Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yok canım çok sukur ondan sonra akıntı hıssettım baktım beyazdı. Gidecem bugun doktora ınsaalah bırsey olmaz ya korktum

benim atesim hala yuksek de akintim oluyo yine pembe benim ama bebekten degil rahim genislemesinden kaynakli.. doktora mutlaka git baktir kanina 2 gunde 2 kati artis varsa senin de rahimdendir insallaahh

O kısımda Allahın takdiri artık gecen ay oyle yaptım.hamile kalamadım.demekki icerde hic canlı sperm kalmamış bu ay ne olacak bakalım

günaydın kızlar. bugün adet günümdü. test yaptım silik çizgi çıktı hamileyim galiba. ovulasyonda baya koyu. kan vermeye gidicem.
hamilesiinm tebrikleerr :)) Rabb im saglikli hamilelik saglikli evlat versin insallah :))

Tebrik ederim cnm hairli olsun bu aylar cok bereketli cikti masallah :) subat calismalari bosa gitmemis :) Allah kuvagina almayi nasip etsin saglikla canim :)
günaydın kızlar. bugün adet günümdü. test yaptım silik çizgi çıktı hamileyim galiba. ovulasyonda baya koyu. kan vermeye gidicem.

tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn :)

Herkese gunaydiiiiinnnn. Bugun saat 14.10da randevum var kizlar. Keseyi gormek icin gitcez. Dua edin banaaaaa :) cok heyecanliyim :)

harikaaa hadi bakalımm bıcırının yuvasını gör annesi... :)

benim atesim hala yuksek de akintim oluyo yine pembe benim ama bebekten degil rahim genislemesinden kaynakli.. doktora mutlaka git baktir kanina 2 gunde 2 kati artis varsa senin de rahimdendir insallaahh
Canim gittim dojtora progestan verdi ne olur ne olmaz diye deger artislarimin da iyi oldugunu soyledi, ama tekrarlamami istedi kan testlerini

Canim gittim dojtora progestan verdi ne olur ne olmaz diye deger artislarimin da iyi oldugunu soyledi, ama tekrarlamami istedi kan testlerini
aynen ben de kullaniyordum zaten progestan igneye cevirdi.. hapiysa basini dondurebilir dikkat et.. kan testin de iki gun sonrs 2 katiba cikarsa hic korkma rahmin genisliyordur ) kalp atisi duyunca progestani biraktircak doktor hayirlisiyla :))

aynen ben de kullaniyordum zaten progestan igneye cevirdi.. hapiysa basini dondurebilir dikkat et.. kan testin de iki gun sonrs 2 katiba cikarsa hic korkma rahmin genisliyordur ) kalp atisi duyunca progestani biraktircak doktor hayirlisiyla :))
İnsaallah canim evet progestan cok kotu yaa ve gunde iki defa verdi yerimden kalkamayacam heralde. Sana neden igne verdi canim risk mi gordu doktor. Evet benim iki katindan fazla cikti bhcg artisim cok sukur ama bundan sonrada gozlemlicez

Kızlar bişey soracaktım hamileliğin ilk hatalarında mide bulantısı olması şart mı benim adetim 3 gün gecikti ama henüz test yapmadım. Adet olacakmışim gibi 5 gün kasık ağrılarim oldu her akıntı geldiğinde wc ye gittim ama.bisey yok. Hayatımda ilk defa geçiyor adetim. Ama hiç mide bulantısı yok uyku hali de normal düzeyde zaten çok erken uyuyan biriyim ben. Bulantı olmadan da hamile olunabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…