var mi aranizda?

Yumurtlamadan 1 gunce iliski olursa kiz mi oluomus :)
Soyleki yumurtlama gunu iliskiye girildiginde erkek olma olasılıgı yuksek çünkü erkek hücresi hızlı hareket ediyormus ve hemen yumurtaya yapışıyormus ama yasama suresi 24 saatmiş
Kız hücresi narin dogası geregi kıvırta kıvırta ilerliyormus yasama suresi 3 gunü bulabiliyormuş.
Bu sebeple yumurtlamadan 24 saat öncesinde son iliski olmalıki erkek hücresi kalmasın, kızlar yanlız takılsın yumurtayı goruncede yapışsın
Herkes bunu adetten sonra kiz.adete yakin erkek olarak adlandiriyor..ben sana bilimsel açıklamasını yazdım

Ama canım kan testimde 2 çıktı bata 3 gün var.. bilemedim kiii
ben kan testi yaptirmadim canim adete bir hafta kalla basladim test yapmaya hep negatif cikmisti en son adetim 2 gun gecikti ozamanda yapmistim yine negatif simdi 5 gun oluyor hala adet olmadim benim cesaret edip test yapamiyorum beni umitlendren meme uclarimda ki sizlama sadece adete 1 2 kala baslar simdi 10 gun oldu nerdeyse ve beyaz akintim vardi ama su gibi olmaya basladi hep bi islalklik oluyor acayip ratsiz edici ve dedigim gibi hic bir seyle rahat edemiyorum senin adet gunun gectimi canim

Anladım canım... yok daha 3 günüm var benim.. bendeki belirtiler öyle böyle değil canım yaaa... yani resmen varlığını hissediyorum ama ispatlayamıyorum... mide bulantısından bai ağrısına yaşadom belirtileri.. hatta bugün kramp girdi yürüyemedim bi an ama sonuç 2

Of kizlar ya ben cok skldim ya olumlu sonuc almak istiorum .kendimi takip ediorum surekli gguslermde degsklik varmi die bakiorum surekli akintmda beyazdi sari gbi olmus bu gun kasklarmda agri var bu sabah adet oldum die kalktim baktim bisey yok iyice strese grdim

peki senin kasık ağrın bel ağrın varmıydı geçen ay yani bende kendime hep değilimdir diyorumda kaç gündür hiç geçmesi kasık ağrım bel ağrım şişkinliğim falan
Vardi canim suanda da var ama bakalim daha adet olmadm bekliorum

Hafta hesabına hiç takılma canım.adete gore hesapla her zaman.çünkü usg ve bebek gelisimine gore surekli degisir.benim oglanlar once haftalarinda ilerledi sonra geriledi...son 3 aylarinda ilki 1 hafta ondeydi.ikinci 3 hafta ondeydi ilki 39 haftada 3250 gr 51 cm dogdu ikinci 38 haftada 3100 52 cm dogdu kafalarina gore takiliyorlar yani...

3.2 cm olan kistim 3.9cm olmus adetimi geciktiren o olabilirmis,kan tahlilim yarin 3 te belli olucak.gebeligi ultrasonda farkedilmeyen var mi aranizda?
9. Haftama kadar kasıktan usg ile hic gorunmedi…gebelik yok gibiydi..alttan usg ile gorundu hep.yerlestigi bolgeye gore degisiyor sanirim.en garantisi kan testi..zaten beta hcg belli bir seviyeye gelmeden usg ile bakmaz cogu doktor

ne bileyim doktor oyle deyince ben de ona uyuyorum :)) cuma gunu kalp atisinda neler olacak bakalim :))) herseyin hayirlisi :)))

9. Haftama kadar kasıktan usg ile hic gorunmedi…gebelik yok gibiydi..alttan usg ile gorundu hep.yerlestigi bolgeye gore degisiyor sanirim.en garantisi kan testi..zaten beta hcg belli bir seviyeye gelmeden usg ile bakmaz cogu doktor
Yarin ogrenecegim kan sonucumu, insallah bebistir degilse de regl olup bu kistten kurtulayim diye dua eder oldum

disikartal87 bhchrk kızlaarrr Dün çok açık kahve sarıya yakın lekelenme geldi, kasıklarım çok ağrıdı ve dün adet olmam gereken gündü. Sonrasında olekelenme bırdaha olmadı ve busabah ateşim 36,9 dan 36,56 ya düştü. Yerleşmeden mi oluyor? S,zdede oldu mu bi fıkrınız varmı yaa çok canım sıkıldı

Peki benim yumurta 14 subatta catladi. Ben 13 subat aksami calisma yaptim. Ama 14 subat aksamida catladigini anlayinca yaptim. O zaman yumurta catladiginda bi once gun birliktelik oldugu icin spermler mevcut olmus oluo. Yumurta catladigi gibi de orda hazir olduklarina gore hazirda bekleyen spermler kiz mi oluo :)

Cnm bende herhangi bi lekelenme olmadi simdiye kadar ama bhchrk nin olmustu. Ates olmeyi de buraktim ama adet gunum 1-2 gun gecinceye kadar yaptim hep 36.9 cikti. Ama senin lekelenme gelmeye devam edio mu yoksa kesildi mi su anda. Istersen bi doktora gorun kafan rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…