Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnsaallah canim evet progestan cok kotu yaa ve gunde iki defa verdi yerimden kalkamayacam heralde. Sana neden igne verdi canim risk mi gordu doktor. Evet benim iki katindan fazla cikti bhcg artisim cok sukur ama bundan sonrada gozlemlicez
benim pkom oldugu icin dusuk tehdidi ihtimali vardi zaten ilk basta hapini gunde 3 defa vermisti.. kanamam olunca igneye cevirdi ne olur ne olmaz diye daha etkili olsun dedi.. kese etrafinda kanama gormedi rahimden kaynakli demekki dedi.. igneleri bitir kalp atisini da duyunca keseriz dedi :))

İnsaallah sorunsuz ilerler canim ☺

benim oyleydi canim adet gecikmesi olmadan once kramplar giriyordu bende sadece bulanti yoktu yeni yeni olmaya basladi hic idrar testi yaptinmi

benim oyleydi canim adet gecikmesi olmadan once kramplar giriyordu bende sadece bulanti yoktu yeni yeni olmaya basladi hic idrar testi yaptinmi

İdrar testi de yaptım pazar günü negatif çıktı canım.. Ama tabii daha günüm var diye de olabilir.. Gerçi kanda da yok anlamadım.. Çok belirti var ama sebebini bulamadım.. Pazartesiye randevu alacağım bakalım onlar ne diyecek.. Regl olma umudum da yok şaşkınım sadece.. Diş ağrım da var bugün gece başladı ilaç alamıyorum sağ yumurtalığıma da iğne iğne batmalar oluyor arada

ben ogluma hamileyken hic mide bulantisi yasamadim hic sart degil tabi bunyeye gore senin gecmis bir test alip dene bence

benim ayni olmustu canim gecen yil hamile sanmistim kendimi antibiotik almamistim bitki ilaci alistim hamilelige zarari olmayan 10 gun neler cektim agridan oldum sonunda solugu acil de almistim canim ordada test yaptilar hamile degildim ozaman neye uzulecegimi sasirdim hamile olmadimami yoksa 10 gun o dayanilmaz agrilari cektigimemi bobrek agisiydi oyle boyle degil

ben ogluma hamileyken hic mide bulantisi yasamadim hic sart degil tabi bunyeye gore senin gecmis bir test alip dene bence
Canim test alıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bende çikolata kisti var Dr lar zor diyor hamile kalman. Bi de benim yumurtlama dönemim 21ydi ama 23unde ilişki oldu. Yumurtlamadan iki gün sonra hamile kalınabilir mi bilmiyorum. Test alıp yapmamak için zor tutuyorum kendimi

sanırım bendede geç döllenme benim daha kaç haftalık onu çıkartamıyor doktor dedi 5. haftada belli olur 2 hafta sonra kalp atışını duyabiliriz ama bu hafta gelişimi için tekrar gidicem nasıl ya benim ki kese büyüklüğü mü yoksa bebek mi bilmiyorum d1 yazıyordu d1 kese mi bebek mi bilen var mıdır acaba ?

Ayy geçmiş olsun canım.. pazartesi için randevu aldım hem günüm de geçmiş olur. Olursam daa bitmiş olur. Bakalım ne diyecek.. sıkıldım valla.. yorgunum halim yok vitamin aldım umarım biraz kendime gelirim

kızlar birşey sorucam şimdi benim hamilelik daha tam 4 haftalık ediyor. yani bat bugündü. kadın doğuma hemen gideyimmi yoksa 1 hafta bekliyimi mi napıyım. çok erken değil mi şuan.

kızlar birşey sorucam şimdi benim hamilelik daha tam 4 haftalık ediyor. yani bat bugündü. kadın doğuma hemen gideyimmi yoksa 1 hafta bekliyimi mi napıyım. çok erken değil mi şuan.
Kan tahlili sonucunda zaten varsa bence hemen gitme. Ben gittim adette 2 gun gece. 25 gunde bir oluodum ben 27.gunumde gittim yani. Adetim gecmeden de devlet hastanesinde yaptirmistim 18 cikmisti. Dedigim gibi 2 gun gecincede kadin doguma gittim. O da kan testi yapri 143 cikti. Baska da bisey yapmadi. Erken daha bisey gozukmez dedi 8 martta gel dedi. Ben de bgun oglenden sonra gitcem iste kese icin

anladım canım o zaman bende biraz beklerim. kan sonuçlarımı bi alıyımda 3 te. ne güzel maşalllah.

Canım kadın doğuma gittin mi peki hiç bir kontrol ettirseydin? Benimde bu ağrılarım var geçenlerde gittim bişey çıkmadı şimdi merakla adet günümü bekliyorum
Persembe gnu gttim canim alttan ultrasynla bakti bide alttan bisey aldi 22 martta tkrar cagrdi aklima sey takildi ya dsardan karnmdan iltrasynla bakmadi kist faln olsa alttan muayeneyle grrmuydu.bana yumurtaliklarn gayet iyi dedi

Persembe gnu gttim canim alttan ultrasynla bakti bide alttan bisey aldi 22 martta tkrar cagrdi aklima sey takildi ya dsardan karnmdan iltrasynla bakmadi kist faln olsa alttan muayeneyle grrmuydu.bana yumurtaliklarn gayet iyi dedi

Canım simir testi diyorlar o mu acaba ? Benim karnımdandan baktı alttanda baktı banada kist vs bişey yok yumurtalıkların idrar yolların temiz dedi parça almadı ama . Adet günün gecikirse tekrar gel dedi. Senin adetin geciktimi test yaptınmı hiç sabah ilk idrarınla falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…