Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ayy cok sagol canim ya valla baya umitsizdim yaparken sok oldum amin canim heoimiz hayrlisyla aliriz ins

onu ben de sormuştum doktoruma hiç bi sorun olmuyormuş.. riskli durumlar oldukça alttan bakılıyomuş zaten.. hatta Amerikada felan ilk 3 ay hep alttan bakılırmış
için rahat olsun :)))
Simer testi mi neyse ondan yaptim korkuorum valla umarim bisey olmaz

canım anlamadım ki ben kaç haftalığını söylemedi ama 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı bu hafta içide tahliller ve gelişimine bakmak için çağırdı anladım ben

canım anlamadım ki ben kaç haftalığını söylemedi ama 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı bu hafta içide tahliller ve gelişimine bakmak için çağırdı anladım ben
gittiğinde sorarsın o zaman canıımm merak etme bi problem yoktur :)

Canım işteyim bugün onun için gidemiyorum yarın gitsem sonuç yanlış mı olur?? Benim reglim 7 gün sürüyor

anlatmıştım ya :) geçtiğimiz pazar günü gittik 6mm di :) karnımdan baktı
ay çok özür dilerim bende kafa iyice gitti sanırım benimde seninle aramda 3-4 gün anca oynuyor benim doktor niye bana şu kadarlık demedi yau çünkü mm olarak aramızda çok bi fark yok

ay çok özür dilerim bende kafa iyice gitti sanırım benimde seninle aramda 3-4 gün anca oynuyor benim doktor niye bana şu kadarlık demedi yau çünkü mm olarak aramızda çok bi fark yok
seninki kaç mm çıktı? bu gittiğinde sor bakalım ne kadarlıkmış :)

Kızlar ben az önce adet oldum ,hayırlısı diyorum
17 mart doktordan randevu almıştım kist var mı hsg öncesi kontrol için,
18 mart ise hsg için randevu almıştım iyi bari 10.güne denk geliyor adetin 8.9.10.ve 11.günü çekiliyormuş denk geldi sevindim,inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerle görüşmek dileği ile..

Allahim heyecandan elim ayagma dolasti ya :) ve bir korkum vaaaarrrr ben doktra muayeneye gdnce alttan muayene etti ve tahlil aldi alltan sence bi zarari olur mu

Annemmmm hadii gözünaydınn nasıl sevindimm yaaa :))) sabah daha konuştuk kendimde olsa inan bu kadar sevinirdimmm:)))) Alttan kontroün bi zararı olmaz canım yaa doktor o kadarını biliyodur bence onu risk etmez. Sen yinede içinin rahat etmesi için kontrole git bi canım

seninki kaç mm çıktı? bu gittiğinde sor bakalım ne kadarlıkmış :)
İşte ben ilk gittiğimde sordum haftasını söylemedi
0,87mm çıktı ne kadar diye sordum daha çok küçük olduğu için net bişey diyemem makina bile otomatik hesaplayamıyor dedi ama 5 haftalık değil dedi 5 haftalık olsa otomatik makina çıkartır dedi
5 haftadan önce makina vermiyormuş gebeliğin haftasını öyle dedi

Canım Üniversitesiye sordum 4. Veya 5. Gün olması önemli değil önemli olan dinlenmiş vucut ile gelinmesi sabah olması dedi. Perşembe boş günüm yani adetin 5. Günü sence napayım gitsem bişey olur mu
vala benim doktorum adetinin 3. günü gel diyordu.. yumurtalıklar hormonlar felan en iyi o zaman gözüküyormuş.. 5.günü de geç sayılmaz adetin uzun sürüyormuş.. bi de sana tavsiye üniversitelere çok güvenme gidebiliyorsan özele git..

e fotoğraf verdi mi sana nasıl gördü keseyi alttan mı baktı :S vala benimki 6mm karnımdan bastırarak zor fotoğraf aldı.. alla alla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…