- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
He taMAM canım Sağolİnşallah ilk ayimizda güzel sonuçlar alırız canm.sayılıyor ama farketmez 2 -4 günler arasında gidilebiliyomus
Ay hadi inşallah iyi çıkar faydasını da görürsun ertelendi ertelen nereye kadar zaten Rabbim hayırlısıni versinEvet canım ya kararsızlık korku derken zaman su gibi geçiyor aradım çektirceğim merkezi hemşire bilgi verdi inanın korktuğunuza değmez çektirenler aa bumuymuş erteleyip durduğum diyorlar hep 5 dklık bi işlem dedi cesaretimi topladım randevumu aldım ,hayırlısı ile üstümdeki yükü atcam teiz çıkar inşallah en önemlisi o tabi..inşallah hepimizi için herşey daha güzel olur canım
18 MART
Bende gördüm ama anlamadım kese mi bebek mi doktor en azından kesemiz boş değil onu biliyoruz dedi 0,87 mm dedi anlamadım bu hafta tekrar gidicem iştebiz dün gördük :) minikim 4 hafta 3 günlükmüş dün.. kesesi 6mm di :) cuma günü de kalp atışını duycaz inşallah :)disikartal87 da yarın görmeye gidicek keseyi :) sen gördün mü :)
alla alla daha kucuk belki de seninki benimkinden :/ bi daha sor bakalim.. fotograf verdiyse onun kosesinde de yazar.. tahmini dogum tarihini degistirdi mi? sat a gore mi ayarladi yine? benim gec dollenme olmus heralde 4-5 gun ileri atti bugun 4haftalik 4 gunlukBende gördüm ama anlamadım kese mi bebek mi doktor en azından kesemiz boş değil onu biliyoruz dedi 0,87 mm dedi anlamadım bu hafta tekrar gidicem işte
aynisi benim de oyle canim kendimi cok cok sisman hissediyorum en rahat giysilerimle bile rahat degilimİnşallah canım.. Karnım öyle tuhaf ki.. Regl belirtim yok kesinlikle.. Hatta karnımı sıkan bir şey giydiğimde yanıyor gibi oluyor değiştirmek durumunda kalıyorum o derece...
aynisi benim de oyle canim kendimi cok cok sisman hissediyorum en rahat giysilerimle bile rahat degilim
Soyleki yumurtlama gunu iliskiye girildiginde erkek olma olasılıgı yuksek çünkü erkek hücresi hızlı hareket ediyormus ve hemen yumurtaya yapışıyormus ama yasama suresi 24 saatmişYumurtlamadan 1 gunce iliski olursa kiz mi oluomus :)
ben kan testi yaptirmadim canim adete bir hafta kalla basladim test yapmaya hep negatif cikmisti en son adetim 2 gun gecikti ozamanda yapmistim yine negatif simdi 5 gun oluyor hala adet olmadim benim cesaret edip test yapamiyorum beni umitlendren meme uclarimda ki sizlama sadece adete 1 2 kala baslar simdi 10 gun oldu nerdeyse ve beyaz akintim vardi ama su gibi olmaya basladi hep bi islalklik oluyor acayip ratsiz edici ve dedigim gibi hic bir seyle rahat edemiyorum senin adet gunun gectimi canimAma canım kan testimde 2 çıktı bata 3 gün var.. bilemedim kiii
ben kan testi yaptirmadim canim adete bir hafta kalla basladim test yapmaya hep negatif cikmisti en son adetim 2 gun gecikti ozamanda yapmistim yine negatif simdi 5 gun oluyor hala adet olmadim benim cesaret edip test yapamiyorum beni umitlendren meme uclarimda ki sizlama sadece adete 1 2 kala baslar simdi 10 gun oldu nerdeyse ve beyaz akintim vardi ama su gibi olmaya basladi hep bi islalklik oluyor acayip ratsiz edici ve dedigim gibi hic bir seyle rahat edemiyorum senin adet gunun gectimi canim
Vardi canim suanda da varpeki senin kasık ağrın bel ağrın varmıydı geçen ay yani bende kendime hep değilimdir diyorumda kaç gündür hiç geçmesi kasık ağrım bel ağrım şişkinliğim falan
Hafta hesabına hiç takılma canım.adete gore hesapla her zaman.çünkü usg ve bebek gelisimine gore surekli degisir.benim oglanlar once haftalarinda ilerledi sonra geriledi...son 3 aylarinda ilki 1 hafta ondeydi.ikinci 3 hafta ondeydialla alla daha kucuk belki de seninki benimkinden :/ bi daha sor bakalim.. fotograf verdiyse onun kosesinde de yazar.. tahmini dogum tarihini degistirdi mi? sat a gore mi ayarladi yine? benim gec dollenme olmus heralde 4-5 gun ileri atti bugun 4haftalik 4 gunluk
9. Haftama kadar kasıktan usg ile hic gorunmedi…gebelik yok gibiydi..alttan usg ile gorundu hep.yerlestigi bolgeye gore degisiyor sanirim.en garantisi kan testi..zaten beta hcg belli bir seviyeye gelmeden usg ile bakmaz cogu doktor3.2 cm olan kistim 3.9cm olmusadetimi geciktiren o olabilirmis,kan tahlilim yarin 3 te belli olucak.gebeligi ultrasonda farkedilmeyen var mi aranizda?
ne bileyim doktor oyle deyince ben de ona uyuyorum :)) cuma gunu kalp atisinda neler olacak bakalim :))) herseyin hayirlisi :)))Hafta hesabına hiç takılma canım.adete gore hesapla her zaman.çünkü usg ve bebek gelisimine gore surekli degisir.benim oglanlar once haftalarinda ilerledi sonra geriledi...son 3 aylarinda ilki 1 hafta ondeydi.ikinci 3 hafta ondeydiilki 39 haftada 3250 gr 51 cm dogdu ikinci 38 haftada 3100 52 cm dogdu kafalarina gore takiliyorlar yani...
Yarin ogrenecegim kan sonucumu, insallah bebistir degilse de regl olup bu kistten kurtulayim diye dua eder oldum9. Haftama kadar kasıktan usg ile hic gorunmedi…gebelik yok gibiydi..alttan usg ile gorundu hep.yerlestigi bolgeye gore degisiyor sanirim.en garantisi kan testi..zaten beta hcg belli bir seviyeye gelmeden usg ile bakmaz cogu doktor
Peki benim yumurta 14 subatta catladi. Ben 13 subat aksami calisma yaptim. Ama 14 subat aksamida catladigini anlayinca yaptim. O zaman yumurta catladiginda bi once gun birliktelik oldugu icin spermler mevcut olmus oluo. Yumurta catladigi gibi de orda hazir olduklarina gore hazirda bekleyen spermler kiz mi oluo :)Soyleki yumurtlama gunu iliskiye girildiginde erkek olma olasılıgı yuksek çünkü erkek hücresi hızlı hareket ediyormus ve hemen yumurtaya yapışıyormus ama yasama suresi 24 saatmiş
Kız hücresi narin dogası geregi kıvırta kıvırta ilerliyormusyasama suresi 3 gunü bulabiliyormuş.
Bu sebeple yumurtlamadan 24 saat öncesinde son iliski olmalıki erkek hücresi kalmasın, kızlar yanlız takılsın yumurtayı goruncede yapışsın
Herkes bunu adetten sonra kiz.adete yakin erkek olarak adlandiriyor..ben sana bilimsel açıklamasını yazdım
Cnm bende herhangi bi lekelenme olmadi simdiye kadar amadisikartal87 bhchrk kızlaarrr Dün çok açık kahve sarıya yakın lekelenme geldi, kasıklarım çok ağrıdı ve dün adet olmam gereken gündü. Sonrasında olekelenme bırdaha olmadı ve busabah ateşim 36,9 dan 36,56 ya düştü. Yerleşmeden mi oluyor? S,zdede oldu mu bi fıkrınız varmı yaa çok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?