benim pkom oldugu icin dusuk tehdidi ihtimali vardi zaten ilk basta hapini gunde 3 defa vermisti.. kanamam olunca igneye cevirdi ne olur ne olmaz diye daha etkili olsun dedi.. kese etrafinda kanama gormedi rahimden kaynakli demekki dedi.. igneleri bitir kalp atisini da duyunca keseriz dedi :))İnsaallah canim evet progestan cok kotu yaa ve gunde iki defa verdi yerimden kalkamayacam heralde. Sana neden igne verdi canim risk mi gordu doktor. Evet benim iki katindan fazla cikti bhcg artisim cok sukur ama bundan sonrada gozlemlicez
İnsaallah sorunsuz ilerler canim ☺benim pkom oldugu icin dusuk tehdidi ihtimali vardi zaten ilk basta hapini gunde 3 defa vermisti.. kanamam olunca igneye cevirdi ne olur ne olmaz diye daha etkili olsun dedi.. kese etrafinda kanama gormedi rahimden kaynakli demekki dedi.. igneleri bitir kalp atisini da duyunca keseriz dedi :))
insallah canim hepimiziiinn :))İnsaallah sorunsuz ilerler canim ☺
benim oyleydi canim adet gecikmesi olmadan once kramplar giriyordu bende sadece bulanti yoktu yeni yeni olmaya basladi hic idrar testi yaptinmiAnladım canım... yok daha 3 günüm var benim.. bendeki belirtiler öyle böyle değil canım yaaa... yani resmen varlığını hissediyorum ama ispatlayamıyorum... mide bulantısından bai ağrısına yaşadom belirtileri.. hatta bugün kramp girdi yürüyemedim bi an ama sonuç 2
benim oyleydi canim adet gecikmesi olmadan once kramplar giriyordu bende sadece bulanti yoktu yeni yeni olmaya basladi hic idrar testi yaptinmi
ben ogluma hamileyken hic mide bulantisi yasamadim hic sart degil tabi bunyeye gore senin gecmis bir test alip dene benceKızlar bişey soracaktım hamileliğin ilk hatalarında mide bulantısı olması şart mı benim adetim 3 gün gecikti ama henüz test yapmadım. Adet olacakmışim gibi 5 gün kasık ağrılarim oldu her akıntı geldiğinde wc ye gittim ama.bisey yok. Hayatımda ilk defa geçiyor adetim. Ama hiç mide bulantısı yok uyku hali de normal düzeyde zaten çok erken uyuyan biriyim ben. Bulantı olmadan da hamile olunabilir mi acaba
benim ayni olmustu canim gecen yil hamile sanmistim kendimi antibiotik almamistim bitki ilaci alistim hamilelige zarari olmayan 10 gun neler cektim agridan oldum sonunda solugu acil de almistim canim ordada test yaptilar hamile degildim ozaman neye uzulecegimi sasirdim hamile olmadimami yoksa 10 gun o dayanilmaz agrilari cektigimemi bobrek agisiydi oyle boyle degilİdrar testi de yaptım pazar günü negatif çıktı canım.. Ama tabii daha günüm var diye de olabilir.. Gerçi kanda da yok anlamadım.. Çok belirti var ama sebebini bulamadım.. Pazartesiye randevu alacağım bakalım onlar ne diyecek.. Regl olma umudum da yok şaşkınım sadece.. Diş ağrım da var bugün gece başladı ilaç alamıyorum sağ yumurtalığıma da iğne iğne batmalar oluyor arada
Canim test alıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bende çikolata kisti var Dr lar zor diyor hamile kalman. Bi de benim yumurtlama dönemim 21ydi ama 23unde ilişki oldu. Yumurtlamadan iki gün sonra hamile kalınabilir mi bilmiyorum. Test alıp yapmamak için zor tutuyorum kendimiben ogluma hamileyken hic mide bulantisi yasamadim hic sart degil tabi bunyeye gore senin gecmis bir test alip dene bence
sanırım bendede geç döllenme benim daha kaç haftalık onu çıkartamıyor doktor dedi 5. haftada belli olur 2 hafta sonra kalp atışını duyabiliriz ama bu hafta gelişimi için tekrar gidicem nasıl ya benim ki kese büyüklüğü mü yoksa bebek mi bilmiyorum d1 yazıyordu d1 kese mi bebek mi bilen var mıdır acaba ?alla alla daha kucuk belki de seninki benimkinden :/ bi daha sor bakalim.. fotograf verdiyse onun kosesinde de yazar.. tahmini dogum tarihini degistirdi mi? sat a gore mi ayarladi yine? benim gec dollenme olmus heralde 4-5 gun ileri atti bugun 4haftalik 4 gunluk
benim ayni olmustu canim gecen yil hamile sanmistim kendimi antibiotik almamistim bitki ilaci alistim hamilelige zarari olmayan 10 gun neler cektim agridan oldum sonunda solugu acil de almistim canim ordada test yaptilar hamile degildim ozaman neye uzulecegimi sasirdim hamile olmadimami yoksa 10 gun o dayanilmaz agrilari cektigimemi bobrek agisiydi oyle boyle degil
aynen canım belirtim olmadı yani sadece midem bulanıyo ve yanıyodu. ne göğüslerim ne kasıklarım ağrımadı.sanki adet günüm yaklaşmıyor gibiydi. kan verdim 3 te çıkacak bakalım.canım tebrik ederim ümidin niye yoktu belirtin olmamıştı galiba seninde..
Arada internetten girde bak erken cikabilio ordan gorursun cnm.aynen canım belirtim olmadı yani sadece midem bulanıyo ve yanıyodu. ne göğüslerim ne kasıklarım ağrımadı.sanki adet günüm yaklaşmıyor gibiydi. kan verdim 3 te çıkacak bakalım.
Inşallah hayırlısı canım gönlünce olsunaynen canım belirtim olmadı yani sadece midem bulanıyo ve yanıyodu. ne göğüslerim ne kasıklarım ağrımadı.sanki adet günüm yaklaşmıyor gibiydi. kan verdim 3 te çıkacak bakalım.
Kan tahlili sonucunda zaten varsa bence hemen gitme. Ben gittim adette 2 gun gece. 25 gunde bir oluodum ben 27.gunumde gittim yani. Adetim gecmeden de devlet hastanesinde yaptirmistim 18 cikmisti. Dedigim gibi 2 gun gecincede kadin doguma gittim. O da kan testi yapri 143 cikti. Baska da bisey yapmadi. Erken daha bisey gozukmez dedi 8 martta gel dedi. Ben de bgun oglenden sonra gitcem iste kese icinkızlar birşey sorucam şimdi benim hamilelik daha tam 4 haftalık ediyor. yani bat bugündü. kadın doğuma hemen gideyimmi yoksa 1 hafta bekliyimi mi napıyım. çok erken değil mi şuan.
anladım canım o zaman bende biraz beklerim. kan sonuçlarımı bi alıyımda 3 te. ne güzel maşalllah.Kan tahlili sonucunda zaten varsa bence hemen gitme. Ben gittim adette 2 gun gece. 25 gunde bir oluodum ben 27.gunumde gittim yani. Adetim gecmeden de devlet hastanesinde yaptirmistim 18 cikmisti. Dedigim gibi 2 gun gecincede kadin doguma gittim. O da kan testi yapri 143 cikti. Baska da bisey yapmadi. Erken daha bisey gozukmez dedi 8 martta gel dedi. Ben de bgun oglenden sonra gitcem iste kese icin
Persembe gnu gttim canim alttan ultrasynla bakti bide alttan bisey aldi 22 martta tkrar cagrdi aklima sey takildi ya dsardan karnmdan iltrasynla bakmadi kist faln olsa alttan muayeneyle grrmuydu.bana yumurtaliklarn gayet iyi dediCanım kadın doğuma gittin mi peki hiç bir kontrol ettirseydin? Benimde bu ağrılarım var geçenlerde gittim bişey çıkmadı şimdi merakla adet günümü bekliyorum
Persembe gnu gttim canim alttan ultrasynla bakti bide alttan bisey aldi 22 martta tkrar cagrdi aklima sey takildi ya dsardan karnmdan iltrasynla bakmadi kist faln olsa alttan muayeneyle grrmuydu.bana yumurtaliklarn gayet iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?