Var valla cnm hayirli olsunnYaptim testi böyle cikti . sizce umit varmi
Ayy cok sagol canim ya valla baya umitsizdim yaparken sok oldum amin canim heoimiz hayrlisyla aliriz insGir canım niye girmiyormuşsun alemsinetiketlerim ama bir şey olursa... Pazartesi doktora gideceğim randevumu aldım bakalım ne diyecek
valla canım umut yok baya baya bebek varhamişsin canım tebrikler... Sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh :)
Simer testi mi neyse ondan yaptim korkuorum valla umarim bisey olmazonu ben de sormuştum doktoruma hiç bi sorun olmuyormuş.. riskli durumlar oldukça alttan bakılıyomuş zaten.. hatta Amerikada felan ilk 3 ay hep alttan bakılırmış
için rahat olsun :)))
Cok sagol canim benimmm Rabbim hepimizn gnlune gre versin :)Var valla cnm hayirli olsunn
canım anlamadım ki ben kaç haftalığını söylemedi ama 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı bu hafta içide tahliller ve gelişimine bakmak için çağırdı anladım benkeseyle anlıyo canım bebeğin ne kadarlık olduğunu.. ben sat a göre 5. haftam dolunca gittim ama doktor bana 4 hafta 3 günlük demişti o gün.. sen onu tekrar sor doktoruna bence.. doğum tarihim 4 gün öne attı mesela o yüzden.. kesene göre de kalp atışı için ne zaman çağıracağını söyler doktor
gittiğinde sorarsın o zaman canıımm merak etme bi problem yoktur :)canım anlamadım ki ben kaç haftalığını söylemedi ama 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı bu hafta içide tahliller ve gelişimine bakmak için çağırdı anladım ben
sen ultrasyona girdin mi keseyi görmek için girdiysen senin kaç mm senin kesegittiğinde sorarsın o zaman canıımm merak etme bi problem yoktur :)
anlatmıştım ya :) geçtiğimiz pazar günü gittik 6mm di :) karnımdan baktısen ultrasyona girdin mi keseyi görmek için girdiysen senin kaç mm senin kese
Canım işteyim bugün onun için gidemiyorum yarın gitsem sonuç yanlış mı olur?? Benim reglim 7 gün sürüyorbence bugun yaptır kadın doğumcuya gidince o zaten bilir ne yaptıracağını canım anlatırsın gebelik istiyorum diye hem muayene eder hem de gebelik öncesi yapılması gereken hormon testlerini yapar merak etme sen :)
olmaz olmaz 1 günden ama yarın mutlaka gitCanım işteyim bugün onun için gidemiyorum yarın gitsem sonuç yanlış mı olur?? Benim reglim 7 gün sürüyor
ay çok özür dilerim bende kafa iyice gitti sanırım benimde seninle aramda 3-4 gün anca oynuyor benim doktor niye bana şu kadarlık demedi yauanlatmıştım ya :) geçtiğimiz pazar günü gittik 6mm di :) karnımdan baktı
seninki kaç mm çıktı? bu gittiğinde sor bakalım ne kadarlıkmış :)ay çok özür dilerim bende kafa iyice gitti sanırım benimde seninle aramda 3-4 gün anca oynuyor benim doktor niye bana şu kadarlık demedi yauçünkü mm olarak aramızda çok bi fark yok
Allahim heyecandan elim ayagma dolasti ya :) ve bir korkum vaaaarrrrben doktra muayeneye gdnce alttan muayene etti ve tahlil aldi alltan sence bi zarari olur mu
Canım Üniversitesiye sordum 4. Veya 5. Gün olması önemli değil önemli olan dinlenmiş vucut ile gelinmesi sabah olması dedi. Perşembe boş günüm yani adetin 5. Günü sence napayım gitsem bişey olur muolmaz olmaz 1 günden ama yarın mutlaka git
İşte ben ilk gittiğimde sordum haftasını söylemediseninki kaç mm çıktı? bu gittiğinde sor bakalım ne kadarlıkmış :)
vala benim doktorum adetinin 3. günü gel diyordu.. yumurtalıklar hormonlar felan en iyi o zaman gözüküyormuş.. 5.günü de geç sayılmaz adetin uzun sürüyormuş.. bi de sana tavsiye üniversitelere çok güvenmeCanım Üniversitesiye sordum 4. Veya 5. Gün olması önemli değil önemli olan dinlenmiş vucut ile gelinmesi sabah olması dedi. Perşembe boş günüm yani adetin 5. Günü sence napayım gitsem bişey olur mu
e fotoğraf verdi mi sana nasıl gördü keseyi alttan mı baktı :S vala benimki 6mm karnımdan bastırarak zor fotoğraf aldı.. alla alla...İşte ben ilk gittiğimde sordum haftasını söylemedi
0,87mm çıktı ne kadar diye sordum daha çok küçük olduğu için net bişey diyemem makina bile otomatik hesaplayamıyor dedi ama 5 haftalık değil dedi 5 haftalık olsa otomatik makina çıkartır dedi
5 haftadan önce makina vermiyormuş gebeliğin haftasını öyle dedi
yani pozitif mi canımkızlar kan tahlil sonucum 55 çıktı. bat bugündü. yarın kadım doğuma gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?