- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Çok şükür canım, gözün aydın :) Maşallah hep böyle sorunsuz devam eder inşallah :)Ben geldiiiim. Keseyi gorduk :) 0.66 cm. 4 hafta 4 gunlukmus :) hersey yolunda dedi tum testleri yapti normal hersey cok sukur :) fotoyu atamiorum hata verio
Günaydın Canım, Çok Mutlu Günümüz olsun İnşallahGunaydin kizlarve himislerimiz gunumumuz aydin olur insallah guzel mutlu bir gun olur hepimiz icin guzel guzel haberler veririz insallah
günaydın kuzum aynı olayı yaşıyorum yaa dün akşam resmen sol tarafımda aynı şeyleri yaşıyorum. akıntıda var. ama ne hikmetse hanile olabileceğimi bi türlü ihtimal edemiyorum. dün bat günümdü olmadım sabah ilk idrarla test yaptım ama negatifkizlar ben hala test yapamadim olucem meraktan ama bugun yapiyorum 7 gun gecti varsada cikar heralde artik aksam sol kasigim agirdi heralde dedim adet olucam 1 saat kadar giti agrisi sol tarafta ve rahim taraflarinda atmalar oluyor bende anayamiyorum beyaz akinti bitti simdi sulu bir akintim var disarda yorurken hissediyorum eyvah diyorum adet oldum bir bakiyorum su bigi bir sey gelmis adet olucaksamda bir an once olayim boyle belirsizlik cok fena her aksam ruyamda goruyorum bazi test yapmisim da hmen ikinci cizgi cikmista ruyanin tehsirinde kalip hemen test yapmak istiyorum bazida test yapiyorum cikmiyor ozaman da hic icimden yapmak gelmiyor ayy sonun da kafayi usutucem testler yuzunden
Dunkuyle aynı çıkti canımAynen yap bakalim muhtemelen yarin yumurtlama gunun olur bence :)
bu gun yapicam canim dayanacak guc kalmadi sonus ne olursa olsun artik neyapalimanaa 7 gün geçmiş sen hala test yapmıyor musunnnnyapsanaaaa ayyy.. varsa çıkar illa ki.. yoksa da sebebini araştırırsın.. ben pazartesiye randevumu aldım bile varsa da yoksa da çıksın ama değil miiii
ayyy masallahBu da minicik kesecik :)
bu gun yapicam canim dayanacak guc kalmadi sonus ne olursa olsun artik neyapalim
yapicam canim ama en son 2 gun gecikmem oldugun da yapmistim negatif ti simdi cesaret yok ama bugun yapicam sonuc ne olursa olsunCanım benimde adetim bugün normalde bazı aylar atıyor 1 hafta ama sabah yaptım tek çizgiydi . 1 hafta daha beklicem gelmezse yine test yapıcam. Bende bahsettiğin gibi 3-4 gün önce afedersin kremsi beyaz akıntı vardı dün ve bugün daha sulu akıntı geliyor kasık ve bel ağrıları zaten kaç gündür durmadı . Yap bence test 1 hafta gecikmiş silikte olsa çıkar diye düşünüyorum.
yapicam canim ama en son 2 gun gecikmem oldugun da yapmistim negatif ti simdi cesaret yok ama bugun yapicam sonuc ne olursa olsun
canım bat günün bugünmü seninkızlarrr geçen ay 8.inde adet olmuştum sabah test yaptım negatif çıktı bazı aylar 1 hafta atıyor. Anlam veremiyorum gerçekten şişkinliğim kasık ağrım bel ağrım geçmek bilmedi 10 gündür. Dün akşam hele belimin ağrısından duramadımŞiakeytçi olmak istemiyorum bu durum bana bebişimi vercekse ağrısı, sızısı, mide bulantısı bile güzel. Ama işte neden negatif çıkıyor o zaman
orda baştaki sıfır 1 olduğunda 1 cm olacak yanındaki 87 mm :)bence seninki 0.87 mm degil 0.87 cm)
bencede yap bende merak ediyorum canmyapicam canim ama en son 2 gun gecikmem oldugun da yapmistim negatif ti simdi cesaret yok ama bugun yapicam sonuc ne olursa olsun
ayy yazmami offf bir ciksinda hemen hemne yazarimmYap canım ve yaz bize mutlaka umarım güzel haberler verirsin:)
canım bat günün bugünmü senin
canım verdi inan yazmıyor bende tek tek hepsini kontrol ettim ama yazmıyor bu cuma tekrar gidicem bakalım belki bu cuma net bi hafta söyler bende bilirim belirsizlikte insanı yoruyor herşey bi belirsizlikUltrasondan cikti vermedi mi cnm orda yazio sag tarafta mesela bende 4w4d yaziodu. 4 hadta 4 gun yani kese de 0.66 cm cikti bugun
kiz o zaman 8.7 mm olur yada 0.87 cm dersinorda baştaki sıfır 1 olduğunda 1 cm olacak yanındaki 87 mm :)
anladım canım senin biraz daha düzensiz sanırım yani benm bugün normalde bat günüm ama olmadım eğer pazartesi gününe kadar olmazsam ozaman yapcam test. ama sendeki şikayetlerin aynısı bendede var yani. hele o kasık batması mahvediyor. sabhları hep bel ağrısıyla uyanıyom. yeterki olsun ben ağrıya razıyım yaniYani canım geçen ayı baz alırsak bugün bazı aylar 30 30 gidiyor bazende atıyor 1 hafta atıyor. Bir 10 gün daha beklemeliyim diye düşünüyorum
anladım canım senin biraz daha düzensiz sanırım yani benm bugün normalde bat günüm ama olmadım eğer pazartesi gününe kadar olmazsam ozaman yapcam test. ama sendeki şikayetlerin aynısı bendede var yani. hele o kasık batması mahvediyor. sabhları hep bel ağrısıyla uyanıyom. yeterki olsun ben ağrıya razıyım yani
canım bendede söyle oluyo 1 haftadır ara ara kasık batması oluyo ve yemek yiyemiyorum zorla yiyorum yani. tatlı hiç yiyemiyorum ancak ferahlatıcı şeyler. mesela salatalığı tuzlayıp yemek gibi yada ekşimsi şeyler rahatlatıyor. mide bulantısı yok fakat ağız tatsızlığı var. ve dün akşam resmen sol tarafıma bi dakka boyunca bişey attı sanki zonklama gibi. sabahlarıda bel ağrısı oluyo uyanınca. akıntı bendede var. en öenmliside sıkıştığım zaman hemen gitmeyince karnım acıyo alt kısmı bunlar yani bu sabah test yaptım ama negatifEvet canım yanii bende aynısını düşünüyorum. Benim sadece göğüslerimde ağrı sızı yok şuan içni onun dışında kasıklarda ani kısa süreli batmalar bazen bacaklarıma ayağıma kadar vuruyo,belimde sancı gibi ağrı, karnımda şişlik pantolonumu genelde iliklemiyom açık tutuyorum inanılmaz baskı yapıyor çünkü öyle unutup rezil olcam biyerlerde:) Akıntı geliyor 3 4 gündür beyaz renk sulanıyor git gide sanki , baş ağrısı vuruyor arada şiddetli oda Alahtan uzun sürmüyor son olarak mide bulantısı her sabah öğlene kadar nerdeyse kesilmiyor akşamlarıda yemekten sonra tutuyor ama beni kusturmadı hiç . Senin nasıl canım belirtilerin yazarmısın sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?