ben de dedim sana 0 değilse her zaman umut vardırCok sagol canim benim Rabbim herkeze nasip etsin hayrlisyla ins .Kan tahlili de verdim sonuc 222.vaybe 1.20 den nereye :)
Bana cok uzak geliodu valla ama sonucu grnce baya sevndm ya Dualarim hepinize evlat isteyene nasip etsin Rabbim hamilelerede saglikli bi sekilde kucagna almayi nasip etsinnnnben de dedim sana 0 değilse her zaman umut vardır
onu doktor söylicek :) muayene etsin keseyi gördüğünüzde söyleyecek ne kadarlık olduğunu hayırlısıyla :))Kan testi yaptim 222 cikti gecen hafta carsamba 1.20 ckmsti szce nasil ve nekadarlik oluo bu durumda
Ayy ogunleride gorurmuyum acaba :) ilk gebeligim dskle sonuclannca artik korkuorumonu doktor söylicek :) muayene etsin keseyi gördüğünüzde söyleyecek ne kadarlık olduğunu hayırlısıyla :))
Saol canim tesekkur ederim. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip eylesin.canım çook sevindim yaaa inşallah darısı bana bende bat olmadım bakalım bi kaç gün geçsin ne olacak dua et ne olur inşallah herşey olumlu gider tebrik ederim yeni anne adayımız
Hayirli olsun cnm gozunaydin :)Allahim heyecandan elim ayagma dolasti ya :) ve bir korkum vaaaarrrrben doktra muayeneye gdnce alttan muayene etti ve tahlil aldi alltan sence bi zarari olur mu
Ayy canım çok güzel sağlıklı olsun da fotoyu sonra da atarsin bize eee şimdi sıra da kalp atışı beklemeceBen geldiiiim. Keseyi gorduk :) 0.66 cm. 4 hafta 4 gunlukmus :) hersey yolunda dedi tum testleri yapti normal hersey cok sukur :) fotoyu atamiorum hata verio
Ultrasondan cikti vermedi mi cnm orda yazio sag tarafta mesela bende 4w4d yaziodu. 4 hadta 4 gun yani kese de 0.66 cm cikti bugunay çok özür dilerim bende kafa iyice gitti sanırım benimde seninle aramda 3-4 gün anca oynuyor benim doktor niye bana şu kadarlık demedi yauçünkü mm olarak aramızda çok bi fark yok
Aynen cnm 2 hafta sonra cagirdiAyy canım çok güzel sağlıklı olsun da fotoyu sonra da atarsin bize eee şimdi sıra da kalp atışı beklemece
Hadi hayirlisi cnm yarin sonuclari bekliyoruz doktordan cikinca:)kızlar kan tahlil sonucum 55 çıktı. bat bugündü. yarın kadım doğuma gidiyorum.
Canım bendede pko var doktor sana nasıl tedavi önerdi ben şuan inofolik ayrıca folikasit hayit tohumu verdi doktor on gün sonra bunlara birde aspirin ve klomen e vitamini yazdı açıkcası bu kadar ilaç korkutuyo beni klomen özellikle sanada veemişmiydi nasıl bir tedavi uyguladınızbenim pkom oldugu icin dusuk tehdidi ihtimali vardi zaten ilk basta hapini gunde 3 defa vermisti.. kanamam olunca igneye cevirdi ne olur ne olmaz diye daha etkili olsun dedi.. kese etrafinda kanama gormedi rahimden kaynakli demekki dedi.. igneleri bitir kalp atisini da duyunca keseriz dedi :))
Cok sagol canim benimmmHayirli olsun cnm gozunaydin :)
Maalesef Can'ım bu hafta çalıştık bakalım sonuç ne olacakKan testim cikti bugun. Sonuc 110. Sizce var mi ?
goruceksin tabii Allah in izniyle doktoruna soyle sana progesteron destegi versin her ihtimale karsiAyy ogunleride gorurmuyum acaba :) ilk gebeligim dskle sonuclannca artik korkuorum
ben 6-7 sene diane 35 kullandim.. bebek icin ilaci kestim 2.ayimda dogal olarak kendiligimden hamile kaldim canim.. yumurtlayabiliyordum bi de yumurtam catliyodu benim.. benim kistlerim erkeklik hormonu salgiliyodu o kadar.. yumurtlamami idrar testiyle takip ettim oldu Allah a sukur.. kan sulandiriciyi hamile kaldiktan sonra verdi bi de dusuk tehdidi icin de progesteron destegi verdi :))Canım bendede pko var doktor sana nasıl tedavi önerdi ben şuan inofolik ayrıca folikasit hayit tohumu verdi doktor on gün sonra bunlara birde aspirin ve klomen e vitamini yazdı açıkcası bu kadar ilaç korkutuyo beni klomen özellikle sanada veemişmiydi nasıl bir tedavi uyguladınız
goruceksin tabii Allah in izniyle doktoruna soyle sana progesteron destegi versin her ihtimale karsi)
Insaallah canimm .tamam canim bunu soyledgin iyi oldu doktra soylerim sagol canimmm
Maaşallah canımm hayırlı olsuunnnBen geldiiiim. Keseyi gorduk :) 0.66 cm. 4 hafta 4 gunlukmus :) hersey yolunda dedi tum testleri yapti normal hersey cok sukur :) fotoyu atamiorum hata verio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?