Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bugünde bi test yapayım dedim yok çok silik zaten bu herkeste çıkar koyu çıkması lazımdı bat a 1 gün var , sağlık olsun önümüze bakarız bizde her şer de bi Hayır vardır
Ovulasyon testi...

Eklentiler

• 20160308_124037.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 51

Hayırlısı olsun canım.. inşallah martta olur

ovulasyon testine bakarak karar verme canım dur bakalım adetin geçsin bi kan testi yaptır hemen umudunu yitirme

Hayırlısı olsun canım.. inşallah martta olur
İnşallah canım,mart ayı zaten hsg olcak Allahın izniyle ne zamandır istiyordum onu çekileyim bari ,sağlık olsun normal yaşantıma geri dönüyorum bugün çok şükür ,eğer hamileysen etiketle beni ben girmem artık buraya hsg çekildikden sonra kurtuldum diye bilgi veririm

bence bugun yaptır kadın doğumcuya gidince o zaten bilir ne yaptıracağını canım anlatırsın gebelik istiyorum diye hem muayene eder hem de gebelik öncesi yapılması gereken hormon testlerini yapar merak etme sen :)

Test yaptm canim seni etiketleyemedm onceki sayfada kalmsti msjn kusura bakma benim tlfndan fto yuklenmio esimnkinden yukledm msjlara bakarsan testin ftsunu grrsun canim

hamilesiiinnn işteeeee dediiimm ben sanaaaaaaa DDD tebrikleeerrrrr :)))) doğğruu doktoraaaaa DDD ay çok sevindiiimmmm :)
Allahim heyecandan elim ayagma dolasti ya :) ve bir korkum vaaaarrrr ben doktra muayeneye gdnce alttan muayene etti ve tahlil aldi alltan sence bi zarari olur mu

Gir canım niye girmiyormuşsun alemsin etiketlerim ama bir şey olursa... Pazartesi doktora gideceğim randevumu aldım bakalım ne diyecek

Yaptim testi böyle cikti . sizce umit varmi

valla canım umut yok baya baya bebek var hamişsin canım tebrikler... Sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh :)

Allahim heyecandan elim ayagma dolasti ya :) ve bir korkum vaaaarrrr ben doktra muayeneye gdnce alttan muayene etti ve tahlil aldi alltan sence bi zarari olur mu
onu ben de sormuştum doktoruma hiç bi sorun olmuyormuş.. riskli durumlar oldukça alttan bakılıyomuş zaten.. hatta Amerikada felan ilk 3 ay hep alttan bakılırmış
için rahat olsun :)))

Kızlar bana yardım edebilir misiniiiiz ??? Dişim geceden beri çok fena ağrıyor daha doğrusu dişetim.. İlk kez gece ağrısı ve bu kadar şiddetli diş ağrısı yaşıyorum... İlaç kullanamıyorum malum şüphem var ama olmasa da ağrı kesici içemem reglim gelmiyor o zaman Ne yapabilirim bu berbat ağrıdan kurtulmak için......

karanfil çiğneyebilirsin ya da parol iç çok ağrıyorsa geçmiş olsun

Buz koyup uyuduğumu biliyorum uyuşturuyor çok rahat uyuyordum..
İlaç kullanma derim canım her ihtimale karşı.

karanfil çiğneyebilirsin ya da parol iç çok ağrıyorsa geçmiş olsun

sağol canım karanfili deneyeyim.. parol da içemem ne yazık ki benim regle yakın ilaç içmemem gerekiyor yoksa reglim gelmiyor... yani aspirin bile kullanamıyorum....

Buz koyup uyuduğumu biliyorum uyuşturuyor çok rahat uyuyordum..
İlaç kullanma derim canım her ihtimale karşı.

Sağol canım... Soğuk elma vs. yedim iyi gelmişti buz da koyayım.. ilaç evet 2 bile çıkmış olsa içmemem daha hayırlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…