canım bendede söyle oluyo 1 haftadır ara ara kasık batması oluyo ve yemek yiyemiyorum zorla yiyorum yani. tatlı hiç yiyemiyorum ancak ferahlatıcı şeyler. mesela salatalığı tuzlayıp yemek gibi yada ekşimsi şeyler rahatlatıyor. mide bulantısı yok fakat ağız tatsızlığı var. ve dün akşam resmen sol tarafıma bi dakka boyunca bişey attı sanki zonklama gibi. sabahlarıda bel ağrısı oluyo uyanınca. akıntı bendede var. en öenmliside sıkıştığım zaman hemen gitmeyince karnım acıyo alt kısmı bunlar yani bu sabah test yaptım ama negatif
aynen ama ne bilim ben kolamen kullandım ya acaba onun etkisimi diyorum ne bilim bide öyle gerginimkii böyle bağırasım var sanki ... bide bi iki kere baş dönmesi oldu bende. iştende cok bunaldım çıkacam anasını satim işte oldukça kafayı yiyo insan o yüzden çok umutlanmıyom yaniAnladım canım beklicez yaa napalım bende sabah yaptım negatif çıktıda moralimi bozmadım hiç . Bebiş varsa içimizde zaten izin verdiğinde haberimiz olcak kendisinden:) Hayırlısı inşallah hakkımızda rabbimden
Gondersene su ultrasonum fotografini bi bakalim hep birlikte :)canım verdi inan yazmıyor bende tek tek hepsini kontrol ettim ama yazmıyor bu cuma tekrar gidicem bakalım belki bu cuma net bi hafta söyler bende bilirim belirsizlikte insanı yoruyor herşey bi belirsizlik
aynen ama ne bilim ben kolamen kullandım ya acaba onun etkisimi diyorum ne bilim bide öyle gerginimkii böyle bağırasım var sanki ... bide bi iki kere baş dönmesi oldu bende. iştende cok bunaldım çıkacam anasını satim işte oldukça kafayı yiyo insan o yüzden çok umutlanmıyom yani
Bak cnm bu benim dunku ultrasonum sag alt tarafta 4w4d yazio bide 0.66 cm yaziocanım verdi inan yazmıyor bende tek tek hepsini kontrol ettim ama yazmıyor bu cuma tekrar gidicem bakalım belki bu cuma net bi hafta söyler bende bilirim belirsizlikte insanı yoruyor herşey bi belirsizlik
ben yinede olmayacak gibi şartlandırdım kendmi üzülmek istemiyorum azda olsa umudum var ama bakalm hayırlısı inşallah eğer yarın ve cuma olmazsam ozaman birazdaha umutlanayım diyorum bu seferde stresten gecikme yaşarrsam die geliyor aklımaBilmiyorum canım etkisi olabilirmi ben kullanmadım. Bende çalışıyorum stresli bir firmada ama doğum yapasıya kadar çalışıcam diye koşullandırdım kendimi
ben yinede olmayacak gibi şartlandırdım kendmi üzülmek istemiyorum azda olsa umudum var ama bakalm hayırlısı inşallah eğer yarın ve cuma olmazsam ozaman birazdaha umutlanayım diyorum bu seferde stresten gecikme yaşarrsam die geliyor aklıma
ya canım hani evet erken gebelik tetstleri var ama be bilim okadar para vermeye değmez yani bence çünkü az bi para değil sonuçta. en mantıklısı beklemek ben dediğim gibi pazartesiyi bekliycem inşallah bebiş çıkar ikimizdede yaa ve tüm olmayanlarda baksana senle tüm belirtiler aynı yani.Ya ucuz testlerden mi yapıyorsun sen onlar genelde ilerleyen tarihlerde daha net çıkıyor sanırsam ben bazı yorumlarda gördüm adetin gecikme gününde 2.günde çıkmayıp 3 .günde çift çizgi görenler var. Aslında 25-30 tl arası erken gebelik testleri var onlardan yapmak lazım . Ama en doğrusu ve en zoru beklemek her halukarda varsa var zaten yanii
ya canım hani evet erken gebelik tetstleri var ama be bilim okadar para vermeye değmez yani bence çünkü az bi para değil sonuçta. en mantıklısı beklemek ben dediğim gibi pazartesiyi bekliycem inşallah bebiş çıkar ikimizdede yaa ve tüm olmayanlarda baksana senle tüm belirtiler aynı yani.
en iyisi kendini kötüye hazırlamak zaten iyi çıkarsa sevinç patlaması yaşıcaz. ben en çok neden öğrenmek istiyorum biliyo musun eşimin doğum günü 12 mart o güne kadar tekrar olmazsam test yapcam ona hediye olarak bebeği olacağını söylemek istiyorum benAynen canımm bende veremicem yanii ondan 5 tl lik olanlardan aldım ama sonuç alamadım:) Bende haftasonu bir daha yaparım hastalanmazsam bakalım er geç çıkıcak sonuç. Belirtiler aynı evette bende sen gibi kötüsünü düşünüyorum işte hep.
en iyisi kendini kötüye hazırlamak zaten iyi çıkarsa sevinç patlaması yaşıcaz. ben en çok neden öğrenmek istiyorum biliyo musun eşimin doğum günü 12 mart o güne kadar tekrar olmazsam test yapcam ona hediye olarak bebeği olacağını söylemek istiyorum ben
eğer cuma günü adet olmazsam bida yapcam inşallah olumlu sonuç olur.Çok güzel olurrr yaaa umarım o güne kadar bir sonuç alırsın pazartesiyi bekleme o zaman o günün sabahı yap işte :))
eğer cuma günü adet olmazsam bida yapcam inşallah olumlu sonuç olur.
eğer sende olmazsan cuma günü beraber yapalım mı testinşallah canımm mutlu haberlerini bekliyorum:)
eğer sende olmazsan cuma günü beraber yapalım mı test
kiz o zaman 8.7 mm olur yada 0.87 cm dersinkafami karistirma senin kesen buyuk muhtemelen sen 6.haftanin icindesin
Gondersene su ultrasonum fotografini bi bakalim hep birlikte :)
Bak cnm bu benim dunku ultrasonum sag alt tarafta 4w4d yazio bide 0.66 cm yazio
Yuklenmemis ya :)kızlar kafanızda ki bütün soru işaretini silecek ultrasyon işte karşınızda :) yüklüyorum şimdi
Canim senin ki ikizmi ole gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?