Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

e fotoğraf verdi mi sana nasıl gördü keseyi alttan mı baktı :S vala benimki 6mm karnımdan bastırarak zor fotoğraf aldı.. alla alla...
yok canım benim öyle çok zorlamadı direk gördü fotoğrafta verdi ben idrara sıkışık gittim sadece, 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi sizinki söyledi mi kalp atışını ne zaman duyacaksınız ?

bu cuma gidicez inşallah :)

bhchrk canım özelde doktorum perşembe izinliymiş ta ondan gidemiyorum. Elimde olsa gitcem neyse bu sefer böyle olsun artık inşallah aksilik çıkmaz

bu cuma gidicez inşallah :)
ay tam çıldırmalık işte bu süper bi haber, çok az kalmış.. bakalım bu hafta içi bende gidicem benden bir sürü tahlil istedi kan uyuşmazlığı ve normal gebelerden istediği standart testler onları götürcem tekrar bakıcaz demişti inşallah gelişimi güzeldir. :)

bhchrk canım özelde doktorum perşembe izinliymiş ta ondan gidemiyorum. Elimde olsa gitcem neyse bu sefer böyle olsun artık inşallah aksilik çıkmaz
ama bi doktor belirle kendine

iyi düşün iyi olsun haberdar et bizi gelişimlerden

Anlamadım canım sebebini senin durumunun 4 haftalıkken öğrendim ben ilk gittiğim gün.

bhchrk dün lekeler geldi adet oldum doktora gideceğim bir gün bekliyeyim dedi bugün de lekeler geliyor tam sokulmedim yani yarın hormon testi için gitsem doktora sknti olur mu acaba anlamadım d,kontrol hapindan dolayi mi böyle oldu

olabilir ama lekelenme bile olsa adet olmuş sayılıyormuşsun adetinin 3. günü git mutlaka doktora Allah ın izniyle herşey güzel olacak inşallah senin için :)

olabilir ama lekelenme bile olsa adet olmuş sayılıyormuşsun adetinin 3. günü git mutlaka doktora Allah ın izniyle herşey güzel olacak inşallah senin için :)
Ohh icim rahatladı çok sağol valla canım inşallah güzel sonuçlar alrimm destestegin için çoook Sağol güzel annemmm

Cok sagol canim benim Rabbim herkeze nasip etsin hayrlisyla ins .Kan tahlili de verdim sonuc 222.vaybe 1.20 den nereye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…