ooohh hadi hayırlısı olsuunn :))kızlar kan tahlil sonucum 55 çıktı. bat bugündü. yarın kadım doğuma gidiyorum.
doktor pozitif dedi. adet gunum bugün olduğu için normalmiş değer :/yani pozitif mi canım
iyimi sence canım değerooohh hadi hayırlısı olsuunn :))
gayet iyi önemli olan iki günde en az iki katı artış olmasıiyimi sence canım değer
ALLAH RAZI OLSUN CANIM. SAOL. BAKALIM YARIN NE OLACAK :)gayet iyi önemli olan iki günde en az iki katı artış olması
yok canım benim öyle çok zorlamadı direk gördü fotoğrafta verdi ben idrara sıkışık gittim sadece, 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi sizinki söyledi mi kalp atışını ne zaman duyacaksınız ?e fotoğraf verdi mi sana nasıl gördü keseyi alttan mı baktı :S vala benimki 6mm karnımdan bastırarak zor fotoğraf aldı.. alla alla...
canım çook sevindim yaaa inşallah darısı bana bende bat olmadım bakalım bi kaç gün geçsin ne olacak dua et ne olur inşallah herşey olumlu gider tebrik ederim yeni anne adayımızdoktor pozitif dedi. adet gunum bugün olduğu için normalmiş değer :/
bu cuma gidicez inşallah :)yok canım benim öyle çok zorlamadı direk gördü fotoğrafta verdi ben idrara sıkışık gittim sadece, 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi sizinki söyledi mi kalp atışını ne zaman duyacaksınız ?
bu cuma gidicez inşallah :)
ama bi doktor belirle kendinebhchrk canım özelde doktorum perşembe izinliymiş ta ondan gidemiyorum. Elimde olsa gitcem neyse bu sefer böyle olsun artık inşallah aksilik çıkmaz
iyi düşün iyi olsunay tam çıldırmalık işte bu süper bi haber, çok az kalmış.. bakalım bu hafta içi bende gidicem benden bir sürü tahlil istedi kan uyuşmazlığı ve normal gebelerden istediği standart testler onları götürcem tekrar bakıcaz demişti inşallah gelişimi güzeldir. :)
İşte ben ilk gittiğimde sordum haftasını söylemedi
0,87mm çıktı ne kadar diye sordum daha çok küçük olduğu için net bişey diyemem makina bile otomatik hesaplayamıyor dedi ama 5 haftalık değil dedi 5 haftalık olsa otomatik makina çıkartır dedi
5 haftadan önce makina vermiyormuş gebeliğin haftasını öyle dedi
Hayırlı ugurlu olsun sağla olsun inşallah canimmkızlar kan tahlil sonucum 55 çıktı. bat bugündü. yarın kadım doğuma gidiyorum.
öbür ay değil öbür hafta git kııızzz nasıl sabrediceksiiinnbhchrk güvendiğim bi doktorvar canım artık buna bu şekilde bakılsın içime sinmezse öbür ay yine giderim
olabilir ama lekelenme bile olsa adet olmuş sayılıyormuşsunbhchrk dün lekeler geldi adet oldum doktora gideceğim bir gün bekliyeyim dedi bugün de lekeler geliyor tam sokulmedim yani yarın hormon testi için gitsem doktora sknti olur mu acaba anlamadım d,kontrol hapindan dolayi mi böyle oldu
Ohh icim rahatladı çok sağol valla canım inşallah güzel sonuçlar alrimm destestegin için çoook Sağol güzel annemmmolabilir ama lekelenme bile olsa adet olmuş sayılıyormuşsunadetinin 3. günü git mutlaka doktora Allah ın izniyle herşey güzel olacak inşallah senin için :)
Ohh icim rahatladı çok sağol valla canım inşallah güzel sonuçlar alrimm destestegin için çoook Sağol güzel annemmm
Cok sagol canim benim Rabbim herkeze nasip etsin hayrlisyla ins .Kan tahlili de verdim sonuc 222.vaybe 1.20 den nereye :)Annemmmm hadii gözünaydınn nasıl sevindimm yaaa :))) sabah daha konuştuk kendimde olsa inan bu kadar sevinirdimmm:)))) Alttan kontroün bi zararı olmaz canım yaa doktor o kadarını biliyodur bence onu risk etmez. Sen yinede içinin rahat etmesi için kontrole git bi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?