- 28 Temmuz 2014
- 815
- 672
- 103
Yok canım çok sukur ondan sonra akıntı hıssettım baktım beyazdı. Gidecem bugun doktora ınsaalah bırsey olmaz ya korktumCnm bende herhangi bi lekelenme olmadi simdiye kadar amabhchrk nin olmustu. Ates olmeyi de buraktim ama adet gunum 1-2 gun gecinceye kadar yaptim hep 36.9 cikti. Ama senin lekelenme gelmeye devam edio mu yoksa kesildi mi su anda. Istersen bi doktora gorun kafan rahatlar
benim atesim hala yuksek de akintim oluyo yine pembe benim ama bebekten degil rahim genislemesinden kaynakli.. doktora mutlaka git baktir kanina 2 gunde 2 kati artis varsa senin de rahimdendir insallaahhdisikartal87 bhchrk kızlaarrr Dün çok açık kahve sarıya yakın lekelenme geldi, kasıklarım çok ağrıdı ve dün adet olmam gereken gündü. Sonrasında olekelenme bırdaha olmadı ve busabah ateşim 36,9 dan 36,56 ya düştü. Yerleşmeden mi oluyor? S,zdede oldu mu bi fıkrınız varmı yaa çok canım sıkıldı
O kısımda Allahın takdiri artıkPeki benim yumurta 14 subatta catladi. Ben 13 subat aksami calisma yaptim. Ama 14 subat aksamida catladigini anlayinca yaptim. O zaman yumurta catladiginda bi once gun birliktelik oldugu icin spermler mevcut olmus oluo. Yumurta catladigi gibi de orda hazir olduklarina gore hazirda bekleyen spermler kiz mi oluo :)
evet hamilesin tebrikler :)günaydın kızlar. bugün adet günümdü. test yaptım silik çizgi çıktı hamileyim galiba. ovulasyonda baya koyu. kan vermeye gidicem.
saol canım teşekkür ederim.evet hamilesin tebrikler :)
Git cnm sen bi baktir doktor zaten sana soyler icin de rahat olmus olurYok canım çok sukur ondan sonra akıntı hıssettım baktım beyazdı. Gidecem bugun doktora ınsaalah bırsey olmaz ya korktum
hamilesiinm tebrikleerr :)) Rabb im saglikli hamilelik saglikli evlat versin insallah :))günaydın kızlar. bugün adet günümdü. test yaptım silik çizgi çıktı hamileyim galiba. ovulasyonda baya koyu. kan vermeye gidicem.
günaydın kızlar. bugün adet günümdü. test yaptım silik çizgi çıktı hamileyim galiba. ovulasyonda baya koyu. kan vermeye gidicem.
amin canım seninde inşşş:) ümidim yoktu pek ama Allah nasip eyledi.Tebrik ederim cnm hairli olsun bu aylar cok bereketli cikti masallah :) subat calismalari bosa gitmemis :) Allah kuvagina almayi nasip etsin saglikla canim :)
Hayırlı olsungünaydın kızlar. bugün adet günümdü. test yaptım silik çizgi çıktı hamileyim galiba. ovulasyonda baya koyu. kan vermeye gidicem.
insallaahh guzel olacaakk caniimm :))) biliyorum evet cok heyecanlii :)))Herkese gunaydiiiiinnnn. Bugun saat 14.10da randevum var kizlar. Keseyi gormek icin gitcez. Dua edin banaaaaa :) cok heyecanliyim :)
günaydın kızlar. bugün adet günümdü. test yaptım silik çizgi çıktı hamileyim galiba. ovulasyonda baya koyu. kan vermeye gidicem.
Herkese gunaydiiiiinnnn. Bugun saat 14.10da randevum var kizlar. Keseyi gormek icin gitcez. Dua edin banaaaaa :) cok heyecanliyim :)
canım tebrik ederim ümidin niye yoktu belirtin olmamıştı galiba seninde..günaydın kızlar. bugün adet günümdü. test yaptım silik çizgi çıktı hamileyim galiba. ovulasyonda baya koyu. kan vermeye gidicem.
Canim gittim dojtora progestan verdi ne olur ne olmaz diye deger artislarimin da iyi oldugunu soyledi, ama tekrarlamami istedi kan testlerinibenim atesim hala yuksek de akintim oluyo yine pembe benim ama bebekten degil rahim genislemesinden kaynakli.. doktora mutlaka git baktir kanina 2 gunde 2 kati artis varsa senin de rahimdendir insallaahh
aynen ben de kullaniyordum zaten progestan igneye cevirdi.. hapiysa basini dondurebilir dikkat et.. kan testin de iki gun sonrs 2 katiba cikarsa hic korkma rahmin genisliyordurCanim gittim dojtora progestan verdi ne olur ne olmaz diye deger artislarimin da iyi oldugunu soyledi, ama tekrarlamami istedi kan testlerini
İnsaallah canim evet progestan cok kotu yaa ve gunde iki defa verdi yerimden kalkamayacam heralde. Sana neden igne verdi canim risk mi gordu doktor. Evet benim iki katindan fazla cikti bhcg artisim cok sukur ama bundan sonrada gozlemlicezaynen ben de kullaniyordum zaten progestan igneye cevirdi.. hapiysa basini dondurebilir dikkat et.. kan testin de iki gun sonrs 2 katiba cikarsa hic korkma rahmin genisliyordur) kalp atisi duyunca progestani biraktircak doktor hayirlisiyla :))
Vardi canim suanda da varama bakalim daha adet olmadm bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?