Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Adet olmam gereken 2.gundeyim ve test yapmak istiorum sizce erken gebelik testi mi yapmam daha iyi olur yarin sabah yapmayi dsnuorum sizce erken mi

Yok canim ben sadce kan yapmstim gecen carsamba 1.20 ckti

Bendemi beklesem acaba korkuyorum ya olumsz snuc olrsa die

Adetin gecikmediyse bekle canım ama geciktiyse yap yani öyle böyle öğrenicen neticeyi. Moralimizi boşuna bozuyoruz aslında bu ay olmamış olması yada önceki aylar olmamış olması hiç bir zaman olmıcak demek değilki Allah biliyor orasını hayırlısı hakkımızda inşallah(

Bugun ikinci gun adetimin senin ne zamn adet gunun

Test yap canım bence sabah ilk idrarınla belirtilerimiz çok benziyor bende haftasonuna kadar beklicem adet olmazsam yapıcam
Bide bu erken gebelik testi hakkinda bilgin varmi ben sdce normal gebelik testi ile yapiodm burda ogrendim o testide ama hic yapmadm hangsi daha garanti olur acaba

Bugun ikinci gun adetimin senin ne zamn adet gunun

Benim bazı aylar 30 30 gidiyo o hesaba göre bugün adet olmam lazım . ama bazen 1 hafta atıyor falan ondan haftasonuna kadar beklicem adet olmazsam yapıcam test . Belirtilerin çok yoğunmu ?istersen cumaya kadar falan bekle 5 gün gecikmiş olur daha net sonuç verir ?

Bide bu erken gebelik testi hakkinda bilgin varmi ben sdce normal gebelik testi ile yapiodm burda ogrendim o testide ama hic yapmadm hangsi daha garanti olur acaba

Erken gebelik cinsel ilişkiden 5 6 gün sonra çıkıyomuş diye duydum ben arkadaşlarımdan ne kadar doğru bilmiyorum kanda bile çıkmıyor o kadar erken hiç denemedim onuda eczacı şey dedi bana günün herhangi bir saatinde yapabilirsin daha garanti sonuç veriyor dedi. Ama bu bizim aldığımız ucuz olanları sabah idrarıyla yap dedi.

Hmm anliorum canim.belrtilerimde cok yogun degil ya ggs agrilarim azaldi.kasik agrim var arada batio dunde belim agriodu bence hasta olacam ama bakalim cumaya kadar bekleyim ya hayrlisi artik ins ikimzde hamileyizdir sohbetimiz bebegmzn gelisimiyle ilgili devam eder

Kızlar bugün herkesin ümüğünü sıkasım var, hamilelik belirtisi mi acaba zira adet sancılarım başladı. herhalde onun vermiş olduğu hayalkırıklığıyla herkese dalasım var

İnşallah canım herşeyin başında hayırlısı olur umarım. Bekle bencede bakalım ne çıkıcak. Kendini kötüye hazırlıyosun sende benim gibi üzülmiyim diye Bi gelişme olursa yaz mutlaka devamlı takip ediyorum bu sayfayı

Kızlar bugün herkesin ümüğünü sıkasım var, hamilelik belirtisi mi acaba zira adet sancılarım başladı. herhalde onun vermiş olduğu hayalkırıklığıyla herkese dalasım var
BENDENSİN BENMDE BİRİNİ BOĞAZLAYASIM VARR. OKADAR GERGİNİM KAFAM Bİ GRAM SES KALDIRMIYO VE ALLAHIN İMTİHANI İŞTE Bİ SES VAR OFİSTE ANLATAMAM AMA BENDE ADET BELİRTİSİ YOK.

Tamam canim yazarim sende yaz .Hayirlisi bakalim

BENDENSİN BENMDE BİRİNİ BOĞAZLAYASIM VARR. OKADAR GERGİNİM KAFAM Bİ GRAM SES KALDIRMIYO VE ALLAHIN İMTİHANI İŞTE Bİ SES VAR OFİSTE ANLATAMAM AMA BENDE ADET BELİRTİSİ YOK.
ben de ofisteyim şu anda, hiç bu kadar yol geçen hanı olduğunu farketmemiştim. Hani çizgi filmlerde olur ya, kafasından ateş fışkırır, valla öyleyim. normalde adet günlerimde sinirli olmam...Allahım tek belirtim bu galiba

keseyle anlıyo canım bebeğin ne kadarlık olduğunu.. ben sat a göre 5. haftam dolunca gittim ama doktor bana 4 hafta 3 günlük demişti o gün.. sen onu tekrar sor doktoruna bence.. doğum tarihim 4 gün öne attı mesela o yüzden.. kesene göre de kalp atışı için ne zaman çağıracağını söyler doktor

kızlar birşey sorucam şimdi benim hamilelik daha tam 4 haftalık ediyor. yani bat bugündü. kadın doğuma hemen gideyimmi yoksa 1 hafta bekliyimi mi napıyım. çok erken değil mi şuan.
bence git.. kan değerini de gösterirsin iki gün sonra tekrar ister muhtemelen artışa bakmak için.. sonra keseyi görmek için tarih verir sana

KUZUM VALLA AYNEN YANİİİ BENDE NEDEN BÖYLE OLUYO ANLAMADM BENM ADET Bİ GÜN GEÇTİ. UMUTLANMAKTA İSTEMİYOM BAKALM ARTIK KISMET

Esim test alms illa simdi yapacan dio :) nornal test alms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…