yok artık gerçekten mi :O anneannem rüyasında görmüş bana dedi ama doktor demedi bişey ikiz diyeCanim senin ki ikizmi ole gibi geldi bana
Gercekten senin GS 0.00 cm yazio alt tarafta nie mi oyle anlamadim ben
Sol taraftaki ultrasonun kucultulmus hali gibi varya sol ustte onun altinda ne yazio cnm orayi okuyamadim gun olarak orda mi yazio acaba kalemin oldu taraftaki goruntunun altindasanırım bu daha net olacak
canım işte bende anlamadım doktor daha çok küçük makina 5 haftalıkken anca hesaplıyor 1 hafta daha bekleyelim dediGercekten senin GS 0.00 cm yazio alt tarafta nie mi oyle anlamadim ben
343:343 (28.2.28.2 s)Sol taraftaki ultrasonun kucultulmus hali gibi varya sol ustte onun altinda ne yazio cnm orayi okuyamadim gun olarak orda mi yazio acaba kalemin oldu taraftaki goruntunun altinda
Ama orda bi de 0.78 mi 0.87 cm mi ne yazio. O eger kesenin buyukluguyse bizimkilerden buyuk bnmki 0.66 ama ona ragmen 4w4d die yazio ultrasondacanım işte bende anlamadım doktor daha çok küçük makina 5 haftalıkken anca hesaplıyor 1 hafta daha bekleyelim dedi
Ay canim ilk yolldin fotoda ole gibi geldi meger olcum + lariymis ole gibi duruyoduyok artık gerçekten mi :O anneannem rüyasında görmüş bana dedi ama doktor demedi bişey ikiz diyesiz neden öyle düşündünüz
ORDA 87 yazan doğru doktora sordum karalamıyım siz anlayın ters yazmışım demişti 0,87 doğrusu demek ki öyleyse benim 5 haftalık olmak üzere yada olmuş olabilir gibi sanki çünkü sizin 0.66 ile 4+3 en fazla gün oynuyordur herhaldeAma orda bi de 0.78 mi 0.87 cm mi ne yazio. O eger kesenin buyukluguyse bizimkilerden buyuk bnmki 0.66 ama ona ragmen 4w4d die yazio ultrasonda
Ay canim ilk yolldin fotoda ole gibi geldi meger olcum + lariymis ole gibi duruyodu
Aynen benim 4+4 de 0.66 cm cikti. Ay bu sefer gittiginde gununu fln iyice sor belki makinelerden de kaynaklammis olabilirORDA 87 yazan doğru doktora sordum karalamıyım siz anlayın ters yazmışım demişti 0,87 doğrusu demek ki öyleyse benim 5 haftalık olmak üzere yada olmuş olabilir gibi sanki çünkü sizin 0.66 ile 4+3 en fazla gün oynuyordur herhalde
şu hastahaneler ne sinir bozucu ultrasyona giriyorsun kaç haftalık öğrenmek için tam teşekküllü hasthanede kaç haftalık olduğu 5 hafta olmadan çıkmıyor ne biçim makinaymış o yaAynen benim 4+4 de 0.66 cm cikti. Ay bu sefer gittiginde gununu fln iyice sor belki makinelerden de kaynaklammis olabilir
Kese hergun 1 mm ile 2 mm arasinda buyuyomus internette okudum simdi :)şu hastahaneler ne sinir bozucu ultrasyona giriyorsun kaç haftalık öğrenmek için tam teşekküllü hasthanede kaç haftalık olduğu 5 hafta olmadan çıkmıyor ne biçim makinaymış o ya
Cok sagol canim benimmm aminnn cumlemize kucagmza almayi nasip etsinnn RabbimGözünaydın canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Insallah canim Allah gonlune gore versin saglikli olsun yeterki benimde son 4 gunum kaldi bi haftadir regl agrisi cekiyorum insllh bende sevinirim sizler gibiolsun belkim ikiz olur herkesin içine doğan olur doktorda olabilir demişti ama kesemiz tek :)
24 mart biraz geç olmuş canım :S bence başka doktor bak :SAgrilarim cogaldi benim ya dun aksam belim cok agriodu bide bu gun alttan sanci grio arada nasil korkuyorum bebegmi kaybedecem die24 marta randevu alabldm ya ozamana kadar nasil drabileceksem
Agrilarim cogaldi benim ya dun aksam belim cok agriodu bide bu gun alttan sanci grio arada nasil korkuyorum bebegmi kaybedecem die24 marta randevu alabldm ya ozamana kadar nasil drabileceksem
Baska dktr sansim yokki tek dktr var ya24 mart biraz geç olmuş canım :S bence başka doktor bak :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?