- 2 Kasım 2014
- 407
- 246
- 133
- 37
Inşâllah canım sağol cevap için bana ilaç vermedi yumurta takibi yapacakmış bakalım ben son bi kaç aydır sıkıntı yaşıyorum strese bağlı dedi pko başlangıç seviyesindeymiş en son adetin üzerinden 9gün geçti klomen geciktirirmi bilmiyorum ama bu ay deneyecem gelecek ayda sogan kürü falan yapmayı düşünüyorum inşallah sağlıklı bir gebelik oluşurda gerek kalmaz cümlemize hayırlısını versin Allah ımgoruceksin tabii Allah in izniyle doktoruna soyle sana progesteron destegi versin her ihtimale karsi)
ben 6-7 sene diane 35 kullandim.. bebek icin ilaci kestim 2.ayimda dogal olarak kendiligimden hamile kaldim canim.. yumurtlayabiliyordum bi de yumurtam catliyodu benim.. benim kistlerim erkeklik hormonu salgiliyodu o kadar.. yumurtlamami idrar testiyle takip ettim oldu Allah a sukur.. kan sulandiriciyi hamile kaldiktan sonra verdi bi de dusuk tehdidi icin de progesteron destegi verdi :))
insallah sen de hamile kalirsin canimmm :))
insallah en yakin zamanda hamile kalirsin canim hayirli haberlerini bekliyoruz :))Inşâllah canım sağol cevap için bana ilaç vermedi yumurta takibi yapacakmış bakalım ben son bi kaç aydır sıkıntı yaşıyorum strese bağlı dedi pko başlangıç seviyesindeymiş en son adetin üzerinden 9gün geçti klomen geciktirirmi bilmiyorum ama bu ay deneyecem gelecek ayda sogan kürü falan yapmayı düşünüyorum inşallah sağlıklı bir gebelik oluşurda gerek kalmaz cümlemize hayırlısını versin Allah ım
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın.. Sen ne zamandır deniyosun? Bize umut açısından anlatırmısın birazSaol canim tesekkur ederim. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip eylesin.
Bat ne zamanKızlar günaydın birşey soracağım uma4ım cevaplarsınız. Dün akşam eşimle birliktelik oldu ve sol kasığım inanılmaz ağrıdı ağlayacaktım nerdeyseeğer hamileysem bişey olmaz demi.. bide neden ağrıdı sizde bi düşüncesi olan varmı ya da böyle olupta hamile olduğunu öğrenen oldumu hiç?
düzensiz olan birisiyimdir canım şubatı baz alırsak eğer 13 mart da olmam lazımBat ne zaman
Benimde duzensizdir.peki yumurtladigin gunu biliyormusun..adetten sonra kacıncı gundesin.düzensiz olan birisiyimdir canım şubatı baz alırsak eğer 13 mart da olmam lazım
Benimde duzensizdir.peki yumurtladigin gunu biliyormusun..adetten sonra kacıncı gundesin.
Her hamilelik bir olmuyor.ilk hamileligimde dogumdan 2 gun oncesi iliskide bile sancım olmadi.ama ikinci hamileligim sıkıntılıydi.sancım oluyo diye iliski hic yasamadık.yasadıklarimizda da sıkıntı olmadi.doktor bile yasak koymamisti hic.erken dogum riskim vardibiz korkudan birlikte olmamistik
İdrar yolu enfeksiyo,mantar,rahim agzi yarasi ve iltihabida kasik agrisina neden olabilir..yada en basiti usuttuysen o bile sebep olabilir.yada erken adet olucak olabilirsin.anladigin gibi bircok sebebi olabilir..
Simdi bizler hamilelik icin ugrastigimiz icin her seyi ona yorumluyoruz..boyle bir olasiligin olma ihtimalini dusunerek..adetinede az kalmis zaten tekrar iliski yasama derim.
Diyelim hamilesin ondan sancin oldu,kanama yoksa hicbir sıkıntı olmaz canım.o konuda icinde rahat olsun
Gunaydın kızlar hem ateş ölçme yöntemini hemde ovulasyon testi yapıyorum bu ayateşim bugün düştü.saat 10 da ovu yapıcam bakalım o nasıl çıkıcak heyecenlı birşeymiş yahu
aaa valla bakın size atayım isterseniz bende yazmıyor yauUltrasondan cikti vermedi mi cnm orda yazio sag tarafta mesela bende 4w4d yaziodu. 4 hadta 4 gun yani kese de 0.66 cm cikti bugun
bence seninki 0.87 mm degil 0.87 cmaaa valla bakın size atayım isterseniz bende yazmıyor yaudemekki benim kide seninkinden 1 - 2 gün en fazla büyük belkide aynı dönemdeyiz aramızda çok fark yok gibi sanki ama benim cuma günün ölçümü üstünden 5 gün geçti büyümüş müdür bilmiyorum 0,87 mm :)
kizlar ben hala test yapamadim olucem meraktan ama bugun yapiyorum 7 gun gecti varsada cikar heralde artik aksam sol kasigim agirdi heralde dedim adet olucam 1 saat kadar giti agrisi sol tarafta ve rahim taraflarinda atmalar oluyor bende anayamiyorum beyaz akinti bitti simdi sulu bir akintim var disarda yorurken hissediyorum eyvah diyorum adet oldum bir bakiyorum su bigi bir sey gelmis adet olucaksamda bir an once olayim boyle belirsizlik cok fena her aksam ruyamda goruyorum bazi test yapmisim da hmen ikinci cizgi cikmista ruyanin tehsirinde kalip hemen test yapmak istiyorum bazida test yapiyorum cikmiyor ozaman da hic icimden yapmak gelmiyor ayy sonun da kafayi usutucem testler yuzunden
Cok sagol canim benim Rabbim herkeze nasip etsin hayrlisyla ins .Kan tahlili de verdim sonuc 222.vaybe 1.20 den nereye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?